Heroal is een familiebedrijf met meer dan 140 jaar ervaring en van mening dat er nooit concessies mogen worden gedaan aan kwaliteit. Met Heroal producten is er altijd een optimale oplossing beschikbaar voor elke behoefte.

  Screens

  Beschermen en verkoelen

  De Heroal VS-ZIP screens zijn een uitstekende keuze als u op zoek bent naar een oplossing tegen zon en warmte in uw woning. Deze screens zijn beschikbaar in verschillende kleuren en designs, en passen daarom perfect bij de stijl van uw woning. Ze zijn eenvoudig te bedienen en worden op maat gemaakt voor uw ramen. Daarnaast bieden de screens uitstekende isolatie en hebben ze een lange levensduur. De Heroal VS-ZIP screens zijn van hoogwaardige kwaliteit en vereisen weinig onderhoud. Kies voor de Heroal VS-ZIP screens en geniet van meer comfort in uw woning!

  Rolluiken

  Meer dan zonwering

  De Heroal rolluiken zijn een uitstekende keuze als u op zoek bent naar meer veiligheid, comfort en privacy in uw huis. Deze rolluiken bieden bescherming tegen inbraak, zonlicht, warmte, kou, geluidsoverlast en inkijk. Er zijn verschillende opties beschikbaar, zoals elektrische bediening met afstandsbediening, inbouw- of opbouwmontage en diverse kleuren en designs. Bovendien zijn de rolluiken van hoogwaardige kwaliteit en hebben ze een lange levensduur met weinig onderhoud. Kies voor de Heroal rolluiken en geniet van meer comfort en veiligheid in uw huis.

  Uitvalschermen

  Windvaste armen tegen de harde wind

  Wilt u heerlijk buiten kunnen zitten zonder last te hebben van de felle zonnestralen? Het Heroal uitvalscherm is beschikbaar in diverse kleuren en designs, waardoor het perfect past bij de stijl van uw huis. Het scherm is bovendien van hoogwaardige kwaliteit, wat zorgt voor jarenlang plezier. Wacht niet langer en geniet binnenkort van een comfortabel en stijlvol buitenleven met het Heroal uitvalscherm!

  Heroal

  Wilt u uw huis beschermen tegen de zon en ongewenste bezoekers? Ontdek dan de voordelen van Heroal zonwering en rolluiken! De rolluiken van Heroal bieden uitstekende bescherming tegen inbraak, warmte, kou, licht en geluidsoverlast. Ze zijn beschikbaar in verschillende designs, kleuren en maten en kunnen worden aangepast aan de stijl van uw woning. Het rolluik van Heroal is van hoogwaardige kwaliteit en vereist weinig onderhoud. Ook biedt de Heroal zonwering uitstekende bescherming tegen de zon, en is verkrijgbaar in verschillende modellen, zoals de Heroal VS-ZIP screens en de solar variant. Deze zonwering heeft een lange levensduur en is eenvoudig te bedienen. Bij Heroal kunt u bovendien kiezen voor rolluiken met Somfy motoren, rolluiken op zonne-energie, rolluiken met horren en nog veel meer. 

  Kies voor kwaliteit met Heroal

  Heroal biedt hoogwaardige rolluiken op maat, die volledig aan uw wensen kunnen worden aangepast. Ze bieden zelfs de mogelijkheid om de rolluiken op zonne aandrijving te laten werken, zodat u duurzaam en energiezuinig bent. De rolluiken zijn verkrijgbaar in verschillende kastmaten, zodat ze perfect bij uw woning passen. Daarnaast kunt u de rolluiken eenvoudig bedienen met uw telefoon, wat zorgt voor extra gemak en veiligheid. Heroal biedt u ook een breed scala aan kleuropties, zodat u uw rolluiken kunt afstemmen op de stijl van uw woning. 

  Heroal rolluiken: prijzen en montage

  Kroezon is een toonaangevende aanbieder van Heroal en biedt een uitgebreid assortiment op maat gemaakte rolluiken, waaronder rolluiken met solar aandrijving, verschillende kastmaten, telefoonbediening en diverse kleuren. De prijzen van de rolluiken zijn afhankelijk van uw specifieke wensen en het type montage. Kroezon biedt verschillende montage opties, waaronder op de dag, in de dag of tussen de dag. Wij monteren al onze rolluiken op een energiezuinige manier, we plaatsen achter de geleiders en de cassette compriband, dit band zet naar loop van tijd uit en zo zijn al onze rolluiken wind- en waterdicht. Rolluiken van Heroal kunnen op kabel geleverd worden, maar ook op solar aandrijving, de voordelen hiervan zijn dat u geen kabels door de woning krijgt.

  Creëer een comfortabel huis met Heroal screens

  Op zoek naar kwalitatief goede zonwering die door vakbekwame medewerkers gemonteerd wordt, kies dan voor de Heroal VS-ZIPscreen zonwering. Deze screens bieden niet alleen bescherming tegen de zon, maar ook tegen wind en regen. Qua bediening heeft u keuze uit handmatige bediening of een elektrische variant, waarbij u de screens kunt bedienen met een afstandsbediening of zelfs via een app op uw smartphone. De montage van de screens kan zowel op de muur als op het kozijn plaatsvinden en de geleiders zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, passend bij de uitstraling van uw woning. Ook het doek is in diverse kleuren beschikbaar en kan bovendien worden voorzien van verschillende dichtheden. De verschillende dichtheden van de doeken bepalen hoeveel licht er doorheen komt, hoe hoger de dichtheid, hoe minder licht er doorheen komt. Kies dus voor de veelzijdige ZIPscreens van Heroal, die niet alleen stijlvol zijn maar ook nog eens functioneel en duurzaam.

  Heroal uitvalschermen

  Heroal uitvalschermen bieden de perfecte oplossing voor het filteren van zonlicht en warmte. Deze vorm van heroal zonwering is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, met uitvaldieptes tot 1,5 meter. Het doek van een Heroal uitvalscherm is verkrijgbaar in verschillende kleuren en designs, waardoor het perfect past bij de stijl van uw huis of bedrijfspand. De bediening van het uitvalscherm is ook volledig aanpasbaar, van handmatige bediening tot elektrische bediening. Met de hoogwaardige kwaliteit van Heroal weet u zeker dat u investeert in duurzame en betrouwbare zonwering. 

  Kroezon Zonwering en Heroal

  Heroal is een gerenommeerd merk op het gebied van verschillende soorten buitenzonwering. Het Duitse merk staat bekend om zijn hoogwaardige producten en innovatieve oplossingen op maat. Of u nu op zoek bent naar zonwering voor uw woning of voor uw bedrijfspand, met Heroal zonwering bent u verzekerd van kwaliteit en betrouwbaarheid. In onze showroom in Hoogeveen hebben we de producten van Heroal tentoongesteld, laat u inlichten door onze deskundige medewerkers op het gebied van montage en kleuren. Neem contact op voor het maken van een afspraak om de rolluiken, de screens en de uitvalschermen te bekijken.