Geniet van optimaal comfort met de Somfy Switch!

Bekijk alle foto's

Éen product, vele mogelijkheden

  Eenvoudige bediening

  Over heel de wereld te bedienen!

  De TaHoma® switch van Somfy is de eerste slimme bediening om je apparaten centraal te verbinden en te bedienen. Een perfecte oplossing voor een slim huis.

  ✔ Bedien je slimme apparaten via de nieuwe app in je smartphone
  ✔ Simuleer aanwezigheid in huis door geautomatiseerde verlichting
  ✔ Creëer scènes die automatisch worden geactiveerd door verschillende accessoires
  ✔ Start persoonlijke en creatieve scènes met behulp van sensoren

  Verschillende opties

  Voor zonwering & meer!

  TaHoma® switch bedient de belangrijke apparatuur in huis van Somfy en belangrijke partnermerken (zonwering, luiken, deuren, poorten, ramen, verwarming, verlichting, camera's, alarmsystemen en meer) voor meer veiligheid, meer energie-efficiëntie en meer comfort, elke dag weer, het hele jaar door.

  In één oogopslag

  Alle kenmerken van Somfy Switch

  Optionele accessoires

  • motor met draadloze afstandsbediening
  • windautomaat / zonautomaat
  • Draadloze trillingssensor
  • verlichting met geïntegreerde, dimbare LED-stripe
  • infrarood-warmtestraler (inclusief draadloze dimmer)
  • zonneschermdoek met laslijmtechniek

  Het Erhardt zijscherm WSW beschermt u extra tegen nieuwsgierige blikken, wind en laagstaande zon (antiverblinding).

  Somfy app bediening TaHoma Switch

  TaHoma® switch bedient de belangrijke apparatuur in huis van Somfy en belangrijke partnermerken (zonwering, luiken, deuren, poorten, ramen, verwarming, verlichting, camera's, alarmsystemen en meer) voor meer veiligheid, meer energie-efficiëntie en meer comfort, elke dag weer, het hele jaar door. Met meer dan 280 apparatuur series en vele grote merken voor apparatuur in huis bieden we een van de meest complete smart home-ervaringen. Dankzij de automatische integratie van de io-homecontrol®-, RTS- en Zigbee 3.0-protocollen samen met verschillende cloudservices, is TaHoma® switch een evolutieve oplossing, waarmee gebruikers een breed scala aan apparaten kunnen toevoegen.

  Eenvoudig te plaatsen omdat hij verbinding maakt met je wifi-netwerk, wat betekent dat je hem overal in huis kunt plaatsen. TaHoma® switch is compatibel met Google Assistant, Amazon Alexa en Apple HomeKit, wat de gebruikerservaring verbetert met spraakbesturing. Bedien je slimme huis comfortabel met de nieuwe intuïtieve app op je smartphone of op je tablet. Of programmeer je twee favoriete scènes op de twee knoppen aan de bovenkant voor eenvoudige bediening - één druk op de knop en laat de magie beginnen. Compleet met eenvoudig te installeren draadloze wandcontactdozen in huis voor gemakkelijke bediening wanneer je je mobiele telefoon niet bij de hand hebt.

  Offerte aanvragen

  U ontvangt zo snel als mogelijk een passende offerte!

  Naam
  E-mailadres
  Telefoonnummer
  Woonplaats
  Uw bericht