Al onze zonwering en overkappingen maken wij op maat

en worden door onze vakkundige installateurs bij u thuis ingemeten en gemonteerd.

Zonwering afgestemd op uw persoonlijke wensen
Duurzame producten voorzien van CE/TÜV certificaat

Kroezon Zonwering Hoogeveen

Lindberghstraat 5

7903 BM Hoogeveen

(0528) 350652

Openingstijden vandaag: Op afspraak

Kroezon Zonwering

Openingstijden vandaag: 9.00u t/m 17.00u

info@kroezon.nl

Topmerken van Kroezon

Erhardt terrasoverkapping

Ongeacht het weer kunt u drie seizoenen lang heerlijk vertoeven onder een Erhardt terrasoverkapping. En wanneer u de terrasoverkapping uitbreidt met glazen zijdelen en terrasverwarming, heeft u zelfs in de winter een aangename plek om van het buitenleven te genieten. Uw Erhardt terrasoverkapping stelt u bij Kroezon met onze ervaren medewerkers geheel naar eigen wens samen. Zo ontwerpt u uw eigen terrasoverkapping die perfect aansluit bij de uitstraling van uw woning.

Erhardt terrasoverkapping montage

Wij hebben een aantal ervaren monteurs in dienst die de Erhardt terrasoverkapping montage voor u regelen. Zij zijn ervaren vakmensen die uw Erhardt terrasoverkapping exact op maat voor een perfecte afwerking en een luxe uitstraling. Hierdoor wordt uw Erhardt terrasoverkapping een echte luxe eyecatcher aan huis.

 

U kunt heerlijk achterover leunen, wij doen de Erhardt terrasoverkapping montage! Ook voor een Erhardt knikarmscherm bent u aan het juiste adres bij Kroezon.

Erhardt glazen terrasoverkapping

De stabiele en duurzame aluminium constructie zorgt voor een slanke, en elegante overkapping. De Erhardt glazen terrasoverkapping kan worden uitgebreid met zijdelen voor bescherming tegen wind en regen. Daarnaast houden deze zijdelen de warmte binnen. Er kan gekozen worden voor zowel vaste glazen zijdelen, waarmee u eenvoudig een geïsoleerde tuinkamer creëert, als glazen schuifwanden. Deze schuifwanden geven een prachtig panoramisch zicht en kunnen volledig geopend worden voor een vloeiende overgang naar de tuin. Vraag online een offerte aan voor de Erhardt glazen terrasoverkapping of laat u inspireren in een van onze showrooms in Hoogeveen en Assen.