Een energiezuinige manier van rolluiken

  Heroal rolluik solar

  Multifunctioneel

  Rolluiken van Heroal zijn multifunctioneel inzetbaar. Er komen verschillende voordelen bij kijken. Naast het afsluiten van de ramen tegen de zon, kun je de rolluiken ook gebruiken als verduistering. Daarnaast bieden de rolluiken extra isolatie, door de koude lucht in de winter tegen te houden.

  Roma rolluik solar

  Eén oplossing voor meerdere doeleinden

  De Roma rolluiken zijn geluidswerend en werken 100% verduisterend. De exacte maat van de vierkante kast is afhankelijk van de rolluikhoogte, maar zal altijd relatief klein zijn. Het merk Roma is de marktleider voor opbouwrolluiken in Duitsland. Kroezon levert de kasten van de rolluiken in elke gewenste RAL-kleur. Hierdoor vindt u bij ons altijd een passende kleur voor uw woning!

  Velux rolluik solar

  Dakraam

  Ook op uw dakraam kunt u een rolluik monteren. Zo kunt u ook in de kamer met een Velux dakraam genieten van de voordelen van een rolluik. De rolluiken worden bediend met de meegeleverde Velux INEGRA wandbediening. Met één druk op de knop kunt u de rolluiken openen, sluiten en op elke andere positie laten stoppen.

  Rolluik op zonne-energie

  Zonwering is een essentieel onderdeel van elk huis. Het houdt niet alleen de zon buiten, maar kan ook bijdragen aan energiebesparing en comfort. Een van de opwindende innovaties op dit gebied is het rolluik op zonne-energie. We vertellen u de voordelen, de merken zoals Roma en Heroal, en de redenen waarom u zou moeten overwegen om rolluiken op zonne-energie aan te schaffen.

  Wat zijn de voordelen van solar rolluiken?

  Solar rolluiken hebben enkele indrukwekkende voordelen. Ten eerste zijn ze energiezuinig. Ze gebruiken zonne-energie om zichzelf op te laden en te werken, wat resulteert in lagere elektriciteitskosten. Bovendien bieden ze extra isolatie, waardoor uw huis in de zomer koel blijft en in de winter warm. Het voordeel ten opzichte van rolluiken op netvoeding is dat er niet gewerkt hoeft te worden met kabelgootjes voor de stroomtoevoer. Het zonnecel op de cassette laad de accu op, de accu biedt genoeg kracht om de motoren te bedienen.

  Solar rolluiken dienen ook als beveiligingsmaatregel. Ze zijn lastig op te tillen van buitenaf, wat inbrekers ontmoedigt. Bovendien voegen ze privacy toe aan uw huis, zowel overdag als 's nachts. Vaak denken mensen dat een solar rolluik automatisch heen en weer gaat wanneer de zon gaat schijnen, dit is een misvatting. De term solar is enkel de manier waarop de stroomvoorziening geregeld wordt. Het is wel mogelijk om uw rolluiken automatisch te sturen op de kracht van de zon, er zit een ingebouwd zonneoog in het zonnepaneel die de kracht van de zon meet.

  Roma rolluiken op zonne-energie

  Roma is een bekende naam in de wereld van zonwering. Hun solar rolluiken zijn van topkwaliteit en combineren stijl met functionaliteit. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en afwerkingen, zodat u de perfecte match kunt vinden voor uw huis.

  Heroal solar rolluiken

  Heroal biedt hoogwaardige solar rolluiken die uitblinken in prestaties en duurzaamheid. Ze zijn ontworpen om lang mee te gaan en zijn bestand tegen alle weersomstandigheden. Met Heroal solar rolluiken krijgt u waar voor uw geld.

  Waarom zou je rolluiken op zonne-energie kopen?

  De keuze voor rolluiken op zonne-energie is niet alleen een investering in uw huis, maar ook in de toekomst. Ze dragen bij aan een groenere levensstijl door gebruik te maken van hernieuwbare energiebronnen. Bovendien verhogen ze de waarde van uw huis en bieden ze extra comfort en beveiliging. Naast rolluiken bieden we ook screens aan die gevoed worden met zonne-energie.

  Wat zijn de ervaringen met solar rolluiken?

  Veel mensen die solar rolluiken hebben geïnstalleerd, zijn enthousiast over de resultaten. Ze waarderen de energiebesparing, de privacy en de beveiliging die deze rolluiken bieden. Bovendien ervaren ze een aangenamer binnenklimaat, dankzij de extra isolatie.

  Wat is de prijs voor een rolluik met zonnecel?

  De prijs van solar rolluiken varieert afhankelijk van het merk, de grootte en de specifieke kenmerken. Gemiddeld kunt u verwachten dat de kosten hoger zijn dan die van traditionele rolluiken, maar de langetermijnvoordelen zijn aanzienlijk. Gemiddeld zeggen we dat de prijs van een solar rolluik ongeveer €200,- bovenop de normale prijs van een rolluik.

  Voor velen zal de prijs van een rolluik op solar ook 'goedkoper' kunnen zijn dan een bedraad systeem. Dit kan te maken hebben met kosten voor het aan laten leggen van een kabel naar de gewenste plek, de kosten die installateurs rekenen voor infrezen en en het aanleggen van de kabel zijn vaak hoger dan de meerprijs van de solar optie.

  Velux solar rolluiken op een dakraam

  Als u op zoek bent naar solar rolluiken voor een dakraam, biedt Velux uitstekende opties. Velux is gespecialiseerd in dakramen en bijpassende zonwering, waaronder solar rolluiken. Deze rolluiken passen perfect bij Velux dakramen en bieden dezelfde voordelen in termen van energie-efficiëntie en gemak.

  Kroezon en rolluiken op zonne-energie

  Bij Kroezon begrijpen we het belang van zonwering die niet alleen uw huis beschermt, maar ook bijdraagt aan een duurzamere levensstijl. Daarom bieden we hoogwaardige solar rolluiken die aan al uw behoeften voldoen. Onze experts staan klaar om u te helpen bij het kiezen van de juiste oplossing voor uw huis, en onze installateurs zorgen voor een professionele montage. Neem contact op of kom langs in onze showroom, dan kijken we samen naar een passende oplossing.

  Offerte aanvragen

  U ontvangt zo snel als mogelijk een passende offerte!

  Naam
  E-mailadres
  Telefoonnummer
  Woonplaats
  Uw bericht