Optimaal comfort dankzij Heroal vs-zip screens

Bekijk alle foto's

Éen product, vele mogelijkheden

Heroal Zipscreen

Windvast screen

Ontdek de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit met Heroal VS-ZIP screens. Deze geavanceerde zonweringsoplossingen bieden optimale controle over lichtinval en privacy, terwijl ze een esthetisch vleugje aan uw ruimte toevoegen. Laat u betoveren door de hoogwaardige materialen en het ongeëvenaarde vakmanschap van Heroal, voor een moderne en comfortabele leefomgeving.

Heroal solar screen

Duurzaam en energiezuinig!

Ontdek de innovatieve Heroal solar screens: dé ultieme zonweringsoplossing zonder gedoe met kabels! Deze slimme screens bieden niet alleen uitstekende bescherming tegen de zon, maar hebben ook een bijzondere eigenschap. Ze wekken namelijk zelf energie op! Geniet van een aangename temperatuur en verminderde Uv-straling, terwijl u ook nog eens bijdraagt aan een duurzame toekomst. Met Heroal solar screens heeft zonwering die niet alleen functioneel is, maar ook energiezuinig. Ervaar het gemak en de voordelen van deze moderne zonweringsoplossing en geniet van een comfortabel en milieubewust leven.

Heroal screens

Ontdek de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit met Heroal VS-ZIP screens. Deze geavanceerde zonweringsoplossingen bieden optimale controle over lichtinval en privacy, terwijl ze een esthetisch vleugje aan uw ruimte toevoegen. Laat u betoveren door de hoogwaardige materialen en het ongeëvenaarde vakmanschap van Heroal, voor een moderne en comfortabele leefomgeving.

De verschillende opties van Heroal screens

Het Heroal-screensysteem bestaat uit verschillende onderdelen die samen zorgen voor een complete en functionele zonweringsoplossing.

  • Bedieningsopties: voor maximale flexibiliteit biedt Heroal diverse bedieningsopties. Kies tussen handmatige bediening, waarbij u de screen handmatig op en neer kunt bewegen, of elektrische bediening met een handige afstandsbediening. Met elektrische bediening geniet u van het gemak van het moeiteloos aanpassen van de zonwering met één druk op de knop.

 

  • Kleurenopties doek: het doek van de Heroal screens is verkrijgbaar in een uitgebreid kleurenpalet. Of u nu op zoek bent naar tijdloze klassieke tinten die naadloos aansluiten bij uw interieur, of juist levendige en moderne kleuren wilt gebruiken om een statement te maken, er is altijd een kleur die past bij uw stijl en smaak.

 

  • Aandrijvingssystemen: het Heroal-screensysteem kan worden uitgerust met verschillende aandrijvingssystemen. Kies voor een standaard motor om eenvoudig de screens omhoog en omlaag te bewegen, of ga voor een geavanceerd automatisch systeem met sensoren of sluit de app aan waarmee u alles met uw telefoon kunt bedienen. Met het automatische systeem worden de screens automatisch aangestuurd op basis van externe factoren zoals zonlicht of windsnelheid, voor een geoptimaliseerde en comfortabele zonweringervaring.

 

Met de veelzijdige onderdelen van het Heroal screensysteem kunt u de zonwering volledig aanpassen aan jouw wensen en behoeften, voor een op maat gemaakte oplossing die perfect past bij uw levensstijl en esthetiek. Kom langs in de showroom van Kroezon en laat u inspireren, onze deskundige medewerkers vertellen u meer en laten u de producten graag in werking zien. 

Heroal screens op solar aandrijving

Ontdek de revolutionaire Heroal solar screens, de ultieme zonweringoplossing zonder kabels. Deze geavanceerde screens bieden uitstekende bescherming tegen de zon en vereisen geen externe stroomvoorziening. Dankzij het innovatieve ontwerp en de hoogwaardige zonnepanelen wekken ze zelf energie op om uw ruimte te beschermen en te verkoelen. Profiteer van een aangename temperatuur en verminderde UV-straling, terwijl u tegelijkertijd bijdraagt aan een duurzamere toekomst. Met Heroal solar screens geniet u van de voordelen van zonwering zonder gedoe met kabels en draagt u bij aan een energie-efficiënte leefomgeving. Ervaar de kracht van zonne-energie in uw eigen huis, lees over de vele voordelen in onze blog.

De voordelen van Heroal screens

Ontdek de ongeëvenaarde voordelen van Heroal screens! Met het heroal zipscreen-systeem geniet u niet alleen van een stijlvolle uitstraling, maar ook van ultieme functionaliteit. Dankzij de innovatieve ritstechniek zijn de screens stevig verankerd en bestand tegen windsnelheden tot 145 km/u. Zelfs bij sterke windstoten kunt u de zonwering moeiteloos neerlaten. Het heroal screen met een aanzichtsbreedte van slechts 25 mm zorgt voor een discrete integratie in het gevelbeeld van uw huis, waardoor het perfect is voor achteraf montage. Met 250 verschillende screendoek opties, inclusief heroal solar screens, kunt u de zon- en Uv-straling tot wel 100% absorberen en uw visuele en functionele eisen volledig vervullen. Kies voor de ultieme combinatie van stijl, functionaliteit en waarde met de veelzijdige heroal zipscreen!

Kroezon en Heroal

Kroezon is uw vertrouwde dealer voor hoogwaardige Heroal zonwering. Bezoek onze showroom en ontvang deskundig advies over screens, rolluiken en uitvalschermen van Heroal. Onze experts komen graag bij u thuis voor een persoonlijk en op maat gemaakt advies. Met onze ervaren installateurs bent u verzekerd van een professionele montage. Kies voor de kwaliteit en service van Kroezon en Heroal om een comfortabele en veilige leefomgeving te creëren. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek zelf de vele voordelen van Heroal producten.

 

Offerte aanvragen

U ontvangt zo snel als mogelijk een passende offerte!

Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Woonplaats
Uw bericht