Bent u op zoek naar een hoogwaardige pergola? Bij Kroezon Zonwering bieden wij de allerbeste producten van het merk Brustor aan.

  Brustor pergola

  U tovert uw terras met een Brustor pergola om tot een stijlvol decor waarin u volop van het buitenleven kunt genieten. In dit strakke minimalistische ontwerp is alle overbodige franje weggelaten met het oog op een harmonieus geheel. Dat geeft u daarnaast vele mogelijkheden voor het plaatsen van extra accessoires zoals windwerende screens en glazen schuifwanden. De Brustor pergola is opgebouwd uit een aluminium frame dat u gemakkelijk aan uw huis kunt laten bevestigen. Om de zon te weren kunt u gebruik maken van een doek, maar ook het plaatsen van een Brustor lamellendak behoort tot de mogelijkheden. Kroezon maakt niet alleen uw Brustor pergola, maar al uw zonwering voor u op maat!

  De Brustor pergola prijs

  Op de site van Kroezon vraagt u gemakkelijk een scherpe offerte aan voor een Brustor pergola. De prijs brengen wij overzichtelijk voor u in beeld, waarbij alles kosten precies worden gespecificeerd. U kunt exact aangeven voor welke comfortverhogende accessoires u kiest. In het aluminium frame kunnen wij de elektrische bedrading voor automatisch bedienbare lamellen, LED-verlichting of terrasverwarming vrijwel onzichtbaar wegwerken. Wilt u samen met onze deskundige medewerkers alles opties verkennen voor het plaatsen van de Brustor pergola en de prijs bespreken? Dan nodigen wij u van harte uit in onze showroom in Hoogeveen. Zo kunt u met eigen ogen zien hoe zonwering op maat er uit hoort te zien. Wij brengen al uw wensen in kaart voordat we met de installatie aan de slag gaan.

  Brustor pergola zonwering

  Een compleet gepersonaliseerde Brustor pergola zonwering stelt u eenvoudig samen met de experts van Kroezon. Als uw voorkeur uitgaat naar een zonwerend doek, bieden wij u een ruim kleurenaanbod, met onder andere alle RAL-kleuren. Het doek is waterdicht als u het in een hoek van minimaal 10 procent laat plaatsen. De geïntegreerde goot voert al het overtollige regenwater af. Een dak dat uit lamellen is opgebouwd kunt u laten uitrusten met elektrische afstandsbediening die u met een app op uw telefoon kunt aansturen. Kroezon verkent samen met u de mogelijkheden om uw Brustor pergola zonwering geheel naar uw wensen in te richten!

  De Brustor pergola is waterdicht

  Bent u op zoek naar een hoogwaardige, waterdichte zonwering die perfect past bij uw buitenruimte? Dan is de Brustor Pergola B128 van Kroezon Zonwering precies wat u zoekt! Het frame is gemaakt van hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen alle weersomstandigheden en biedt uitstekende bescherming tegen regen en zon. Dankzij de innovatieve technologieën en materialen is deze zonwering de ideale regen en windvaste zonwering, het is volledig waterdicht en beschermt het uw terras en buitenmeubilair tegen de regen. Zelfs bij hevige stortbuien hoeft u zich geen zorgen te maken over uw kostbare spullen. Kies voor de Brustor pergola van Kroezon Zonwering en geniet van een hoogwaardige, waterdichte en gemakkelijk te bedienen zonwering die perfect past bij uw buitenruimte. Een variant die wij aanbieden is de Brustor terrasoverkapping, deze bestaat uit aluminium palen met een dak van glas of van lamellen. De Brustor overkapping is uit te breiden met glaswanden, screens, heaters en verlichting. Het pergola zonnescherm is in- en uitklapbaar, dat zijn de overkappingen niet. Zo heeft ieder product zijn voor- en nadelen, benieuwd naar het passende product voor uw situatie? Neem vandaag nog contact op en we bespreken de mogelijkheden.

  Brustor pergola op maat

  De Brustor pergola zonwering op maat van Kroezon is de oplossing voor u! Onze Brustor pergola's zijn op maat gemaakt om perfect te passen bij uw buitenruimte. Met een breed scala aan opties, waaronder verlichting, verwarming en zonwering, kunt u uw pergola aanpassen aan uw specifieke behoeften en smaak. De Brustor pergola is ontworpen met het oog op duurzaamheid en kwaliteit. Bovendien is het frame modulair en kan het worden uitgebreid of aangepast aan uw veranderende behoeften. Onze pergola Brustor is ook zeer gemakkelijk te bedienen. Met een druk op de knop kunt u de zonwering openen of sluiten, of de verlichting en verwarming aanpassen. U kunt zelfs een automatisch systeem laten installeren dat de pergola opent of sluit afhankelijk van de weersomstandigheden. Kroezon Zonwering is er trots op om op maat gemaakte Brustor pergolas aan te bieden die passen bij uw buitenruimte. Onze deskundige medewerkers kunnen u helpen bij het vinden van de perfecte oplossing voor uw behoeften en adviseren u over de verschillende opties en accessoires. Neem contact met ons op voor meer informatie, in onze showroom in Hoogeveen hebben wij beide types van de Brustor pergola zonnescherm tentoongesteld, we vertellen u er graag meer over.

  Brustor B128 en B128 XL

  Wij bieden de Brustor B128 aan, deze heeft twee verschillende varianten, namelijk de standaard en de XL uitvoering. De zonwering op palen heeft als groot voordeel ten opzichte van een knikarmscherm dat het steviger is. Ook is het monteren van een zonnescherm op palen minder belastend voor de gevel dan een zonnescherm. Beide pergola’s zijn voorzien van een regenbestendig doek en een aluminium frame. In gesloten toestand beschikt u over een lichte, maar robuuste regen-en zonwering. Met opgerold doek verdwijnt deze lichte overkapping in het decor van uw terras. De pergola zonwering waterdicht serie biedt eveneens heel wat mogelijkheden voor ledverlichting. Naast ledverlichting beschikken de pergola’s over de volgende opties:

  • Windsensor
  • Muuraansluitingsprofiel
  • Een verstelbare voet
  • Gemotoriseerde volant

  Voor meer informatie over de B128 en de B128 XL kunt u de productpagina’s bekijken. De Brustor pergola is niet het enige zonnescherm met steunpalen, we bieden een vergelijkbaar product aan van het merk Erhardt, deze is echter niet waterdicht.

  Brustor pergola met doek bij Kroezon Zonwering

  De Brustor pergola is niet het enige dat wij aanbieden van het merk, naast de pergola’s bieden wij lamellendaken, zonneschermen en vouwdaken aan. De Brustor zonneschermen zijn er in allerlei soorten en maten. Alle producten zijn te bewonderen bij ons in Hoogeveen. Het is gewenst dat u een afspraak maakt om de Brustor pergola te bekijken, zo weten wij zeker dat we tijd voor u hebben om de opties en mogelijkheden te bespreken.