Regel het klimaat in uw huis draadlos met Somfy IO Home Control.

  Connexoon IO

  Makkelijk bedienen via een app

  Met de Connexoon io van Somfy zonwering hoeft u nooit meer de slinger van uw rolluik aan te raken. Met een druk op de knop in de app op uw telefoon zal het rolluik openen of sluiten waar u dan ook maar bent. Het is mogelijk om weekscenario's te gebruiken zodat de screens en rolluiken rondom uw huis automatisch op gezette tijden enen en sluiten. Ideaal om in de ochtend rustig wakker te worden met zonlicht van buiten. 

  Markiezen Nederland pet model

  Automatische bediening

  Een markies Nederland in pet model op maat strekt u via bovenlangs geplaatste koorden strakker aan. Deze kunt u handmatig bedienen met een koord aan de binnenzijde van uw vertrek of aan de buitenzijde. Onze automatische bediening met Somfy motor voorziet u van alle verdere eigentijdse gemakken. Daarbij kunt u gebruik maken van een schakelaar, afstandsbediening of een applicatie op uw tablet.

  Screens V585

  Mogelijk met licht- of windsensoren

  Verschillende opties en accessoires staan tot uw beschikking als u screens van Verano uit de V585 serie wilt bestellen. Het staat u vrij of u gebruik wilt maken van handmatige bediening of aansturing door een Somfy motor. Deze kunt u laten aansturen door zowel een afstandsbediening als een applicatie op uw tablet. Daarnaast is mogelijk om licht- of windsensoren te plaatsen die de motor automatisch inschakelen afhankelijk van de weersomstandigheden.

  Screens Rondo

  Extra gemak

  Om het u extra gemakkelijk te maken, heeft u de mogelijkheid om de Roma screens Rondo elektrisch aangeleverd te krijgen. Als aandrijving wordt gebruik gemaakt van een Somfy buismotor. Deze is zo ontworpen dat deze bij vastgevroren screens stilvalt om beschadiging te voorkomen. Bovendien kunt u kiezen voor de bediening van uw voorkeur, met behulp van een schakelaar, afstandsbediening of een app op tablet of telefoon.

  SOMFY IO

  Met de draadloze technologie van de Somfy IO Home Control regelt u elk onderdeel van het klimaat in uw huis volledig automatisch. Hierop kunt u niet alleen uw zonwering, maar ook uw verwarming of verlichting aansluiten. Als u het koud heeft schakelt u met één druk op de knop verwarming aan. Heeft u last van de schittering van de felle zon in uw woonkamer? Somfy rolluiken, markiezen of screens bedient u gemakkelijk met de Somfy IO gemakkelijk in werking. De technologie is product- en merkoverschrijdend. Bij Kroezon kunt u de Somfy IO bestellen in combinatie met de binnen- of buitenzonwering van uw keuze!

  Somfy IO motor

  U weet altijd hoe uw zonwering functioneert, als u gebruik maakt van een Somfy IO motor. Deze heeft speciale software die u vertelt of uw zonwerende apparatuur open, gesloten of halfopen is. Via de display op het bedieningspaneel, de afstandsbediening of op de app van uw tablet heeft u alle informatie bij de hand. Ziet u een foutmelding? Dan kunt u direct actie ondernemen. Het voordeel van de Somfy IO motor is dat deze geschikt is voor screens, uitvalschermen, markiezen en de terrasoverkapping van uw serre. De buismotor is weggewerkt in een stijlvolle, waterdichte cassette die de elektrische onderdelen beschermt.

  Somfy IO afstandsbediening

  De nieuwste technische snufjes zijn verwerkt in de Somfy IO met afstandsbediening. U kunt apparaten hiermee niet alleen vanuit huis, maar ook van een locatie ver weg bedienen. Hiervoor hoeft u alleen maar de app te installeren. Als u vertrekt van uw bezoekadres kunt u online alvast de verwarming of de verlichting aanzetten. Zo heet u uzelf een warm welkom in uw eigen woning! De software voor de Somfy IO met afstandsbediening is extra beveiligd, zodat u er met een gerust hart gebruik van kunt maken.

   

  Somfy IO bij Kroezon

  Als u een offerte aanvraagt maken wij voor u zonwering op maat inclusief een Somfy IO bij Kroezon. Bij ons bestelt u bijvoorbeeld markiezen van één van onze kwaliteitsmerken en wordt de Somfy IO motor met afstandsbediening meegeleverd. Het grote voordeel is dat u niet direct alle compatibele producten, zoals ander vormen van zonwering mee hoeft te bestellen. Deze kunnen altijd later nog geleverd worden, want de Somfy IO die u bij Kroezon bestelt kan probleemloos worden uitgebreid. Wilt u eerste meer weten? Neem dan contact met ons op of bezoek de showroom in Hoogeveen!