Genieten van de vrije tijd, ontspannen op het eigen terras of balkon, dat is levenskwaliteit voor ongestoord genot.

Bekijk alle foto's

Éen product, vele mogelijkheden

De combinatie van lamellen en glas

Innovatie tot in de punten

De Brustor B720 is een nieuwe en innovatieve terrasoverkapping die is gebaseerd op de B200 (XL). De B720 biedt een unieke combinatie van een vast dakdeel en een dakdeel met lamellen, waardoor de mogelijkheden voor gebruik van de terrasoverkapping enorm worden uitgebreid. U kunt bijvoorbeeld een overdekte opslagruimte creëren voor uw tuinmeubelen of een buitenkeuken installeren. Daarnaast zorgt de glazen strook voor optimale lichtinval in uw woning. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de vele mogelijkheden die de B720 biedt!

De optimale lichtinval voor de woning

Overal is aan gedacht

Met het glasgedeelte van de terrasoverkapping wordt als het ware een lichtstraat gecreëerd, waardoor er altijd licht doorheen schijnt, zelfs wanneer de lamellen gesloten zijn. Dit zorgt voor een optimale lichtinval bij de aanbouw van de overkapping. De 21 cm brede XL lamellen bieden de bekende voordelen op het gebied van zonwering en ventilatie, die behouden blijven zoals bij de B200 (XL). De B720 is niet beschikbaar met smalle lamellen van 16 cm breed. De besturing van de overkapping kan worden gedaan via RTS of IO, met een afstandsbediening of via smartphone.

Maak je overkapping compleet

Net dat beetje extra

Kroezon biedt verschillende mogelijkheden om de sfeer en gezelligheid van je terrasoverkapping te verbeteren. Zo kan er ledverlichting geïntegreerd worden in het frame of de lamellen, wat zorgt voor egale verlichting die gedimd kan worden om de gewenste sfeer te creëren. LED spots kunnen ook geïntegreerd worden op alle zijden voor extra verlichting. Op frisse avonden is er de krachtige 2000W-verwarming om je warm te houden. Om de pergola winddicht te maken kan er gekozen worden voor geïntegreerde screens aan alle zijden. Hierbij biedt Kroezon een ruim gamma aan kleuren en doorzichtigheid om uit te kiezen. Net zoals bij de B200 (XL) kan er ook een deurpaal geïnstalleerd worden om de geïntegreerde screens over de breedte te splitsen en zo de deuropening vrij te houden. Bij grotere daken kan deze deurpaal soms noodzakelijk zijn ter ondersteuning.

Terrasoverkapping Brustor B720

Ontdek de nieuwste innovatie van Brustor: de B720 terrasoverkapping. Deze overkapping is gebaseerd op de succesvolle B200 (XL) en biedt u een unieke combinatie van een vast dakdeel en een dakdeel met lamellen. Dit opent een wereld aan nieuwe mogelijkheden voor uw buitenruimte. Maak van uw terras een gezellige opslagruimte voor uw tuinmeubelen, installeer een buitenkeuken en geniet van optimale lichtinval in uw woning dankzij de glazen strook. De Brustor B720 biedt eindeloze opties om uw buitenleven te verbeteren! Waar wacht u nog op? Kom snel langs en ontdek zelf wat de B720 allemaal te bieden heeft!

De terrasoverkapping met glas- en lamellendak

Met het glasgedeelte van de terrasoverkapping wordt als het ware een prachtige lichtinval gecreëerd, waardoor er altijd een natuurlijke gloed doorheen schijnt, zelfs wanneer de lamellen gesloten zijn. Dit zorgt voor een heerlijk sfeervolle ambiance bij de aanbouw van de overkapping. De 21 cm brede XL lamellen bieden de bekende voordelen op het gebied van zonwering en ventilatie, die behouden blijven zoals bij de B200 (XL). De B720 is niet verkrijgbaar met smalle lamellen van 16 cm breed. De besturing van de overkapping is zeer gemakkelijk en kan worden gedaan via RTS of IO, met een afstandsbediening of via smartphone. Zo kunt u altijd de ideale sfeer creëren en de perfecte setting vinden voor elk moment van de dag.

De opties van een B720 lamellendak met glas

De Brustor B720 terrasoverkapping biedt verschillende opties om aan uw behoeften te voldoen, zoals:

  1. Lamellendak: Het lamellendak biedt flexibiliteit door de verstelbare lamellen die de hoeveelheid zonlicht en ventilatie kunnen regelen.

  2. Vast dakgedeelte: Een vast dakgedeelte kan worden toegevoegd in glas of sandwichpanelen om meer bescherming te bieden tegen weersomstandigheden.

  3. Verlichting: De B720 kan worden uitgerust met LED-verlichting voor sfeerverlichting in de avonduren.

  4. Verwarming: Met de optionele terrasverwarmingselementen kunt u genieten van uw terras, zelfs op koudere dagen.

  5. Zijwanden: De overkapping kan worden afgesloten met verticale screens om u te beschermen tegen wind en regen.

  6. Kleur: Het frame van de B720 kan worden aangepast aan uw smaak door te kiezen uit verschillende RAL-kleuren.

Dit zijn enkele voorbeelden van de opties van de B720 overkapping, download onze brochure voor meer informatie. 

Is de overkapping B720 iets voor u?

Bent u op zoek naar de ultieme flexibele terrasoverkapping? Dan is de Brustor B720 wellicht iets voor u! Bij Kroezon hebben wij deze terrasoverkapping in onze showroom staan, zodat u het product met eigen ogen kunt bekijken en ervaren. De combinatie van een vast dakgedeelte in glas of sandwichpanelen en een dakdeel met kantelbare lamellen biedt tal van mogelijkheden. Of u nu op zoek bent naar een droge ruimte voor uw meubels, een stijlvolle bar of een tuinberging in combinatie met een aangenaam buitenterras, alles is mogelijk met de B720. Kom langs in onze showroom en ontdek of de Brustor B720 bij uw wensen en behoeften past.

Wat is de prijs van een Brustor B720 overkapping?

Een vraag die vaak gesteld wordt is: "Wat is de prijs van een Brustor B720 overkapping?"

De prijs van een Brustor B720 overkapping varieert afhankelijk van de grootte en de specificaties die je kiest. Over het algemeen begint de prijs van de Brustor B720 overkapping bij ongeveer €15.000. Houd er rekening mee dat de uiteindelijke prijs kan variëren afhankelijk van de afmeting en extra opties die je kiest, zoals verlichting, verwarming, screens en automatische besturing. Het is altijd een goed idee om een offerte aan te vragen bij een professionele Brustor dealer zoals Kroezon. Wij kunnen je helpen bij het selecteren van de juiste opties en een offerte op maat voor je maken. Neem contact op met Kroezon voor meer informatie en prijzen over de Brustor B720 overkapping.

Brustor met Kroezon als erkende dealer

Kroezon biedt al vele jaren het Belgische merk Brustor aan, sinds het voorjaar van 2023 hebben wij de hele showroom vernieuwd en ieder type overkapping van het merk ook tentoongesteld aan de Lindberghstraat 5 in Hoogeveen. Naast de overkapping bieden wij ook de knikarmscherm, pergola's en vouwdaken aan.

Offerte aanvragen

U ontvangt zo snel als mogelijk een passende offerte!

Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Woonplaats
Uw bericht