Al onze zonwering en overkappingen maken wij op maat

en worden door onze vakkundige installateurs bij u thuis ingemeten en gemonteerd.

Zonwering afgestemd op uw persoonlijke wensen
Duurzame producten voorzien van CE/TÜV certificaat

Kroezon Zonwering Hoogeveen

Lindberghstraat 5

7903 BM Hoogeveen

(0528) 350652

Openingstijden vandaag: Op afspraak

Kroezon Zonwering

Openingstijden vandaag: 9.00u t/m 17.00u

info@kroezon.nl

Topmerken van Kroezon

Roma screens

Tijdens een warme zomerse dag kan de temperatuur in uw woning behoorlijk oplopen. Met Roma screens houdt u de warme zonnestralen en fel zonlicht buiten de deur. Op deze manier blijft het ook op warme dagen heerlijk toeven in huis. Roma screens zijn bij Kroezon in vele soorten en maten verkrijgbaar. U kunt uw luxe zonwering volledig laten aansluiten op de stijl van uw woning. De omlijsting is namelijk in wel 333 kleuren verkrijgbaar! Met zoveel keuze vindt u altijd de perfecte zonwering in het assortiment van Kroezon.

Roma screens dealers

Als u op zoek bent naar Roma screens dealers met ruime ervaring, zit u goed bij Kroezon! Wij zijn expert op het gebied van zonwering en terrasoverkappingen. Wij leveren alleen hoogwaardige producten waar u vele jaren van zult genieten. Als één van de meest vooraanstaande Roma screens dealers vindt u bij ons een ruim aanbod aan zonwering producten. Wij leveren niet alleen screens van dit Duitse topmerk, maar ook rolluiken en Roma buitenjaloezieën. Al deze producten worden volledig op maat gemaakt voor u. Zo weet u zeker dat uw Roma zonwering volledig past bij uw woning.

Roma screens prijzen

Als u benieuwd bent naar onze Roma screens prijzen, kunt u online een offerte aanvragen. Wij maken onze zonwering en terrasoverkappingen altijd op maat. Hierdoor is het niet mogelijk om standaard prijzen te noemen. Als wij uw wensen voor zonwering op een rijtje hebben, kunnen wij u duidelijkheid geven over de exacte Roma screens prijzen. Op deze manier weet u precies wat uw zonwering gaat kosten. Heeft u vragen over Roma screens of andere producten? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers helpen u graag.

Roma screens bij Kroezon

Als u een prettig binnenklimaat wilt creëren in hartje zomer, kunt u uw Roma screens bij Kroezon voordelig bestellen! Om er zeker van te zijn dat de maten kloppen, komen onze experts voorafgaand aan de plaatsing bij u langs. Zij nemen de maten van de gevel op zodat wij de perfecte zonwering voor u kunnen maken. Wilt u onze producten eerst bekijken voor u een offerte aanvraagt? Geen probleem. U bent van harte welkom om de Roma screens bij Kroezon showrooms te bekijken. Onze experts staan klaar in Assen en Hoogeveen om u persoonlijk advies te geven. Kroezon, dé zonweringspecialist!