Overkappingen

Al onze zonwering en overkappingen maken wij op maat

en worden door onze vakkundige installateurs bij u thuis ingemeten en gemonteerd.

Zonwering afgestemd op uw persoonlijke wensen
Duurzame producten voorzien van CE/TÜV certificaat

Kroezon Zonwering Hoogeveen

Lindberghstraat 5

7903 BM Hoogeveen

(0528) 350652

Openingstijden vandaag: Op afspraak

Kroezon Zonwering

Openingstijden vandaag: 9.00u t/m 17.00u

info@kroezon.nl

Topmerken van Kroezon

Overkapping terras

Maak het uzelf zo aangenaam mogelijk door een overkapping aan uw terras toe te voegen. Het ruime assortiment van Kroezon bevat verschillende modellen van diverse materialen. Ze beschermen u tegen zowel felle zon als regenbuien en kunnen het gehele jaar door gewoon buiten blijven staan. Een overkapping voor uw terras zorgt voor een verhoogd comfort en de perfecte beschutting. Zo kunnen uw gasten en u gewoon buiten blijven zitten als het weer verslechtert!

Overkapping terras hout

Naast metaal zijn ook overkappingen van natuurlijke basismaterialen te vinden bij Kroezon. Wat dacht u bijvoorbeeld van een overkapping op uw terras van hout? Deze is in vele verschillende uitvoeringen verkrijgbaar, onder andere met handige zijpanelen. Hiermee kunt u zich optimaal beschermen tegen wisselende weersomstandigheden. U kunt uw Houten terrasoverkapping precies zo inrichten als u zelf wilt. Wilt u meer weten? Bekijk dan ons aanbod online of bezoek een van onze showrooms. Hier tonen onze deskundige medewerkers u graag de voordelen van een overkapping op uw terras die van hout gemaakt is.

Glazen overkapping terras

Als u altijd comfortabel van de zon wilt genieten en bovendien een perfect uitzicht op uw tuin wilt hebben, is een glazen overkapping over uw terras de beste optie. U kunt kiezen voor een overkapping met zijpanelen of een afsluiting rondom.

Zo hoeft u alleen de serre aan de voorkant dicht te maken om eventuele regenval buiten de deur te houden. Met een glazen overkapping voor uw terras creëert u een heuse Tuinkamer, een prachtige overgang van uw woonkamer naar uw tuin.

Overkapping terras prijzen

Wilt u meer weten over de kosten van uw terras zonwering? Voor een overkapping van uw terras lopen de prijzen zeer uiteen. Deze zijn onder andere afhankelijk van het gebruikte materiaal en de grootte ervan. Bovendien zorgen we er altijd voor dat de overkapping perfect op uw woning aansluit. Dat doen we door op afspraak uw gevel op te meten. Met deze gegevens kunnen onze specialisten de overkapping geheel op maat maken. Als u meer wilt weten over de prijzen van uw terras overkapping kunt u altijd geheel vrijblijvend een offerte aanvragen via onze website.

Overkapping terras aluminium

Als we het hebben over duurzaamheid is een overkapping voor uw terras van aluminium ideaal! Dit materiaal laat zich eenvoudig bewerken en is zeer voordelig. Om op alle situaties voorbereid te zijn kunt u ervoor kiezen om een Lamellendak te laten installeren in uw overkapping. Deze kunnen tot 160° om hun as draaien en net zoveel zonlicht doorlaten als u wenst. Ook kunt u ze geheel afsluiten om te voorkomen dat u zich tijdens een regenbui uw gezellige middag of avond naar binnen moet verplaatsen. Het regenwater wordt handig via een ingebouwde goot afgevoerd. Deze en andere voordelen maken een overkapping voor het terras van aluminium van Kroezon uitermate populair!