Al onze zonwering en overkappingen maken wij op maat

en worden door onze vakkundige installateurs bij u thuis ingemeten en gemonteerd.

Zonwering afgestemd op uw persoonlijke wensen
Duurzame producten voorzien van CE/TÜV certificaat

Kroezon Zonwering Hoogeveen

Lindberghstraat 5

7903 BM Hoogeveen

(0528) 350652

Openingstijden vandaag: Gesloten

Kroezon Zonwering

Openingstijden vandaag: 9.00u t/m 17.00u

info@kroezon.nl

Topmerken van Kroezon

Somfy IO

Met de draadloze technologie van de Somfy IO Home Control regelt u elk onderdeel van het klimaat in uw huis volledig automatisch. Hierop kunt u niet alleen uw zonwering, maar ook uw verwarming of verlichting aansluiten. Als u het koud heeft schakelt u met één druk op de knop verwarming aan. Heeft u last van de schittering van de felle zon in uw woonkamer? Somfy rolluiken, markiezen of screens bedient u gemakkelijk met de Somfy IO gemakkelijk in werking. De technologie is product- en merkoverschrijdend. Bij Kroezon kunt u de Somfy IO bestellen in combinatie met de binnen- of buitenzonwering van uw keuze!

Somfy IO motor

U weet altijd hoe uw zonwering functioneert, als u gebruik maakt van een Somfy IO motor. Deze heeft speciale software die u vertelt of uw zonwerende apparatuur open, gesloten of halfopen is. Via de display op het bedieningspaneel, de afstandsbediening of op de app van uw tablet heeft u alle informatie bij de hand. Ziet u een foutmelding? Dan kunt u direct actie ondernemen. Het voordeel van de Somfy IO motor is dat deze geschikt is voor screens, uitvalschermen, markiezen en de terrasoverkapping van uw serre. De buismotor is weggewerkt in een stijlvolle, waterdichte cassette die de elektrische onderdelen beschermt.

Somfy IO afstandsbediening

De nieuwste technische snufjes zijn verwerkt in de Somfy IO met afstandsbediening. U kunt apparaten hiermee niet alleen vanuit huis, maar ook van een locatie ver weg bedienen. Hiervoor hoeft u alleen maar de app te installeren. Als u vertrekt van uw bezoekadres kunt u online alvast de verwarming of de verlichting aanzetten. Zo heet u uzelf een warm welkom in uw eigen woning! De software voor de Somfy IO met afstandsbediening is extra beveiligd, zodat u er met een gerust hart gebruik van kunt maken.

 

Somfy IO bij Kroezon

Als u een offerte aanvraagt maken wij voor u zonwering op maat inclusief een Somfy IO bij Kroezon. Bij ons bestelt u bijvoorbeeld markiezen van één van onze kwaliteitsmerken en wordt de Somfy IO motor met afstandsbediening meegeleverd. Het grote voordeel is dat u niet direct alle compatibele producten, zoals ander vormen van zonwering mee hoeft te bestellen. Deze kunnen altijd later nog geleverd worden, want de Somfy IO die u bij Kroezon bestelt kan probleemloos worden uitgebreid. Wilt u eerste meer weten? Neem dan contact met ons op of bezoek de showroom in Hoogeveen of Assen!