Optimaal comfort dankzij Roma screens

Bekijk alle foto's

Éen product, vele mogelijkheden

  Roma Zipscreen

  Multifunctioneel

  U creëert de lichtintensiteit van uw voorkeur met Roma Zipscreens. Met deze vorm van zonwering houdt u het felste zonlicht buiten, maar verduistert u uw vertrekken niet. Daarmee worden uw vertrekken egaal verlicht en behoudt u vrij uitzicht naar buiten. Door de Zipfunctie zit het doek opgesloten tussen cassette en geleiders, hiermee voorkomt u dat het doek gaat klapperen of dat het gaat uitrekken.

  Roma Solar screen

  Eén oplossing voor meerdere doeleinden

  Naast de zonwerende en afschermende eigenschappen overtuigen de screens van Roma ook met hun functionaliteit. Deze screens zijn nu ook bedienbaar met een zonnepaneel. Hiermee verduurzaamt u de gevel en heeft u geen boorgaten in de muur of kozijn. Daarnaaste bent u niet alleen beschermd tegen hitte en inkijk, u creëert ook voldoende daglicht voor een natuurlijke sfeer in de kamer en u behoudt een goed zicht naar buiten. Door het gebruikte hoogwaardige aluminium is de screen weerbestendig en vrijwel geheel onderhoudsvrij. 

  In één oogopslag

  Alle kenmerken van de Roma screens

  Maximale afmetingen

  Roma: 400 x 600 cm (hoogte x breedte)

  Bovenbakmodellen

  Roma: rond, vierkant, stucbaar, inbouw

  Doeken

  Roma: glasvezel, polyester, speciaal

  Kleur

  Roma: meer dan 150 kleuren

  Elektrische bediening

  Roma: Somfy

  Optionele accessoires voor de Roma screens

  • Afstandbediening
  • Windautomaat / zonautomaat
  • Somfy Tahoma Switch app bediening

   

   

  Roma screens

  Roma heeft met het Zipscreen een ontwerp neergezet dat met geen enkele speler op de markt te vergelijken is. Het Zipsfreen is een echte allrounder. Voor het raam gemonteerd reflecteert het in grote mate zonnestraling en beschermt overdag tegen inkijk maar laat toch voldoende licht binnen. Het grote verschil met standaard screens: De stof van een Zipscreen wordt over de volledige hoogte door een ritssysteem in de geleiding gevoerd. Hierdoor is het Zipscreen windvast en zijn grote maten geen probleem. Wij adviseren, indien mogelijk, het Zipscreen zo te plaatsen, dat ventilatie achter de kast mogelijk is. Indien deze zogenaamde “hinterlufting” niet mogelijk is, functioneert is de zonwering minder efficiënt.

   

  De kast van de Zipscreen is verkrijgbaar in Quadro (vierkant) Rondo (ronde)-uitvoering. Natuurlijk is ook de Zipscreen leverbaar in 209 Ralkleuren standaard in mat en structuurkleuren. De kleine inbouwhoogte en smalle geleiders van 33 mm maken het mogelijk de Zipscreen in elke gevel te integreren. Een Zipscreen wordt standaard door een draadloze Somfy motor aangedreven met hindernisherkenning (Sunea io). Deze electronische motor compenseert de doekrek en maakt nastellen overbodig. De onderlijst wordt door deze motor millimeter nauwkeurig grotendeels in de kast getrokken.

   

  Offerte aanvragen

  U ontvangt zo snel als mogelijk een passende offerte!

  Naam
  E-mailadres
  Telefoonnummer
  Woonplaats
  Uw bericht