Al onze zonwering en overkappingen maken wij op maat

en worden door onze vakkundige installateurs bij u thuis ingemeten en gemonteerd.

Zonwering afgestemd op uw persoonlijke wensen
Duurzame producten voorzien van CE/TÜV certificaat

Kroezon Zonwering Hoogeveen

Lindberghstraat 5

7903 BM Hoogeveen

(0528) 350652

Openingstijden vandaag: Op afspraak

Kroezon Zonwering

Openingstijden vandaag: 9.00u t/m 17.00u

info@kroezon.nl

Topmerken van Kroezon

Somfy buismotor

De aandrijving van uw zonwering is altijd goed beschermd als u gebruik maakt van een Somfy buismotor. Deze is geïntegreerd in een stijlvol ontworpen ronde of rechthoekige cassette. Als u kiest voor een zonnescherm rolt de Somfy buismotor het zonwerende doek op in de cassette. Bij Kroezon kunt u kiezen voor een veelvoud aan bedieningssystemen, variërend van een schakelaar tot volautomatische bediening. Deze is gebaseerd op de nieuwste besturing op afstand waarmee u desgewenst ook uw verlichting en klimaatsystemen kunt inschakelen. Wij leveren de Somfy buismotor uitsluitend in combinatie met zonwering. Vraag vrijblijvend online een offerte aan voor een scherpe prijsopgave.

Somfy buismotor RTS

De innovatieve draadloze aansturing van een Somfy buismotor met RTS is een afgesloten communicatienetwerk voor in uw woning. Hiermee kunt u gemakkelijk contact maken met gangbare vormen van Somfy zonwering, zoals rolluiken en dergelijke. De Somfy buismotor met RTS is met name geschikt voor vormen van aansturing zonder feedbackfunctie. Als nieuwste alternatief biedt Kroezon ook het Somfy IO systeem. Dit systeem is merkoverschrijdend en multi-inzetbaar. Het kan kan ook gekoppeld worden aan geavanceerde apparatuur voor klimaatbeheersing.

Somfy buismotor met afstandsbediening

Als het felle zonlicht uw woning opwarmt of hinderlijk glinstert, kunt u de Somfy buismotor met afstandsbediening vanuit elke plek in huis aansturen. Kroezon levert verschillende alternatieven voor de traditionele controller op batterijen. Bij de nieuwste innovaties, zoals de Tahoma Somfy, kan de Somfy buismotor met afstandsbediening via app nog verder worden gepersonaliseerd. Door de uitgebreide feedbackfunctie bent u op de hoogte van de stand van zaken van al uw zonwering in en rondom huis.

Somfy buismotor kopen

Uw zonwering is in handen van een vakman als u uw Somfy buismotor gaat kopen bij Kroezon. U vindt in onze winkel een breed scala zonwerende oplossingen van topmerken als Roma, Brustor of Erhardt. Bij ons kunt u hiervoor moeiteloos een Somfy buismotor kopen die wij bij u komen installeren. Met zonwering van Kroezon zet u zowel het binnenklimaat als het invallende zonlicht naar uw hand! Bestel eenvoudig online of bezoek ons showroom in Assen of Hoogeveen om inspiratie op te doen!