Bekijk alle foto's

Éen product, vele opties

  Het rolluik voor uw dakraam

  Altijd passend!

  Een VELUX rolluik is de oplossing als je op zoek bent naar verduistering, warmtewering, isolatie en extra inbraakbeveiliging. De rolluiken zorgen voor een complete verduistering in een ruimte. Ideaal om in de nacht bijvoorbeeld het licht van straatlantaarns tegen te houden, en overdag de felle middagzon buiten te houden. Daarnaast heeft een rolluik een goed warmtewerend effect op warme dagen, en houdt het de wind buiten en warmte binnen op koude dagen.

  Gemakkelijk in gebruik

  Eenvoudige bediening

  De Velux rolluiken zijn eenvoudig met de afstandsbediening te bedienen. U kunt de rolluiken met slechts één handeling naar beneden sturen en u geniet van een gematigde lichtinval en verkoeling. Heeft u een hoog dak of is het dakraam moeilijk te bereiken? Wij monteren het voor u!

  Rolluik velux

  Bij Kroezon transformeren we jouw Velux dakraamervaring met geavanceerde rolluiken op zonne-energie. Profiteer van ultiem comfort, verduistering, isolatie, en inbraakbeveiliging. Onze vakkundige monteurs zorgen voor een moeiteloze installatie, terwijl duurzaamheid en gemak hand in hand gaan. Ontdek de voordelen van Velux rolluiken bij Kroezon - waar we jouw woonwensen waarmaken.

  Velux rolluiken op zonne-energie

  Bij Kroezon bieden we de perfecte oplossing voor jouw Velux dakraam: rolluiken op zonne-energie. Deze rolluiken hebben tal van voordelen die het leefklimaat in jouw woning aanzienlijk verbeteren. Met een indrukwekkende zonnewarmtewering van maar liefst 91% houden ze je kamer koel in de zomer en behaaglijk warm in de winter. Daarnaast zorgen de rolluiken voor volledige verduistering, wat ideaal is voor een goede nachtrust. Het verbetert bovendien de isolatie van je dakraam tot wel 14%, wat zich vertaalt in energiebesparing. Door de contactgeluidsreductie blijft storend geluid buiten, waardoor je ongestoord kunt genieten van je leefruimte. Naast de velux rolluiken bieden we veel meer solar aangedreven zonweringen aan, lees meer over de voordelen van zonne-energie in onze blog.

  Een rolluik geschikt voor uw Velux dakraam

  Bij Kroezon vinden we de perfecte match voor jouw Velux dakraam. Onze deskundige monteurs zorgen voor een vakkundige installatie, waardoor je in no-time kunt genieten van de voordelen van Velux rolluiken. Of je nu handbediende dakramen hebt of dakramen op zonne-energie, wij hebben de geschikte rolluiken voor jouw behoeften. De rolluiken zijn binnen één uur van binnenuit te monteren, wat het installatiegemak vergroot. Bij Kroezon kies je voor duurzaamheid, comfort en professionele service.

  Voordelige Velux rolluiken bij Kroezon

  Kroezon biedt voordelige Velux rolluiken met elektrische bediening. Geniet van het gemak van een VELUX wandbediening, waarmee je met één druk op de knop de rolluiken opent en sluit. De rolluiken zijn bovendien onzichtbaar wanneer ze volledig naar boven zijn gerold, wat zorgt voor een strakke uitstraling in jouw kamer. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of naar een prijsindicatie, neem contact op of bezoek onze showroom in Hoogeveen.

  Duurzaamheid en onderhoud van uw rolluik

  Kroezon staat voor duurzaamheid en dat geldt ook voor de Velux rolluiken. Gemaakt van hard gelakt aluminium, zijn de rolluiken bestand tegen diverse weersomstandigheden. Minimaal onderhoud is vereist, wat betekent dat je jarenlang kunt genieten van probleemloze werking. Velux rolluiken zijn verkrijgbaar in donkergrijs en lichtgrijs, waardoor je kunt kiezen voor een uitstraling die perfect bij jouw stijl past. Naast onze Velux rolluiken bieden we nog veel meer aan, bijvoorbeeld Roma rolluiken.

  Velux rolluiken gemonteerd door Kroezon

  Laat de montage van je Velux rolluiken over aan Kroezon, de specialist die bekend staat om vakmanschap en betrouwbaarheid. Onze ervaren monteurs zorgen voor een zorgvuldige installatie, waardoor je verzekerd bent van optimale prestaties van je rolluiken. Of je nu kiest voor handbediende rolluiken of rolluiken op zonne-energie, bij Kroezon ben je verzekerd van een vlekkeloze installatie die voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen.

  De voordelen van een Velux rolluik

  Velux rolluiken bieden een scala aan voordelen die jouw wooncomfort aanzienlijk verbeteren. Naast de eerder genoemde zonnewarmtewering, verduistering en isolatie, zijn Velux rolluiken ook een effectieve maatregel voor inbraakbeveiliging. Het duurzame aluminium ontwerp is bestand tegen extreme weersomstandigheden en zorgt voor een lange levensduur. Velux rolluiken zijn de ideale keuze voor elk seizoen, waardoor je het hele jaar door kunt genieten van een comfortabel binnenklimaat. Zijn rolluiken niet wat u zoekt? Misschien kunt u eens kijken bij onze andere buitenzonweringen?

  Bijkomende voordelen van rolluiken

  Naast de standaard voordelen bieden Velux rolluiken extra comfortniveaus, waarbij je zelfs kunt kiezen voor volledige automatisering. De kant-en-klare wandschakelaar maakt het eenvoudig om de rolluiken overal in de kamer te bedienen. Wil je nog meer gemak? Upgrade dan naar Velux ACTIVE of Velux App Control voor ultiem gebruiksgemak. Geniet van geautomatiseerde rolluiken die aansluiten op jouw levensstijl.

  Kies Velux voor jouw woning

  Velux rolluiken op zonne-energie zijn de ideale keuze voor handbediende Velux dakramen of dakramen op zonne-energie. Bij Kroezon maken we de montage eenvoudig, zonder gedoe met kabels. Profiteer van de voordelen van Velux rolluiken, waarbij gemak en duurzaamheid hand in hand gaan. Ontdek de mogelijkheden bij Kroezon en ervaar de perfecte match tussen Velux rolluiken en jouw dakraam.

  Ontdek het bij Kroezon

  Bij Kroezon begrijpen we de waarde van hoogwaardige Velux rolluiken die passen bij jouw wensen en behoeften. Heb je een handbediend dakraam van Velux? Vraag dan naar onze inbouwset, waarmee je jouw handbediende dakraam kunt upgraden naar een INTEGRA dakraam. Ontdek de voordelen van Velux rolluiken bij Kroezon, waar deskundigheid, service en kwaliteit samenkomen.

  Offerte aanvragen

  U ontvangt zo snel als mogelijk een passende offerte!

  Naam
  E-mailadres
  Telefoonnummer
  Woonplaats
  Uw bericht