Terrasoverkappingen

Heerlijk genieten in de tuin

Ongeacht het weer kunt u drie seizoenen lang heerlijk vertoeven onder een Erhardt terrasoverkapping. En wanneer u de terrasoverkapping uitbreidt met glazen zijdelen en terrasverwarming, heeft u zelfs in de winter een aangename plek om van het buitenleven te genieten.

Pergola

Stijvol genieten

U geniet in gezelschap heerlijk van een drankje in de buitenlucht met een Erhardt pergola zonder dat u gehinderd wordt door de hete zon. De Erhardt producten zijn van topkwaliteit en hebben een lange levensduur. Elk deel van het productieproces wordt met grote zorgvuldigheid volgens strenge kwaliteitseisen gecontroleerd.

Qube

Uniek en stijlvol

De nieuwe serie pergola’s van Erhardt, genaamd Qube, geeft u talloze mogelijkheden om te genieten van een schaduwrijke plek. Hoe lekker het ook is om in de zon te zitten, wilt u soms ook in de koelte vertoeven. En daar hebben de ontwerpers van Erhardt rekening mee gehouden. 

Knikarmschermen

Beschermt tegen de felle zon

Op een hete dag is het niet verstandig in de hete zon te gaan zitten. Erg zonde, want dan kunt u niet genieten van uw tuin en de buitenlucht. Een Erhardt knikarmscherm biedt dan de uitkomt. Deze zonwering kunt u snel en eenvoudig inrollen. Wanneer het scherm opgerold is, zit deze volledig in de cassette opgeborgen. 

Erhardt Markisen

De aanschaf van zonwering is doorgaans een goede investering. Het is daarom van belang dat u kiest voor duurzame zonwering waarvan u zonder zorgen jarenlang plezier van hebt. Bij Kroezon vindt u onder andere zonwering van het merk Erhardt Markisen. De producten van dit merk zijn van superieure kwaliteit. Elk deel van de producten van Erhardt wordt met grote zorgvuldigheid geproduceerd en volgens strenge kwaliteitseisen gecontroleerd. Daarom is Erhardt een goede keuze wanneer u op zoek bent naar zonwering voor het leven.

Erhardt Markisen

Wanneer u meerdere seizoenen van het buitenleven wilt genieten is de zonwering van Erhardt Markisen een ware aanrader. Door een terrasverwarming toe te voegen kunt u ook in de winter genieten van uw tuin. In de zomer zijn de producten Erhardt Markisen een oplossing voor het warme weer en de felle zon. De zonwering van dit superieure Duitse merk is waterdicht, zodat u ook tijdens regen buiten kunt blijven vertoeven. Creëer eenvoudig een geïsoleerde tuinkamer met het merk Erhardt Markisen!

Erhardt terrasoverkapping

De overkappingen van dit merk staan er om bekend dat ze een elegant en stijlvol uiterlijk hebben. Daarnaast kunt u Erhardt terrasoverkapping helemaal samenstellen zodat deze perfect combineert met uw woning of tuin. U kunt de Terrasoverkapping uitbreiden met vaste glazen zijdelen of schuifwanden. Deze houden wind en regen tegen en warmte vast. Door de wanden te openen creëert u een vloeiende overgang naar de tuin. Bekijk het aanbod Erhardt terrasoverkapping van Kroezon online! 

Erhardt zonwering

Wij hebben een aantal ervaren monteurs in dienst die bij u thuis komen om de ideale afmeting van de Erhardt zonwering te bepalen. Daarnaast zullen deze specialisten de zonwering ook installeren indien gewenst. U stelt samen met ons de gewenste overkapping samen en onze specialisten maken het op maat. U heeft een keuze uit 200 RAL-kleuren van de doeken. Wanneer u een Erhardt zonwering bij Kroezon koopt, kunt u achterover leunen. Wij doen het werk!

Erhardt pergola

Een nostalgische en schaduwrijke buitenruimte creëert u met een Erhardt pergola. Deze wordt aan één kant bevestigd aan de buitenmuur en aan de andere kant steunt deze op twee palen. De Erhardt Pergola is daardoor zeer geschikt om een groot terras te bedekken. Kom langs in onze showroom in Hoogeveen. Daar staan wij klaar om samen met u zonwering samen te stellen zoals u dat voor ogen hebt! Naast de pergola's van Erhardt bieden wij ook een pergola aan van het merk Brustor, dit type pergola heeft als grote voordeel dat het voorbereid is op de afvoer van regenwater. Bezoek onze showroom en laat u adviseren door onze vakkundige medewerkers.