Optimaal comfort dankzij Roma screens

Bekijk alle foto's

Éen product, vele mogelijkheden

  Roma Zipscreen

  Multifunctioneel

  U creëert de lichtintensiteit van uw voorkeur met Roma Zipscreens. Met deze vorm van zonwering houdt u het felste zonlicht buiten, maar verduistert u uw vertrekken niet. Daarmee worden uw vertrekken egaal verlicht en behoudt u vrij uitzicht naar buiten. Door de Zipfunctie zit het doek opgesloten tussen cassette en geleiders, hiermee voorkomt u dat het doek gaat klapperen of dat het gaat uitrekken.

  Roma Solar screen

  Eén oplossing voor meerdere doeleinden

  Naast de zonwerende en afschermende eigenschappen overtuigen de screens van Roma ook met hun functionaliteit. Deze screens zijn nu ook bedienbaar met een zonnepaneel. Hiermee verduurzaamt u de gevel en heeft u geen boorgaten in de muur of kozijn. Daarnaaste bent u niet alleen beschermd tegen hitte en inkijk, u creëert ook voldoende daglicht voor een natuurlijke sfeer in de kamer en u behoudt een goed zicht naar buiten. Door het gebruikte hoogwaardige aluminium is de screen weerbestendig en vrijwel geheel onderhoudsvrij. 

  In één oogopslag

  Alle kenmerken van de Roma screens

  Maximale afmetingen

  Roma: 400 x 600 cm (hoogte x breedte)

  Bovenbakmodellen

  Roma: rond, vierkant, stucbaar, inbouw

  Doeken

  Roma: glasvezel, polyester, speciaal

  Kleur

  Roma: meer dan 150 kleuren

  Elektrische bediening

  Roma: Somfy

  Optionele accessoires voor de Roma screens

  • Afstandbediening
  • Windautomaat / zonautomaat
  • Somfy Tahoma Switch app bediening

   

   

  Roma screens

  Ontdek het ultieme comfort en moderne design met Roma Zipscreens bij Kroezon. Ervaar de naadloze samensmelting van functionaliteit en esthetiek voor uw buitenruimte. Roma Zipscreens bieden niet alleen optimale bescherming tegen zonnestralen en inkijk, maar ook een unieke, compacte constructie die windvastheid garandeert. Het grote voordeel van Zipscreens ligt in de combinatie van geavanceerde technologie en maatwerk, waardoor ze perfect passen bij elk raam. Geniet van duurzame, op maat gemaakte oplossingen die eenvoudig te bedienen zijn. Transformeer uw leefomgeving met Kroezon, uw vertrouwde dealer voor hoogwaardige Roma Zipscreens in Hoogeveen. Kom langs in onze showroom voor een gesprek over de verschillende mogelijkheden, het beste kunt u een afspraak maken.

  Roma en het vernieuwde ZIPscreen2

  Ervaar de innovatie van Roma met het ZIPscreen2, de opvolger van de succesvolle ZIPscreen. Het ZIPscreen2 onderscheidt zich als het meest compacte screen op de markt, met een onderlijst die grotendeels in de kast verdwijnt. De onderlijst is nu twee keer zo zwaar, wat resulteert in een nog strakker doek. Roma biedt met het ZIPscreen2 een hogere windbelasting, tot windkracht 8-9 aan de gevel en windkracht 5 in een overkapping. Uitgerust met de nieuwste generatie screen motoren van Somfy, waaronder de Maestria 50 iO, biedt het ZIPscreen2 obstakeldetectie en een app-bedieningsoptie via Somfy Switch.

  Wat is de prijs van een Roma Zipscreens?

  De prijs van Roma screens varieert afhankelijk van specifieke eisen zoals afmetingen, doeksoorten en extra opties. Voor een nauwkeurige prijsopgave kunt u bij Kroezon eenvoudig een offerte aanvragen. Onze deskundige medewerkers nemen uw wensen in overweging en verstrekken een op maat gemaakte prijsopgave voor de perfecte Zipscreen-oplossing.

  Roma screens met bedrukking of een zichtvenster

  Personaliseer uw screen met Roma's mogelijkheid tot bedrukking of het toevoegen van een zichtvenster. Dit biedt niet alleen functionele zonwering, maar ook een unieke esthetische touch aan uw buitenruimte. Ontdek de veelzijdigheid van Roma screens met bedrukking of zichtvenster en creëer een screen dat perfect bij uw stijl past.

  De screens van Roma op zonne-energie

  Ga voor duurzame zonwering met de Roma Zipscreens op zonne-energie. Deze milieuvriendelijke oplossing maakt gebruik van zonne-energie om soepel te functioneren, waardoor u kunt genieten van geautomatiseerde schaduw zonder afhankelijk te zijn van het elektriciteitsnet. Ontdek de voordelen van groene energie met Roma Zipscreens op zonne-energie bij Kroezon. We hebben ook een blog geschreven over de vele voordelen van solar aangedreven zonwering, lees hem hier. Naast Roma zipscreens bieden we nog vele andere typen zonweringen op zonne-energie, denk bijvoorbeeld aan rolluiken en markiezen.

  Op maat gemaakte Roma sunscreens

  Bij Kroezon begrijpen we dat elk raam uniek is. Daarom bieden wij op maat gemaakte Roma Zipscreens aan die perfect passen bij uw specifieke eisen en afmetingen. Onze deskundige medewerkers staan klaar om uw Zipscreens nauwkeurig op maat te maken, zodat ze naadloos aansluiten op uw ramen en aan al uw wensen voldoen.

  Technische gegevens en mogelijkheden van Roma Zipscreens

  Roma Zipscreens technische specificaties:

  Roma Zipscreens worden gekenmerkt door geavanceerde technologieën en nauwgezette ontwerpelementen. De compacte bouw van de ZIPscreen zorgt voor een elegante integratie in elke gevel. Beschikbare bakmaten, variërend van Quadro (vierkant) tot Rondo (rond), bieden veelzijdigheid in esthetische keuzes. Kies uit maar liefst 209 Ralkleuren in zowel mat als structuur om naadloos aan te sluiten bij uw architectonische visie.

  Doekopties en personalisatie:

  Roma biedt diverse doeksoorten, waarbij u de keuze hebt uit verschillende kleuren en patronen. Personaliseer uw Zipscreens met bedrukking of voeg een zichtvenster toe voor een unieke uitstraling. De mogelijkheden zijn eindeloos, waardoor u de buitenzonwering volledig kunt afstemmen op uw smaak en stijl. De screens kunnen uitgevoerd worden in een doek met 10%, 5%, 1% en 0% doorkijk. 

  Motoren en bedieningsopties:

  Het Roma screen is uitgerust met de nieuwste generatie Somfy-motoren, zoals de Maestria 50 iO. Dankzij obstakeldetectie wordt de levensduur van het screen gemaximaliseerd. Kies uit diverse bedieningsopties, waaronder draadloze Somfy-motoren met hindernisherkenning, handzenders, wandschakelaars of zelfs app-bediening met de Somfy Switch. Hierdoor geniet u van ultiem gebruikscomfort.

  Verlichtingsopties en geleiders:

  Voor extra functionaliteit biedt Roma screens diverse verlichtingsopties, waaronder geïntegreerde LED-verlichting voor sfeervolle avonden. De smalle geleiders van 33 mm maken het mogelijk om de screen in elke gevel te integreren. Kroezon gaat dieper in op deze technische aspecten, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken voor de perfecte Roma screen die voldoet aan al uw technische en esthetische verwachtingen.

  De voordelen van Roma Zipscreens

  Roma Zipscreens bieden talloze voordelen, waaronder de compacte bouw, windvastheid, duurzaamheid, obstakeldetectie, app-bediening en personalisatiemogelijkheden. Ontdek waarom Roma screens de ideale keuze zijn voor praktische en stijlvolle buitenzonwering. De technische gegevens vormen de basis voor deze voordelen, waarbij functionaliteit en esthetiek samenkomen.

  Wat zijn de ervaringen van Roma screens?

  Lees de ervaringen van tevreden gebruikers van Roma sunscreens via ons Google account. Ontdek hoe deze innovatieve screens voldoen aan de verwachtingen van klanten op het gebied van functionaliteit, duurzaamheid en design. Laat u inspireren door positieve testimonials en ervaar zelf de kwaliteit van Roma screens bij Kroezon.

  Kroezon als erkende dealer van Roma screens

  Kroezon is trots erkend dealer te zijn van hoogwaardige Roma screens. Gevestigd in Hoogeveen, bieden wij jarenlange ervaring, deskundig advies en kwaliteitsservice. Vertrouw op Kroezon als uw betrouwbare partner voor de aanschaf en installatie van Roma screens. Ontdek de mogelijkheden bij ons en geniet van functionele en stijlvolle buitenzonwering.

  Offerte aanvragen

  U ontvangt zo snel als mogelijk een passende offerte!

  Naam
  E-mailadres
  Telefoonnummer
  Woonplaats
  Uw bericht