Een stijlvol ontworpen rond of rechthoekige cassette met goed bescherming. Dat zijn de Somfy buismotoren.

  Sunea screen IO

  Plug & play

  Wilt u graag een fluisterstille Somfy motor voor rolluiken? Bestel bij Kroezon en u ervaar de stilte met de splinternieuwe de Somfy Sunea screen IO. Door de ingebouwde obstakel detectie en het zacht openen en sluiten, wordt er gezorgd voor een langere levensduur van het rolluik en de motor. De Somfy Sunea screen IO is de eerste plug & play motor met radiotechnologie en geldt als de stilste rolluikmotor in de markt.

  Altus 50 RTS

  Ontvang de zon met open armen

  Ontdek de vele voordelen die het gebruik van een  Somfy Altus 50 RTS buismotor met zich meebrengt:

  • Zeer gebruiksvriendelijk
  • Uw zonwering wordt bedienbaar op afstand - met behulp van bijgeleverde afstandsbediening of uw smartphone via de app
  • Individueel of gelijktijdig kunnen meerdere motoren met één afstandsbediening bestuurd worden
  • Uit te breiden met onder andere een zon- en/of windsensor
  • Nauwelijks bekabeling nodig
  • Sla uw favoriete positie op, zodat u deze heel eenvoudig kunt instellen

  OREA RTS

  Veel voordelen

  Wat is de definitie van comfort? 'Uw situatie aanpassen aan uw eigen wensen' is een serieuze kandidaat. Met de  Somfy OREA RTS buismotor van Kroezon wordt dit mogelijk! Hiermee bedient u met groot gemak uw cassette zonwering.

  SUNEA 50 IO

  Revolutionaire technologie

  Hiermee bestuurt u uw zonwering op afstand en hoeft u niet telkens te gaan verzitten om het beste uit de zon te halen. Bovendien blijft uw scherm lang goed dankzij de altijd perfecte sluiting waar deze geavanceerde motor voor zorgt. Deze kunt u bovendien besturen met een afstandsbediening of uw smartphone!

  J3 IO buitenjaloezieën motor

  Moeiteloos op afstand bedienen

  Heerlijk genieten van uw zon in de tuin of op een terras kan in stijl met de luxe Somfy J3 io buitenjaloezieën motor. Bestuur op afstand uw buismotor zonder dat u zich hiervoor veel hoeft in te spannen. Gebruik eenvoudig uw smartphone of een afstandsbediening. Ervaar pure comfort met de Somfy J3 io buitenjaloezieën motor.

  Maestria+ 50 IO

  Lange levensduur

  Wilt u van de zon genieten zonder op te hoeven staan om uw zonwering te besturen? Het kan vanaf nu eenvoudig met de  Somfy Maestria+ 50 io. Gebruik hiervoor uw smartphone of een afstandsbediening. Deze stille motor is geschikt voor rolgordijnen, vouwgordijnen, jaloezieën en binnenscreens. Deze 24 Vdc motor is geschikt voor raamdecoratie binnenshuis. 

  Sonesse 30 RTS

  Eenvoudig te bedienen

  Deze stille motor voor is geschikt voor rolgordijnen, vouwgordijnen, jaloezieën en binnenscreens. Deze 24 Vdc motor kunt u gebruiken voor raamdecoratie binnenshuis. Bestuur het systeem eenvoudig vanaf uw afstandsbediening of zelfs uw smartphone!

  Sonesse 40 RTS

  Stille werking

  Met de Somfy Sonesse 40 RTS is het mogelijk om uw zonwering op afstand te bedienen. Gebruik hiervoor eenvoudig een afstandsbediening of zelfs uw smartphone! Deze stille motor voor rolgordijnen, vouwgordijnen, jaloezieën en binnenscreens en werkt op basis van 230 Volt.

  Til en Lift 25 RTS

  Te bedienen met afstandsbediening

  Draadloze motor voor elektrische raamdecoratie met kantelfunctie voor bijvoorbeeld het op afstand open en sluiten van jaloezieën. Bedienbaar met alle RTS afstandsbedieningen en evt. combineerbaar met een tijdklok of zonsensor. 

  Roll Up 28 RTS

  Speciaal voor kleine en medium oprolapplicaties

  Vanaf nu kunt u gemakkelijk zonder draden de Somfy Roll Up 28 RTS gebruiken. Speciaal ontworpen voor kleine en medium oprolapllicaties binnenshuis!

  S en SO RS100 IO

  Fluisterstil en een lange levensduur

  Wilt u de stilte ervaren met de splinternieuwe en fluisterstille Somfy motor voor rolluiken? Bestel bij Kroezon! Door de  ingebouwde obstakel detectie, het zacht openen en sluiten zorgen voor een langere levensduur van het rolluik en de motor. De S&SO RS100 io is de eerste plug & play motor met radiotechnologie en geldt als de stilste rolluikmotor in de markt.

  Oximo IO

  Compatibel met alle soorten rolluiken

  Motor met geïntegreerde ontvanger. Compatibel met alle soorten rolluiken. Houdt automatisch de open- en sluitinstellingen en stelt deze periodiek bij zodat het rolluik altijd perfect opent en sluit. Ook leverbaar voor extra smalle rolluiken (korte motor). 

  J4 buitenjaloezieën motor

  Speciaal voor kantelbare buitenjaloezieën

  Nieuwe Somfy motor, speciaal voor kantelbare buitenjaloezieën. Volledig compatibel met TaHoma huisautomatisering. Wilt u comfort ervaren? Kies dan voor de Somfy J4 io buitenjaloezieën motor.

  Pergola IO

  Speciaal voor pergola's

  De enige Somfy io-homecontrol motor, speciaal gemaakt voor pergola zonwering met opgevouwen doek. Volledig compatibel met TaHoma huisautomatisering. 

  Connexoon RTS Window

  Bedien met uw smartphone

  Ontdek de nieuwe manier om jouw raamdecoratie en gordijnen te bedienen. Met de Connexoon RTS Window bedien je alle raamdecoratie en gordijnen, die zijn voorzien van een Somfy RTS motor, eenvoudig met je smartphone.

  Zonsensor IO

  Draadloze zonsensor

  Draadloze zonsensor waarmee producten in huis bediend kunnen worden op basis van de lichtintensiteit. Geniet van eenvoudige montage! De Somfy zonsensor io is gekoppeld aan Somfy TaHoma. Hierdoor reageert de sensor automatisch op aangesloten producten bij  een bepaalde hoeveelheid zonlicht.

  SOMFY BUISMOTOR

  De aandrijving van uw zonwering is altijd goed beschermd als u gebruik maakt van een Somfy buismotor. Deze is geïntegreerd in een stijlvol ontworpen ronde of rechthoekige cassette. Als u kiest voor een zonnescherm rolt de Somfy buismotor het zonwerende doek op in de cassette. Bij Kroezon kunt u kiezen voor een veelvoud aan bedieningssystemen, variërend van een schakelaar tot volautomatische bediening. Deze is gebaseerd op de nieuwste besturing op afstand waarmee u desgewenst ook uw verlichting en klimaatsystemen kunt inschakelen. Wij leveren de Somfy buismotor uitsluitend in combinatie met zonwering. Vraag vrijblijvend online een offerte aan voor een scherpe prijsopgave.

  Somfy buismotor RTS

  De innovatieve draadloze aansturing van een Somfy buismotor met RTS is een afgesloten communicatienetwerk voor in uw woning. Hiermee kunt u gemakkelijk contact maken met gangbare vormen van Somfy zonwering, zoals rolluiken en dergelijke. De Somfy buismotor met RTS is met name geschikt voor vormen van aansturing zonder feedbackfunctie. Als nieuwste alternatief biedt Kroezon ook het Somfy IO systeem. Dit systeem is merkoverschrijdend en multi-inzetbaar. Het kan kan ook gekoppeld worden aan geavanceerde apparatuur voor klimaatbeheersing.

  Somfy buismotor met afstandsbediening

  Als het felle zonlicht uw woning opwarmt of hinderlijk glinstert, kunt u de Somfy buismotor met afstandsbediening vanuit elke plek in huis aansturen. Kroezon levert verschillende alternatieven voor de traditionele controller op batterijen. Bij de nieuwste innovaties, zoals de Tahoma Somfy, kan de Somfy buismotor met afstandsbediening via app nog verder worden gepersonaliseerd. Door de uitgebreide feedbackfunctie bent u op de hoogte van de stand van zaken van al uw zonwering in en rondom huis.

  Somfy buismotor kopen

  Uw zonwering is in handen van een vakman als u uw Somfy buismotor gaat kopen bij Kroezon. U vindt in onze winkel een breed scala zonwerende oplossingen van topmerken als Roma of Erhardt. Bij ons kunt u hiervoor moeiteloos een Somfy buismotor kopen die wij bij u komen installeren. Met zonwering van Kroezon zet u zowel het binnenklimaat als het invallende zonlicht naar uw hand! Bestel eenvoudig online of bezoek onze showroom in Hoogeveen om inspiratie op te doen!