Al onze zonwering en overkappingen maken wij op maat

en worden door onze vakkundige installateurs bij u thuis ingemeten en gemonteerd.

Zonwering afgestemd op uw persoonlijke wensen
Duurzame producten voorzien van CE/TÜV certificaat

Kroezon Zonwering Hoogeveen

Lindberghstraat 5

7903 BM Hoogeveen

(0528) 350652

Openingstijden vandaag: Op afspraak

Kroezon Zonwering

Openingstijden vandaag: 9.00u t/m 17.00u

info@kroezon.nl

Topmerken van Kroezon

Brustor

U creëert een luxueus terras met het lamellendak van Brustor. Als de zon schijnt zet u de lamellen open voor een prachtig gestreept lichtpatroon op uw terras. Is het erg warm? Dan sluit u de lamellen eenvoudig met de afstandsbediening, schakelaar of app en zit u lekker in de schaduw. Met de lamellen in de dichte stand blijft uw terras bovendien droog als het regent. Maak uw keuze uit de hoogwaardige lammellendaken en pergola’s van Brustor!

Brustor lamellen

U kunt de hele dag buiten zitten met Brustor lamellen en pergola’s. Niet alleen het dak beschermt u tegen de verschillende weersomstandigheden, ook de zijden kunnen worden afgesloten. Daarbij zijn er verschillende mogelijkheden zoals windvaste screens, schuifpanelen en glazen schuifwanden. Met mooi weer zet u alles open voor een heerlijk briesje. En als het regent sluit u de Brustor lamellen en schuifwanden en kunt u nog steeds aangenaam buiten zitten.

Brustor prijzen

Bent u benieuwd naar de Brustor prijzen bij Kroezon? Neem gerust contact op met onze klantenservice! De medewerkers staan graag voor u klaar met uitgebreide informatie. We hanteren geen vaste prijzen omdat we de Brustor pergola speciaal voor u op maat maken. Daarbij heeft u de keuze uit verschillende extra’s zoals speakers, verwarmingselementen en LED-verlichting. Vraag voor de precieze Brustor prijzen een offerte aan. Dat is geheel vrijblijvend bij Kroezon!

Brustor B200

Creëer de sfeer van uw woonkamer buiten op het terras met de Brustor B200. U heeft de keuze uit diverse formaten tot wel 4,5 meter hoog en 6,2 meter lang! De B200 is gemaakt van aluminium en dit hoogwaardige materiaal is zeer goed bestand tegen invloeden van buitenaf. Zo gaat deze overkapping lang mee en is er alleen minimaal onderhoud nodig. Kom de Brustor B200 eens bekijken in de showroom van Kroezon te Assen of Hoogeveen. Wij zijn specialist op het gebied van zonwering!

Brustor bij Kroezon

U vindt een ruim assortiment pergola’s en lamellendaken van Brustor bij Kroezon. Zo hebben we ook een pergola met doekzonwering. Deze beschermt u tegen de zon en de regen. Elke pergola en elk lamellendak is voorzien van een ingenieus waterafvoersysteem. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over uw terrasmeubilair. Bestel uw pergola of lamellendak van Brustor bij Kroezon. Bij ons heeft u een ruime keuze aan kleuren en materialen!