Heerlijk genieten op uw terras met een mooie overkapping. U vindt bij Kroezon verschillende soorten overkappingen. Bekijk hieronder het aanbod.

  Terrasoverkapping glazen dak

  Altijd buiten genieten

  Weer of geen weer, buiten zitten is altijd plezierig met een terrasoverkapping van glas. U bent beschut tegen wind en regen, zodat u zich niet naar de woonkamer hoeft te verplaatsen zodra het weer omslaat. Bij Kroezon heeft u de keuze uit alleen een glazen dak en ook zijpanelen van glas voor extra beschutting. 

  Lamellendak Arezzo

  Bepaal zelf de hoeveelheid lichtinval

  Zet de lichtinval of weerssituatie op uw terras volledig naar uw hand met een lamellendak van Kroezon! Dankzij de lamellen kunt u helemaal zelf de lichtinval van uw buitenzitplaats bepalen. Als de zon u te fel wordt kunt u eenvoudig de lamellen dichtdraaien. Kunt u wel wat natuurlijk licht en warmte gebruiken? Dan draait u het dak wat verder open. Zodra het lamellendak volledig gesloten wordt is het waterdicht. 

  Vouwdak

  Betrouwbare beschutting tegen zon, wind en regen

  Het vouwdak van de Erhardt Qube line heeft een modern maar sfeervol design. Het vouwsysteem biedt u betrouwbare beschutting tegen zon, wind en regen. Het is een extreem stevig vouwdak dat ervoor zorgt dat u veilig en zonder zorgen van het buitenleven kunt genieten. De slanke vormen zorgen ervoor dat de terrasoverkapping een feest voor uw ogen is.

  Pergola's

  Geniet van uw tuin

  Geniet extra veel van uw tuin met een pergola. U creëert niet alleen een heerlijke zitplek met schaduw, maar ook extra woonoppervlakte. 

  Tuinkamers

  Tegen weer en wind

  Wilt u het hele jaar genieten van uw tuin? Dan is een tuinkamer ideaal! Hier kunt u heerlijk zitten uit de wind en regen. Dus zelfs als het slecht weer is kunt u genieten van uw tuin. 

  Glazen Schuifwanden

  Glazen elementen

  Wilt u het hele jaar lang blijven genieten van uw tuin en terras? Dit doet u optimaal met onze Erhardt Glazen Schuifwanden. Door de vele mogelijkheden, de hoge kwaliteit en de strakke montage zijn de glazen schuifwanden voor iedere overkapping een absolute meerwaarde!

  Overkapping terras

  Maak het uzelf zo aangenaam mogelijk door een overkapping aan uw terras toe te voegen. Het ruime assortiment van Kroezon bevat verschillende modellen van diverse materialen. Ze beschermen u tegen zowel felle zon als regenbuien en kunnen het gehele jaar door gewoon buiten blijven staan. Een overkapping voor uw terras zorgt voor een verhoogd comfort en de perfecte beschutting. Zo kunnen uw gasten en u gewoon buiten blijven zitten als het weer verslechtert!

  Overkapping lamellendak

  Als we het hebben over duurzaamheid is een overkapping voor uw terras van aluminium ideaal! Dit materiaal laat zich eenvoudig bewerken en is zeer voordelig. Om op alle situaties voorbereid te zijn kunt u ervoor kiezen om een Lamellendak te laten installeren in uw overkapping. Deze kunnen tot 160° om hun as draaien en net zoveel zonlicht doorlaten als u wenst. Ook kunt u ze geheel afsluiten om te voorkomen dat u zich tijdens een regenbui uw gezellige middag of avond naar binnen moet verplaatsen. Het regenwater wordt handig via een ingebouwde goot afgevoerd. Deze en andere voordelen maken een overkapping voor het terras van aluminium van Kroezon uitermate populair!

  Glazen overkapping terras

  Als u altijd comfortabel van de zon wilt genieten en bovendien een perfect uitzicht op uw tuin wilt hebben, is een glazen overkapping over uw terras de beste optie. U kunt kiezen voor een overkapping met zijpanelen of een afsluiting rondom.

  Zo hoeft u alleen de overkapping aan de voorkant dicht te maken om eventuele regenval buiten de deur te houden. Met een glazen overkapping voor uw terras creëert u een heuse Tuinkamer, een prachtige overgang van uw woonkamer naar uw tuin.

  Overkapping terras prijzen

  Wilt u meer weten over de kosten van uw overkapping? Voor een overkapping van uw terras lopen de prijzen zeer uiteen. Deze zijn onder andere afhankelijk van het gebruikte materiaal en de grootte ervan. Bovendien zorgen we er altijd voor dat de overkapping perfect op uw woning aansluit. Dat doen we door op afspraak uw gevel op te meten. Met deze gegevens kunnen onze specialisten de overkapping geheel op maat maken. Als u meer wilt weten over de prijzen van uw terras overkapping kunt u altijd geheel vrijblijvend een offerte aanvragen via onze website.