Buitenzonwering

Al onze zonwering en overkappingen maken wij op maat

en worden door onze vakkundige installateurs bij u thuis ingemeten en gemonteerd.

Zonwering afgestemd op uw persoonlijke wensen
Duurzame producten voorzien van CE/TÜV certificaat

Kroezon Zonwering Hoogeveen

Lindberghstraat 5

7903 BM Hoogeveen

(0528) 350652

Openingstijden vandaag: Op afspraak

Kroezon Zonwering

Openingstijden vandaag: 9.00u t/m 17.00u

info@kroezon.nl

Topmerken van Kroezon

Buitenzonwering

Het blijft aangenaam koel in uw woning met de juiste buitenzonwering. Bij Kroezon vindt u diverse schermen, markiezen en rolluiken. Zo kunt u de zonwering kiezen die het beste past bij de stijl van uw huis. Het fijne van Kroezon is dat wij de buitenzonwering aanbieden in verschillende modieuze kleuren. Zo is er altijd een versie die past bij uw smaak. We maken de zonwering voor u op maat en komen deze bij uw thuis installeren, geheel naar uw wensen.

Buitenzonwering screens

Het licht blijft mooi egaal in uw woning met buitenzonwering screens. Deze vindt u bij Kroezon van verschillende topmerken zoals Roma en Verano zonwering. De screens zijn CE en TÜV gecertificeerd en daarmee bent u verzekerd van een hoogwaardige en veilige kwaliteit. Met de zonwering screens houdt u uitzicht op buiten en voorkomt u inkijk. U kunt bij Kroezon geheel vrijblijvend een offerte aanvragen voor de buitenzonwering screens.

Buitenzonwering rolluiken

In de winter houdt u de warmte binnen en in de zomer blijft het lekker koel met buitenzonwering rolluiken. En dat is nog niet alles; de rolluiken werken ook nog eens verduisterend en geluidwerend. Als u bijvoorbeeld ‘s nachts werkt en overdag slaapt is dit de perfecte oplossing. U vindt bij Kroezon elektrische rolluiken van verschillende vooraanstaande merken zoals Roma en Velux zonwering. U kunt de buitenzonwering rolluiken eenvoudig automatisch bedienen met een afstandsbediening, schakelaar of applicatie.

Buitenzonwering lamellen

U creëert een mooi gefilterd licht in uw woning met buitenzonwering lamellen. U bepaalt zelf de hoeveelheid licht door de lamellen te openen of sluiten. U kunt zelfs een deel van de lamellen openen en een deel sluiten voor privacy. De Roma zonwering houdt uw woning heerlijk koel. Kom eens langs bij onze showroom in Assen of Hoogeveen om de verschillende buitenzonwering lamellen, screens en rolluiken te bekijken. We staan voor u klaar met deskundig advies!