ADVIES

Als familiebedrijf verzorgen de gebroeders Kroezen al meer dan 15 jaar de service en montage van zonwering, terrasoverkappingen, garagedeuren en tuinschermen in Drenthe en omgeving. Al onze zonwering en garagedeuren maken wij op maat en worden door onze vakkundige installateurs bij u thuis ingemeten gemonteerd. Zo bent u verzekerd van perfect passende zonwering waarvan u jarenlang kunt genieten.

Kroezon staat voor kwaliteit werkt daarom alleen met gerenommeerde merken. Het assortiment bestaat onder andere uit Roma, Erhardt, Verano, Somfy, Unilux, Velux en Heroal. Deze en onze andere merken zijn voorzien van CE en/of TÜV certificaat, zodat u zeker weet dat u een veilig en duurzaam product in huis haalt.

Uitgebreid advies is onderdeel van onze werkwijze waardoor u uiteindelijk zelf uw keuze maakt aan de hand van uw wensen en onze expertise. Wij vinden altijd een oplossing voor het verhogen van het comfort van uw woning en terras. 

Neem voor meer informatie gerust contact op met 0528 350652, vraag online alvast een offerte aan of kom langs in onze showroom in Hoogeveen. U bent van harte welkom! 

AdviesShowroom