Het blijft aangenaam koel in uw woning met de juiste buitenzonwering. Bij Kroezon vindt u diverse schermen, markiezen, rolluiken en meer.

  Knikarmschermen

  Altijd voldoende schaduw

  Maak het uzelf aangenaam op uw terras met een knikarmscherm dat elektrisch werkt. Als direct zonlicht u te heet of te fel wordt kunt u eenvoudig uw knikarmscherm uitschuiven. Hiermee creëert u gemakkelijk het door u gewenste klimaat.

  Buitenjaloezieën

  Voor optimale lichtinval

  Zoekt u koelte in huis tijdens de zomer maar wilt u toch van natuurlijk licht profiteren? Dan komen de buitenjaloezieën van Kroezon geweldig van pas! Zelfs in de warmste perioden van het jaar kunt u genieten van een koel binnenklimaat. Met deze zonwering kunt u de lichtinval bovendien zo regelen dat lichtweerkaatsing op uw tablet of laptop geen kans maakt.

  Uitvalschermen

  Met elektrische bediening

  Binnen zitten tijdens de zomer wordt een stuk aantrekkelijker met een uitvalscherm dat u elektrisch kunt bedienen! Dit voorkomt dat u telkens op moet staan als u de positie van uw scherm handmatig moet aanpassen. Zodra het felle licht en de warmte van de zon op hun hoogtepunt zijn kunt u binnen lekker doorwerken zonder hier hinder van te ondervinden. Schep het meest aangename klimaat met een uitvalscherm dat u elektrisch bedient!

  Pergola's

  Een schaduwrijk terras met extra comfort

  Creëer een serene zithoek in uw tuin met een pergola. Deze overkappingen zijn ideaal als uw wilt genieten in de tuin, maar niet met de felle zon in uw ogen. U vindt bij ons pergola's van topmerken zoals Erhardt en Brustor.

  Markiezen

  Nostalgie en romantisch

  Heeft u een nieuwbouwwoning of gaat uw huis al enkele jaren mee? Met de markiezen zonwering van Kroezon geeft u uw onderkomen hoe dan ook een nostalgische uitstraling! Uw gevel versieren is echter niet het enige dat deze schermen kunnen. Ze houden de felste zonnestralen tegen voor ze uw vensters bereiken, zodat uw zicht naar buiten toe niet wordt beperkt. De hoogste kwaliteit zonwering met een vleugje romantiek vindt u dan ook in onze markiezen zonwering!

  Screens

  Extra verkoeling in huis

  Wilt u op zomerse dagen een aangenaam binnenklimaat creëren? Dan komen de zonwering screens van Kroezon als geroepen! Hiermee kunt u eenvoudig de invloed van de zon op het licht en de temperatuur in uw woning of kantoor beïnvloeden. Dankzij een reflecterend doek worden zowel het zonlicht als de warmte weerkaatst. 

  Rolluiken

  Heerlijk koel en verdonkerend

  Uw woning blijft heerlijk koel met elektrische rolluiken. Fel zonlicht dat naar binnen schijnt is verleden tijd. In de winter behoudt u de warmte binnen doordat de rolluiken extra isoleren. U bestuurt de elektrische rolluiken eenvoudig met een afstandsbediening, schakelaar of applicatie. Met de tijdklok stelt u in wanneer de rolluiken openen of sluiten. Als u ‘s nachts werkt en overdag slaapt zijn elektrische rolluiken een must. Ze zorgen ervoor dat uw slaapkamer geheel donker blijft.

  Serrezonwering

  Altijd buiten genieten

  Met de Erhardt Serrezonwering kunt u schaduw creëren in uw overkapping zonder dat dit afdoet aan de elegantie van uw overkapping. De zonwering is namelijk zo ontworpen dat hij onopvallend kan worden gemonteerd op of onder het dak van uw overkapping of lichtstraat. Het doek wordt begeleid tussen twee geleiders die met een motor worden bediend.

  Buitenzonwering

  Met de juiste buitenzonwering, blijft het in uw woning aangenaam koel. Hierdoor kunt u tijdens de warme dagen heerlijk genieten van de verkoeling binnenshuis. Bij Kroezon heeft u keuze uit veel verschillende opties, zodat u de zonwering kunt kiezen die het beste past bij de stijl van uw woning. Zo heeft u onder andere keuze uit markiezen, serrezonwering en nog veel meer! Doe gerust inspiratie op, via onze inspiratiepagina voor de ideale zonwering voor uw huis.

  Buitenzonwering screens

  Het licht blijft mooi egaal in uw woning met buitenzonwering screens. Deze vindt u bij Kroezon van verschillende topmerken zoals Roma en Heroal zonwering. De screens zijn CE en TÜV gecertificeerd en daarmee bent u verzekerd van een hoogwaardige en veilige kwaliteit. Met de zonwering screens houdt u uitzicht op buiten en voorkomt u inkijk. U kunt bij Kroezon geheel vrijblijvend een offerte aanvragen voor de buitenzonwering screens. Kom langs bij onze showroom in Hoogeveen om de verschillende buitenzonwering lamellen, screens en rolluiken te bekijken. We staan voor u klaar met deskundig advies!

  Buitenzonwering op zonne-energie

  Ontdek onze geavanceerde solar zonwering. Met solar rolluiken en solar screens combineren we stijlvolle bescherming tegen de zon met energieopwekking. Onze solar rolluiken bieden privacy en veiligheid, terwijl ze zonne-energie benutten. Solar screens houden uw binnenruimte koel. Beide opties zijn milieuvriendelijk en besparen op uw energiekosten. Lees alles over de vele voordelen in onze blog!

  Buitenzonwering knikarmschermen

  Overweegt u voor buitenzonwering knikarmschermen? Dat is een uitstekende keuze! Onze elektrische knikarmschermen zijn te besturen met een afstandsbediening, zodat u lekker kunt blijven zitten. Wanneer deze ingerold is, is het doek niet meer zichtbaar. Kies zelf een kleur die mooi bij de stijl van uw woning en tuin past. Kies als buitenzonwering tussen knikarmscherm de Brustor B25, Brustor B27 en de Brustor B24.

  Buitenzonwering buitenjaloezieën

  Wanneer u denkt aan buitenzonwering, kunnen buitenjaloezieën u niet ontgaan. Deze automatisch bedienbare jaloezieën houden zowel uw huis als uw hoofd koel, want hierdoor hoeft u niet op te staan om ze open en dicht te draaien. U kunt zelfs tijden instellen, zodat u hier zelf niet aan hoeft te denken. Met keuze uit meer dan tien kleuren, zit er geheid een kleur bij die bij het karakter van uw woning past. Daarbij is het bij onze buitenzonwering, dus ook uw buitenjaloezieën, mogelijk dat deze helemaal op maat worden gemaakt.

  Buitenzonwering rolluiken

  In de winter houdt u de warmte binnen en in de zomer blijft het lekker koel met buitenzonwering rolluiken. En dat is nog niet alles; de rolluiken werken ook nog eens verduisterend en geluidwerend. Als u bijvoorbeeld ‘s nachts werkt en overdag slaapt, is dit de perfecte oplossing. U vindt bij Kroezon elektrische rolluiken van verschillende vooraanstaande merken zoals Roma en Heroal. U kunt de buitenzonwering eenvoudig automatisch bedienen met een afstandsbediening, schakelaar of applicatie.

  Buitenzonwering uitvalschermen

  Voor buitenzonwering zijn onze uitvalschermen van het merk Mallorca een schitterende uitkomst. Deze uitvalschermen bieden zowel wooncomfort als een stijlvolle uitstraling in de warme zomermaanden. U kunt de positie van het scherm handmatig aanpassen via de app-bediening, zodat u hier niet telkens voor hoeft op te staan. Wist u dat u zowel de kleur van de cassette als het dessin van het doek uit kunt kiezen? Uw buitenzonwering wordt zorgvuldig gemonteerd door onze deskundige monteurs. Uitvalschermen bestelt u daarom bij ons!

  Buitenzonwering pergola's

  Bij Kroezon geven we standaard 5 jaar garantie op onze buitenzonwering, dus ook op onze pergola’s! Kies uit onze de Brustor B128, de PM 21, de PM Light of ons vouwdak. Mocht u een indruk willen krijgen van hoe u dit eventueel kunt stijlen, maak dan gerust een afspraak om in onze showroom langs te komen. We zullen hierbij rekening houden met uw persoonlijke wensen, zodat u uiterst tevreden kunt genieten van uw nieuwe buitenzonwering. Bekijk ons aanbod aan pergola’s nu!