Erhardt Markisen

Al onze zonwering en overkappingen maken wij op maat

en worden door onze vakkundige installateurs bij u thuis ingemeten en gemonteerd.

Zonwering afgestemd op uw persoonlijke wensen
Duurzame producten voorzien van CE/TÜV certificaat

Kroezon Zonwering Hoogeveen

Lindberghstraat 5

7903 BM Hoogeveen

(0528) 350652

Openingstijden vandaag: Op afspraak

Kroezon Zonwering

Openingstijden vandaag: 9.00u t/m 17.00u

info@kroezon.nl

Topmerken van Kroezon

Erhardt

De aanschaf van zonwering is doorgaans een goede investering. Het is daarom van belang dat u kiest voor duurzame zonwering waarvan u zonder zorgen jarenlang plezier van hebt. Bij Kroezon vindt u onder andere zonwering van het merk Erhardt Markisen. De producten van dit merk zijn van superieure kwaliteit. Elk deel van de producten van Erhardt wordt met grote zorgvuldigheid geproduceerd en volgens strenge kwaliteitseisen gecontroleerd. Daarom is Erhardt een goede keuze wanneer u op zoek bent naar zonwering voor het leven.

Erhardt Markisen

Wanneer u meerdere seizoenen van het buitenleven wilt genieten is de zonwering van Erhardt Markisen een ware aanrader. Door een terrasverwarming toe te voegen kunt u ook in de winter genieten van uw tuin. In de zomer zijn de producten Erhardt Markisen een oplossing voor het warme weer en de felle zon. De zonwering van dit superieure Duitse merk is waterdicht, zodat u ook tijdens regen buiten kunt blijven vertoeven. Creëer eenvoudig een geïsoleerde tuinkamer met het merk Erhardt Markisen!

Erhardt terrasoverkapping

De overkappingen van dit merk staan er om bekend dat ze een elegant en stijlvol uiterlijk hebben. Daarnaast kunt u Erhardt terrasoverkapping helemaal samenstellen zodat deze perfect combineert met uw woning of tuin. U kunt de Terrasoverkapping uitbreiden met vaste glazen zijdelen of schuifwanden. Deze houden wind en regen tegen en warmte vast. Door de wanden te openen creëert u een vloeiende overgang naar de tuin. Bekijk het aanbod Erhardt terrasoverkapping van Kroezon online!

Erhardt zonwering

Wij hebben een aantal ervaren monteurs in dienst die bij u thuis komen om de ideale afmeting van de Erhardt zonwering te bepalen. Daarnaast zullen deze specialisten de zonwering ook installeren indien gewenst. U stelt samen met ons de gewenste overkapping samen en onze specialisten maken het op maat. U heeft een keuze uit 200 RAL-kleuren van de doeken. Wanneer u een Erhardt zonwering bij Kroezon koopt, kunt u achterover leunen. Wij doen het werk!

Erhardt pergola

Een nostalgische en schaduwrijke buitenruimte creëert u met een Erhardt pergola. Deze wordt aan één kant bevestigd aan de buitenmuur en aan de andere kant steunt deze op twee palen. De Erhardt Pergola is daardoor zeer geschikt om een groot terras te bedekken. Kom langs in onze showrooms in Assen of Hoogeveen. Daar staan wij klaar om samen met u zonwering samen te stellen zoals u dat voor ogen hebt!