Maak uw woning koel in de zomer en warm in de winter met rolluiken. Werken ook ideaal om de kamer te verdonkeren.

Rolluiken

Met rolluiken blijft uw woning in de zomer heerlijk koel en in de winter zorgt het juist dat de warmte niet ontsnapt, doordat ze extra isolatie aanbieden. Hierdoor zijn rolluiken perfect voor elke soort woning en voor elke ruimte in uw huis! Bij Kroezon bieden we een verscheidenheid aan rolluiken aan voor zowel binnen- als buitenzonwering. Naast dat rolluiken ontzettend handig zijn en isolatie bieden, zien ze er ook nog eens goed uit en kan het een echte toevoeging zijn op het uiterlijk van uw woning. Daarom zijn ze in verschillende soorten en kleuren bij ons beschikbaar, zo vindt u altijd een soort rolluik die past bij uw stijl!

Elektrische rolluiken

Voor optimaal comfort kiest u voor elektrische rolluiken. Deze bestuurt u eenvoudig met een afstandsbediening, schakelaar of applicatie. U kunt met de tijdklok zelf instellen wanneer uw rolluiken openen en sluiten. Wanneer u in de nacht aan het werk bent en overdag slaapt, zijn elektrische rolluiken een echte must, omdat uw slaapkamer geheel donker is. Maar ook wanneer u ‘s ochtends moet opstaan kunt u installeren dat uw rolluiken opengaan wanneer uw wekker afgaat. Zo bent u meteen wakker! Elektrische rolluiken bieden daarom het meeste comfort en ze zijn geschikt voor bijna elke soort woning.

Verschillende soorten rolluiken

Wij hebben verschillende soorten rolluiken in ons aanbod, zodat er altijd een tussen zit die past bij uw stijl. Voor maximaal comfort kiest u voor Roma rolluiken, deze worden volledig elektrisch aangestuurd en u kunt ze met één druk op de knop bedienen. Onze Heroal rolluiken bieden optimale isolatie tegen warmte en kou. Ze zijn verduisterend en bieden daarnaast ook bescherming tegen inbrekers. Ook hebben wij energiebesparende solar rolluiken. Deze en bieden daarnaast dezelfde voordelen als onze andere rolluiken.

Voordelen van rolluiken

U profiteert van een hoop voordelen wanneer u kiest voor rolluiken. Zo zijn veel van onze rolluiken 100% verduisterend, zodat het volledig donker is in de desbetreffende ruimte zonder ook maar enige tussenruimtes. Bovendien bieden ze extra isolatie waardoor warmte in de koude dagen binnen blijft en kou tijdens de winter buiten.

Hierdoor kunt u een hoop energie besparen en al helemaal wanneer u kiest voor onze rolluiken die op solar werken. Bovendien zijn onze rolluiken in veel verschillende soorten kleuren verkrijgbaar, waardoor u altijd de juiste kunt vinden die bij uw woning past. De voordelen van elektrische rolluiken zijn, dat deze ontzettend eenvoudig te besturen zijn en u kunt ze zo instellen dat ze op bepaalde tijdstippen open en dicht gaan!

Rolluiken op maat

Bij Kroezon kunt u uw rolluiken op maat kopen en laten installeren. Elke woning is natuurlijk anders en daarom zorgen wij altijd dat uw rolluiken precies de juiste maat hebben voor uw ramen. Hierdoor weet u zeker dat u altijd een perfecte aansluiting heeft van uw rolluik op het raam. Dit is van belang, zodat de rolluiken de ruimte goed kunnen verduisteren. Daarnaast moeten rolluiken op juiste wijze open en dicht kunnen gaan en hiervoor is het van belang dat ze goed op de ramen gemonteerd zijn. Daarom zorgen wij altijd dat uw rolluiken perfect op maat zijn gemaakt!

Rolluiken laten plaatsen

Naast het op maat maken van rolluiken, kunt u ze ook door ons laten plaatsen. Ons deskundige team komt bij u thuis om de ramen op te meten. Nadat u een rolluik naar uw wensen heeft uitgekozen, komt ons team het snel en vakkundig installeren. Zo weet u zeker dat uw rolluiken precies op maat en op de juiste wijze worden gemonteerd. Bovendien hebben we al meer dan 20 jaar ervaring in de montage en service van zonwering. Hierdoor kunt u erop vertrouwen dat alles tot in de puntjes geregeld wordt en kunt u bij ons ook terecht voor deskundig advies.

Rolluiken kopen

Bent u van plan om rolluiken te kopen? Bij Kroezon heeft u keuze uit allerlei soorten rolluiken van hoge kwaliteit. Samen met u stellen wij de perfecte zonwering op maat samen en zorgen wij dat deze voor u geïnstalleerd wordt. Bovendien kunt u de mogelijkheden bekijken in onze showroom voordat u tot aankoop overgaat. Op basis van onze kennis geven we u advies en zorgen we dat u een zonwering krijgt die precies aansluit bij al uw wensen. Voor meer informatie kunt u ook gerust contact met ons opnemen, zodat onze specialisten u verder kunnen helpen voordat u uw rolluiken gaat kopen.