Houd insecten buiten de deur op warme zomerdagen en laat uw huis luchten. Zo creëert u optimale ventilatie in uw woning.

  Hordeuren

  Horren

  Wanneer het lekker weer is wilt u zonder nadenken de achterdeur open kunnen doen. U kunt genieten van het lekkere weer buiten, terwijl u binnen kunt genieten van een huis zonder insecten. Het huis kan lekker doorluchten en u kunt eenvoudig naar binnen en naar buiten lopen.

  Raamhorren

  Horren

  Uw slaapkamer lekker laten doorluchten, zonder dat er vervelende insecten naar binnen komen? Dat kan als u een raamhor laat plaatsen! De raamhorren sluiten perfect aan op uw raam, waardoor insecten geen kans meer hebben. 

  Horren

  Onmisbaar voor ramen die geregeld openstaan zijn horren. U brengt met een hor namelijk wel de koelte binnen, maar houdt vervelende insecten buiten uw woning. U kunt met een gerust hart de ramen en deuren open zetten om zo uw woning of bedrijfspand te ventileren. U voorkomt met een hor dat wespen en muggen u om de oren vliegen, maar ook vallende bladeren en stofjes worden tegengehouden. Bij Kroezon vindt u een ruim assortiment horren voor deuren en ramen. U kunt bijvoorbeeld een raamhor of deurhor op maat laten maken, zodat er geen kieren ontstaan.

  Raamhor op maat

  Heeft u een afwijkende maat raam of deur? Een raamhor op maat is dan een goede oplossing. We hebben verschillende soorten horren in ons assortiment zoals inklemhorren, voorzethorren, plissé horren en schuifhorren die op maat verkrijgbaar zijn. De inklemhor is handig bij draai-kiepramen, omdat er geen schroeven nodig zijn: de hor kan eenvoudigweg worden ingeklemd in het raam. Net zoals een inklemhor kunt u een voorzet raamhor het beste op maat laten maken. De voorzethor wordt bevestigd aan de buitenkant van uw raam en daarbij is het van belang dat deze goed aansluit. Een raamhor op maat laten maken doet u daarom bij Kroezon! Kijk ook eens bij onze buitenzonwering voor extra koelte in uw woning.

  Deurhor

  Ook voor een hoogwaardige deurhor op maat hebben we verschillende opties, die eveneens ervoor zorgen dat u uw deur open kunt laten staan zonder last te krijgen van vliegen en andere dieren. We hebben verschillende horren voor deuren in ons assortiment zoals plissé hordeuren, schuif hordeuren en vaste hordeuren. Een plissé hordeur heeft een eenvoudige bevestiging. De schuif hordeuren worden geplaatst met een rails, waardoor de hordeur te gebruiken is als schuifdeur. Laat uw deurhor op maat maken door Kroezon om er zeker van te zijn dat de hordeur volledig aansluit en er geen kieren ontstaan.

  Horren voor deuren

  Er zijn verschillende types horren voor deuren beschikbaar, onderstaand zijn de drie verschillen opgesomd:

  Plissé hordeuren

  Plissé hordeuren bieden een eenvoudige en effectieve oplossing voor deurbeveiliging. Ze zijn gemakkelijk te bevestigen en zijn perfect geschikt voor het creëren van een barrière tegen insecten terwijl u nog steeds geniet van frisse lucht en daglicht.

  Schuif hordeuren

  Onze schuif hordeuren maken gebruik van een railsysteem voor eenvoudige bediening. Ze fungeren niet alleen als een hordeur, maar ook als een handige schuifdeur. Hierdoor kunt u gemakkelijk naar binnen en buiten gaan terwijl de hordeur insecten buiten houdt.

  Vaste Hordeuren

  Vaste hordeuren zijn een permanente en betrouwbare oplossing voor deurbeveiliging. Ze bieden continu bescherming tegen insecten zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over het openen en sluiten. Laat uw deurhor op maat maken door Kroezon om ervoor te zorgen dat deze perfect aansluit op uw deuropening. Onze maatwerkoplossingen zorgen ervoor dat er geen kieren ontstaan en dat de deurhor volledig aansluit op uw behoeften. Of u nu kiest voor een plissé hordeur, een schuif hordeur of een vaste hordeur, bij Kroezon vindt u de perfecte oplossing om insecten buiten te houden terwijl u geniet van een frisse bries. Ontdek ons assortiment deurhoren op maat en maak uw keuze om uw deur open te houden zonder ongewenste gasten binnen te laten.

  Insectenhor

  Het weren van insecten uit uw binnenruimte is het hoofdzakelijke doel van een insectenhor. Vooral op een fijne zomerdag is het fijn om de insecten buitenshuis te kunnen houden, terwijl u de ramen of deuren open kunt houden. Wilt u weten welke raamhor of hordeur helemaal aansluit bij uw wensen? Een insectenhor is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen: wij voorzien u graag van advies voor welke hor tegen insecten en vliegen het beste bij u past. Neem daarom vooral contact met ons op wanneer u vragen heeft!

  Horren kopen

  Wilt u voordelige horren kopen van hoge kwaliteit? Bij Kroezon hebben we een groot assortiment met verschillende varianten, maar ook voor maatwerk kunt u bij ons terecht. Heeft u een afwijkende maat van het raam of de deur? Wanneer u ons de maten doorgeeft, zorgen we ervoor dat de hor op maat gemaakt is! Horren kopen bij Kroezon doet u bovendien ook nog eens voordelig, maak daarom snel een afspraak om langs te komen en ontdek alle mogelijkheden!