Zonnelux Plisségordijnen

 
Merk:
Zonnelux
Collectie:
Plisségordijnen
Materiaal:
Stof

Productomschrijving Zonnelux Plisségordijnen

Bent u op zoek naar sfeervolle raamdecoratie? Kies dan voor de Zonnelux plisségordijnen van Kroezon! De raamdecoratie heeft een herkenbare harmonicastructuur wat een stijlvolle uitstraling geeft aan uw woonkamer of slaapkamer. Daarnaast is er ook een mogelijkheid om te kiezen voor plisségordijnen die vocht- en condensbestendig zijn. Hierdoor zijn de gordijnen ook uitermate geschikt voor vochtige ruimtes zoals uw keuken of badkamer! Het grote voordeel van deze raamdecoratie is dat het op maat gemaakt kan worden voor elke grootte en vorm van raam. Hierdoor zijn plisségordijnen voor bijvoorbeeld ronde of vijfhoekige ramen geen enkel probleem!

Zonnelux Plisségordijnen mogelijkheden

Om het optimale rendement uit uw zonwering te halen bieden wij u diverse mogelijkheden bij de Zonnelux plisségordijnen. Zo kunt u onder andere kiezen voor een elektrische, koord- of kettingbediening. Daarnaast zijn de gordijnen verkrijgbaar in talloze patroon- én effenkleuren! Het koord bezit dezelfde kleur als het gordijn. Zo hebben wij voor iedere ruimte in uw huis een passend plisségordijn van Zonnelux. De kleuren zijn verkrijgbaar in de volgende vormen van transparantie:

  • Transparant
  • Semi-transparant
  • Semi-verduisterend
  • Verduisterend

U heeft de keuze tussen een grote en kleine plooi. De grote plooi is 32 mm groot, de kleine plooi 20 mm. Daarnaast kunt u kiezen uit verschillende opties op het gebied van stof. Zo hebben wij warmtewerende, vochtafstotende of vlamvertragende stoffen. Bekijk online ons assortiment en maak eenvoudig en snel een vrijblijvende afspraak voor uw perfecte zonwering!


Brochure Zonnelux Plisségordijnen vrijhangend & ingespannen Brochure Zonnelux Plisségordijnen dak-/vast raam Brochure Zonnelux Plisségordijnen plafondraam Algemene informatie Zonnelux


Specificaties Zonnelux Plisségordijnen

Fabrikant:
Zonnelux
Collectie:
Plisségordijnen , Plisségordijn
Materiaal:
Stof
Voordeel:
Verkrijgbaar voor iedere raamsituatie
Voordeel:
Diversiteit aan kleuren
Voordeel:
Verschillende stoffen mogelijk
Voordeel:
Kindveilige bediening

Vragen en antwoorden

Er zijn nog geen vragen gesteld. Stel uw vraag hieronder!

We hebben uw vraag ontvangen.

* verplicht

Bel of mail ons voor een afspraak:

(0528) 350652

info@kroezon.nl

Vestiging Hoogeveen

Lindberghstraat 5

7903 BM Hoogeveen

Openingstijden vandaag: Op afspraak

Vestiging

Openingstijden vandaag: 9.00u t/m 17.00u

Zonnelux

Zonnelux is een organisatie die in het binnen- en buitenland actief is als producent van zonwerende en raamdecoratie producten van hoogwaardige kwaliteit. Het merk is één van de grotere aanbieders van op maat gemaakte raamdecoratie producten in de Benelux. Daarnaast is Zonnelux een jong en dynamisch bedrijf, de lijnen zijn kort, waardoor de directie dicht bij haar medewerkers staat. Als je op zoek bent naar producten die bekend staan om haar uitstraling en diversiteit van het topsegment, met een vriendelijk prijsniveau, dan zit je bij Zonnelux goed!