Al onze zonwering en overkappingen maken wij op maat

en worden door onze vakkundige installateurs bij u thuis ingemeten en gemonteerd.

Zonwering afgestemd op uw persoonlijke wensen
Duurzame producten voorzien van CE/TÜV certificaat

Kroezon Zonwering Hoogeveen

Lindberghstraat 5

7903 BM Hoogeveen

(0528) 350652

Openingstijden vandaag: Gesloten

Kroezon Zonwering

Openingstijden vandaag: 9.00u t/m 17.00u

info@kroezon.nl

Topmerken van Kroezon

Brustor Pergola

U tovert uw terras met een Brustor Pergola om tot een stijlvol decor waarin u volop van het buitenleven kunt genieten. In dit strakke minimalistische ontwerp is alle overbodige franje weggelaten met het oog op een harmonieus geheel. Dat geeft u daarnaast vele mogelijkheden voor het plaatsen van extra accessoires zoals windwerende screens en glazen schuifwanden. De Brustor Pergola is opgebouwd uit een aluminium frame dat u gemakkelijk aan uw huis kunt laten bevestigen. Om de zon te weren kunt u gebruik maken van een doek, maar ook het plaatsen van een Brustor lamellendak behoort tot de mogelijkheden. Kroezon maakt niet alleen uw Brustor Pergola, maar al uw zonwering voor u op maat!

Brustor pergola prijs

Op de site van Kroezon vraagt u gemakkelijk een scherpe offerte aan voor een Brustor Pergola. De prijs brengen wij overzichtelijk voor u in beeld, waarbij alles kosten precies worden gespecificeerd. U kunt exact aangeven voor welke comfortverhogende accessoires u kiest. In het aluminium frame kunnen wij de elektrische bedrading voor automatisch bedienbare lamellen, LED-verlichting of terrasverwarming vrijwel onzichtbaar wegwerken. Wilt u samen met onze deskundige medewerkers alles opties verkennen voor het plaatsen van de Brustor Pergola en de prijs bespreken? Dan nodigen wij u van harte uit in onze showroom in Assen of Hoogeveen. Zo kunt u met eigen ogen zien hoe zonwering op maat er uit hoort te zien. Wij brengen al uw wensen in kaart voordat we met de installatie aan de slag gaan.

Brustor pergola zonwering

Een compleet gepersonaliseerde Brustor pergola zonwering stelt u eenvoudig samen met de experts van Kroezon. Als uw voorkeur uitgaat naar een zonwerend doek, bieden wij u een ruim kleurenaanbod, met onder andere alle RAL-kleuren. Het doek is waterdicht als u het in een hoek van minimaal 10 procent laat plaatsen. De geïntegreerde goot voert al het overtollige regenwater af. Een dak dat uit lamellen is opgebouwd kunt u laten uitrusten met elektrische afstandsbediening die u met een app op uw telefoon kunt aansturen. Kroezon verkent samen met u de mogelijkheden om uw Brustor pergola zonwering geheel naar uw wensen in te richten!