Genieten van de vrije tijd, ontspannen op het eigen terras of balkon, dat is levenskwaliteit voor ongestoord genot.

Bekijk alle foto's

Éen product, vele mogelijkheden

  Perfecte bescherming

  Maximaal comfort

  De Erhardt glazen schuifwanden hebben een verborgen looprails en rollen met kogellagers van RVS, en garanderen dat de deurvleugels gemakkelijk en soepel kunnen glijden. Dit zorgt ervoor dat de schuifdeuren zich bijna geluidloos over de loopvlakken bewegen en lang meegaan.

  Licht & comfort

  Maximaal comfort

  De ERHARDT comfortvergrendeling levert optimaal bedieningsgemak. Het slot glijdt perfect door de nieuwe centrering voor de positionering in het frame aan de zijkant en vergrendelt daar met de sluitgrendel. De vergrendelingstoestand wordt permanent weergegeven. De zwenkbare greep zorgt voor maximaal bedieningscomfort bij het openen en sluiten van de deur.

  In één oogopslag

  Alle kenmerken van de ERHARDT Glazen Schuifwanden

  Maximale afmetingen

  Tot 260 cm hoog

   

  Toepassing

  Toepassingsgebieden » Bescherming tegen weer en wind voor het terrasoverkappingen, veranda’s, balkons of als ruimteverdeler. » Ruimteverdeler » Beglazing voor het balkon (afhankelij k van inbouwsituatie)

  Uitvoering

  Verschillende uitvoeringen » Varianten met 2, 3, 4 of 5 rails » Naar links en/of rechts te verschuiven

  Profiel

  Profieltechnologie » Schuifsysteem voor ongeïsoleerd glas » glaselementen rusten op de onderrails » Transparante hoek

  Beslag

  Beslag » Rollen van roestvast staal met kogellager » Rails van roestvast staal » Verborgen meenemer » Vergrendeling binnen/buiten » Onderprofielen met afwatering

  Beglazing

  Beglazing » Enkelvoudig veiligheidsglas » Glasdikte 8 mm of 10 mm

  Kleuren

  Standaardkleuren van de ombouw » Wit (RAL 9016) » Grijs aluminium met structuur (RAL 9007 fijne structuur) » Antraciet (DB 703)

  Mogelijkheden Erhardt Glazen schuifwand

  De glazen elementen van ERHARDT kunnen niet alleen als uitbreiding van terrasoverkappingen maar voor vele andere toepassingen worden geïntegreerd. Met de veelzijdige en individueel te plannen elementen kunnen bijv. balkonbeglazingen worden gerealiseerd, terrasoverkappingen van welke aard dan ook worden uitgebreid, fraaie entreezones en buitentrappen worden ingericht of als hoogwaardige wind- en inkijkbescherming zelf in moeilijke montagesituaties worden toegepast.

  De glazen elementen van ERHARDT zijn geen voorraad elementen uit de doos maar worden voor elk object individueel geproduceerd en geconstrueerd. Dit maakt ongekende oplossingen mogelijk. De elementen bestaan uit aluminium en glas en worden op hoogwaardige wijze gemonteerd. De duurzame glazen elementen zijn daardoor weerbestendig en desondanks eenvoudig schoon te maken. De aluminium elementen zijn verkrijgbaar in drie basiskleuren maar kunnen echte in elke willekeurige RAL-kleur worden besteld.

  Offerte aanvragen

  U ontvangt zo snel als mogelijk een passende offerte!

  Naam
  E-mailadres
  Telefoonnummer
  Woonplaats
  Uw bericht