Het blijft aangenaam koel in uw woning met de juiste buitenzonwering. Bij Kroezon vindt u diverse schermen, markiezen, rolluiken en meer.

  Knikarmschermen

  Altijd voldoende schaduw

  Maak het uzelf aangenaam op uw terras met een knikarmscherm dat elektrisch werkt. Als direct zonlicht u te heet of te fel wordt kunt u eenvoudig uw knikarmscherm uitschuiven. Hiermee creëert u gemakkelijk het door u gewenste klimaat.

  Buitenjaloezieën

  Voor optimale lichtinval

  Zoekt u koelte in huis tijdens de zomer maar wilt u toch van natuurlijk licht profiteren? Dan komen de buitenjaloezieën van Kroezon geweldig van pas! Zelfs in de warmste perioden van het jaar kunt u genieten van een koel binnenklimaat. Met deze zonwering kunt u de lichtinval bovendien zo regelen dat lichtweerkaatsing op uw tablet of laptop geen kans maakt.

  Uitvalschermen

  Met elektrische bediening

  Binnen zitten tijdens de zomer wordt een stuk aantrekkelijker met een uitvalscherm dat u elektrisch kunt bedienen! Dit voorkomt dat u telkens op moet staan als u de positie van uw scherm handmatig moet aanpassen. Zodra het felle licht en de warmte van de zon op hun hoogtepunt zijn kunt u binnen lekker doorwerken zonder hier hinder van te ondervinden. Schep het meest aangename klimaat met een uitvalscherm dat u elektrisch bedient!

  Pergola's

  Een schaduwrijk terras met extra comfort

  Creëer een serene zithoek in uw tuin met een pergola. Deze overkappingen zijn ideaal als uw wilt genieten in de tuin, maar niet met de felle zon in uw ogen. U vindt bij ons pergola's van topmerken zoals Erhardt.

  Markiezen

  Nostalgie en romantisch

  Heeft u een nieuwbouwwoning of gaat uw huis al enkele jaren mee? Met de markiezen zonwering van Kroezon geeft u uw onderkomen hoe dan ook een nostalgische uitstraling! Uw gevel versieren is echter niet het enige dat deze schermen kunnen. Ze houden de felste zonnestralen tegen voor ze uw vensters bereiken, zodat uw zicht naar buiten toe niet wordt beperkt. De hoogste kwaliteit zonwering met een vleugje romantiek vindt u dan ook in onze markiezen zonwering!

  Screens

  Extra verkoeling in huis

  Wilt u op zomerse dagen een aangenaam binnenklimaat creëren? Dan komen de zonwering screens van Kroezon als geroepen! Hiermee kunt u eenvoudig de invloed van de zon op het licht en de temperatuur in uw woning of kantoor beïnvloeden. Dankzij een reflecterend doek worden zowel het zonlicht als de warmte weerkaatst. 

  Rolluiken

  Heerlijk koel en verdonkerend

  Uw woning blijft heerlijk koel met elektrische rolluiken. Fel zonlicht dat naar binnen schijnt is verleden tijd. In de winter behoudt u de warmte binnen doordat de rolluiken extra isoleren. U bestuurt de elektrische rolluiken eenvoudig met een afstandsbediening, schakelaar of applicatie. Met de tijdklok stelt u in wanneer de rolluiken openen of sluiten. Als u ‘s nachts werkt en overdag slaapt zijn elektrische rolluiken een must. Ze zorgen ervoor dat uw slaapkamer geheel donker blijft.

  Serrezonwering

  Altijd buiten genieten

  Met de Erhardt Serrezonwering kunt u schaduw creëren in uw overkapping zonder dat dit afdoet aan de elegantie van uw overkapping. De zonwering is namelijk zo ontworpen dat hij onopvallend kan worden gemonteerd op of onder het dak van uw overkapping of lichtstraat. Het doek wordt begeleid tussen twee geleiders die met een motor worden bediend.

  BUITENZONWERING

  Het blijft aangenaam koel in uw woning met de juiste buitenzonwering. Bij Kroezon vindt u diverse schermen, markiezen en rolluiken. Zo kunt u de zonwering kiezen die het beste past bij de stijl van uw huis. Het fijne van Kroezon is dat wij de buitenzonwering aanbieden in verschillende modieuze kleuren. Zo is er altijd een versie die past bij uw smaak. We maken de zonwering voor u op maat en komen deze bij uw thuis installeren, geheel naar uw wensen.

  Buitenzonwering screens

  Het licht blijft mooi egaal in uw woning met buitenzonwering screens. Deze vindt u bij Kroezon van verschillende topmerken zoals Roma en Verano zonwering. De screens zijn CE en TÜV gecertificeerd en daarmee bent u verzekerd van een hoogwaardige en veilige kwaliteit. Met de zonwering screens houdt u uitzicht op buiten en voorkomt u inkijk. U kunt bij Kroezon geheel vrijblijvend een offerte aanvragen voor de buitenzonwering screens. Kom langs bij onze showroom in Hoogeveen om de verschillende buitenzonwering lamellen, screens en rolluiken te bekijken. We staan voor u klaar met deskundig advies!

  Buitenzonwering rolluiken

  In de winter houdt u de warmte binnen en in de zomer blijft het lekker koel met buitenzonwering rolluiken. En dat is nog niet alles; de rolluiken werken ook nog eens verduisterend en geluidwerend. Als u bijvoorbeeld ‘s nachts werkt en overdag slaapt, is dit de perfecte oplossing. U vindt bij Kroezon elektrische rolluiken van verschillende vooraanstaande merken zoals Roma en Verano zonwering. U kunt de buitenzonwering rolluiken eenvoudig automatisch bedienen met een afstandsbediening, schakelaar of applicatie.

  Buitenzonwering lamellen

  U creëert een mooi gefilterd licht in uw woning met buitenzonwering lamellen. U bepaalt zelf de hoeveelheid licht door de lamellen te openen of sluiten. U kunt zelfs een deel van de lamellen openen en een deel sluiten voor privacy. De Roma zonwering houdt uw woning heerlijk koel. Neem gerust contact op of eens langs bij onze showroom!