Als specialist in zonwering gaat Brustor altijd voor een tijdloos én innovatief design dat past in elk decor, van landelijk tot ultramodern.

  Knikarmschermen

  Beschermen en verkoelen

  Met een knikarmscherm weert u de zon op warme dagen, maar behoudt u een optimale licht- en warmte-inval tijdens de koelere maanden. De knikarmschermen zijn uitgerust met een motor van Somfy en makkelijk te bedienen met een afstandsbediening of via de smartphone.

  Pergola's

  Puur en persoonlijk

  De B128 pergola is een veelzijdige zonwering die opvalt door zijn minimalistisch design en talloze personalisatiemogelijkheden. Het uitgekiende ontwerp biedt een panoramisch zicht op de tuin en veel lichtinval in de woning. 

  Lamellendaken

  Strak en elegant!

  Een zonwering met een lamellendak geeft u alle vrijheid om de lichtinval en temperatuur op uw terras en in uw woning te bepalen. Afhankelijk van de stand van de lamellen creëert u eenvoudig meer of minder schaduw en ventilatie. Ontdek de vele mogelijkheden en stijlen van deze kantelbare en/of openschuifbare terrasoverkappingen. Verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en kleuren.

  Vouwdaken

  In de juiste plooi

  Dankzij een vouwdak met duurzaam doek is de Brustor B300 perfect bestand tegen zon, regen, wind en vuil. De horizontale structuur en verborgen bevestigingen zorgen voor een strak design. De schroeven zijn onzichtbaar en de waterafvoer loopt via een geconnecteerd gootsysteem naar de palen. 

  Brustor

  U creëert een luxueus terras met het lamellendak van Brustor. Als de zon schijnt zet u de lamellen open voor een prachtig gestreept lichtpatroon op uw terras. Is het erg warm? Dan sluit u de lamellen eenvoudig met de afstandsbediening, schakelaar of app en zit u lekker in de schaduw. Met de lamellen in de dichte stand blijft uw terras bovendien droog als het regent. Maak uw keuze uit de hoogwaardige lamellendaken en pergola’s van Brustor!

  Brustor lamellendak

  Kroezon levert de hoogste kwaliteit terrasoverkappingen! Bij ons kunt u onder andere een Brustor lamellendak bestellen. Onze experts installeren ze graag voor u. De lamellen in een overkapping van Brustor kunnen 160° draaien en bieden volledige bescherming tegen regenval als ze helemaal zijn dichtgedraaid. Het water wordt via de ingebouwde goten afgevoerd. U kunt bij Kroezon voor een Brustor lamellendak in een zwarte of witte uitvoering kiezen. Vraag uw offerte aan of kom uw nieuwe lamellendak bekijken in onze showroom in Hoogeveen!

  De Brustor B128 verstelbare pergola

  Bent u een liefhebber van het buitenleven en heeft u een groot terras waar u vaak met vrienden of familie gezellig samen zit? Dan is de Brustor B128 Pergola een goede optie voor u! Deze strakke, modulaire pergola is speciaal ontwikkeld voor grote terrassen tot 6.0 x 5.0 meter in één dakdoek. Het uitschuifbare dak wordt aangedreven door een gepatenteerde technologie. Het waterdichte, lichtdoorlatende zonweringdoek beschermt u het gehele jaar tegen de zon, regen en wind. De Brustor B128 Pergola is vanaf een helling van 4,5 graden volledig waterdicht. De standaard geïntegreerde waterafvoer zorgt voor een gecontroleerde afvoer van het water. Zo blijft het doek en mechaniek beschermd tegen vuil en vocht. Door de grote afmetingen leent dit product zich ook perfect voor horecagelegenheden. Naast deze pergola bieden wij deze ook aan van het merk Erhardt, bekijk alle pergola's.

  De Brustor B200 lamellen overkapping

  Wilt u het comfort van binnenshuis naar het terras halen? Dan is de Brustor overkapping B200 een uitstekende optie! Deze innoverende overkapping kan langs alle zijden afgesloten worden door windvaste geïntegreerde Brustor screens, schuifpanelen of glazen schuifwanden. De Brustor terrasoverkapping bestaat uit geëxtrudeerde aluminium lamellen die kunnen draaien om uw behoeften op het gebied van zonwering en ventilatie optimaal te kunnen regelen. De Brustor lamellen overkapping wordt standaard elektrisch bediend middels een schakelaar, afstandsbediening of via een app. Brustor biedt naast de prachtige lamellendaken ook een vouwdak aan, benieuwd naar de mogelijkheden? Ga dan naar de productpagina.

  Brustor overkapping accessoires

  Bij Kroezon stelt u een lamellendak geheel naar eigen wens samen. Zo zijn er diverse mogelijkheden om het lamellendak uit te breiden tot uw ideale ruimte om te ontspannen. De volgende opties zijn mogelijk:

  • Beam met speakers en verwarmingselementen.
  • Koppelbaar tot de gewenste breedte.
  • Elke gewenste RAL-kleur voor frame en lamel.
  • Loggia wood schuifdeur, screen of aluframe.
  • Glazen schuifwanden.
  • Geïntegreerde windvaste screens.
  • Geïntegreerde LED-verlichting.
  • Geïntegreerde windvaste screens.

  Wilt u weten welke opties het beste passen bij uw woning en situatie? Neem gerust contact op met onze specialisten, zij helpen u graag verder! Wilt u graag inspiratie opdoen? Neem dan contact op, of bezoek onze vernieuwde showroom in Hoogeveen. Onze deskundige medewerkers staan u graag te woord.

  Alles over Brustor zonneschermen

  Brustor biedt een ruim assortiment aan op het gebied van zonneschermen, voor iedere situatie is een passend scherm op de markt gebracht. De Brustor zonneschermen die wij aanbieden zijn allemaal voorzien van een gesloten cassette en zijn verkrijgbaar in allerlei kleuren. Optioneel zijn bij de Brustor knikarmscherm de volant of verlichting in de arm of cassette. Bij ons in de showroom hebben wij veel verschillende zonneschermen tentoongesteld, wij helpen u graag met de zoektocht naar het juiste model.

  Kroezon en Brustor Zonwering

  U vindt een ruim assortiment pergola’s en lamellendaken van Brustor bij Kroezon. Zo hebben we ook een pergola met doekzonwering. Deze beschermt u tegen de zon en de regen. Elke pergola en elk lamellendak is voorzien van een ingenieus waterafvoersysteem. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over uw terrasmeubilair. Bestel uw Brustor zonwering bij Kroezon. Bij ons heeft u een ruime keuze aan kleuren en materialen!