Zonwering buiten

Al onze zonwering, overkappingen en garagedeuren maken wij op maat

en worden door onze vakkundige installateurs bij u thuis ingemeten en gemonteerd.

Zonwering afgestemd op uw persoonlijke wensen
Duurzame producten voorzien van CE/TÜV certificaat

Kroezon Zonwering Hoogeveen

Lindberghstraat 5

7903 BM Hoogeveen

0528 - 35 06 52

Openingstijden vandaag: 13.00 t/m 17.30

Kroezon Zonwering Assen

Zendmastweg 9

9405 CD Assen

0592 - 35 55 11

Openingstijden vandaag: 13.00 tot 17.00

info@kroezon.nl

Topmerken van Kroezon

Zonwering buiten

Buiten en binnen genieten van een klimaat dat afgestemd is op uw persoonlijke behoeften, dat doet u met de zonwering voor buiten van Kroezon.nl. Onder een zonwering is het heerlijk buiten zitten. Lekker ontspannen in de schaduw na een dag hard werken of in uw verdiende vrije tijd.
Wanneer u niet beschikt over een tuin of terras, creëert de zonwering voor buiten ook bínnen een aangenaam klimaat, zodat u binnenshuis kunt genieten van een zonnige dag!

Zonwering buiten plaatsen

Met een zonwering voor buiten van Kroezon.nl creëert u, naast een aangenaam klimaat in en buiten uw woning, extra privacy. Denkt u eens aan zorgeloze lome zomermiddagen en -avonden waar u met uw partner, vrienden of familie heerlijk beschut kunt borrelen of tafelen.
Ook over de montage van uw zonwering hoeft u zich geen zorgen te maken. Indien u dat wenst, wordt uw zonwering vakkundig geplaatst door onze ervaren monteurs.

Zonwering buiten screens

Kroezon.nl heeft ook een ruim assortiment in vlakhangende zonwering voor buiten. Deze zonwering neemt weinig ruimte in en is zeer goed bestand tegen weer en wind. Bij ons heeft u keuze tussen diverse kleuren buitenjaloezieën en screens.
Screens bezitten reflecterende stoffen die tot 98% van de UV-straling weren en daarmee een aangenaam klimaat in huis creëren . Behalve dat deze zonwering de zon grotendeels buitenshuis houdt, vallen de screens vrijwel niet op. Ideaal voor wanneer u op zoek bent naar zonwering dat niet teveel aandacht mag trekken.

Zonwering buiten kopen

Ben u op zoek naar een manier om uw tuin meer te betrekken bij uw woning? Dan zijn onze terrasoverkappingen een ideale oplossing. Op deze wijze geniet u van het buitenleven in combinatie met het comfort van uw woning. Kroezon heeft voor iedere woning een passende zonwering voor buiten. In ons assortiment vindt u: