Geniet van het buitenleven en houd insecten buiten

Bekijk alle foto's

Éen product, vele mogelijkheden

  Minder zorgen

  De deur open zonder insecten binnen

  Tijdens de warme zomermaanden is het fijn om uw huis overdag te luchten door de deur open te zetten. Helaas heeft dat vaak tot gevolg dat u 's avonds tussen de muggen moet slapen. Daarom zijn de hordeuren van Unilux de perfecte oplossing! Genieten van frisse lucht, zonder insecten of ander vuil binnen te laten.

  Gebruiksvriendelijk

  Gemakkelijk te openen en te sluiten

  Dankzij het strakke design passen de hordeuren van Unilux bij elk huis. Daarnaast staat gemak hoog in het vaandel. Daarom zijn alle hordeuren gebruiksvriendelijk ingesteld en makkelijk in gebruik. Tijdens de zomermaanden worden de hordeuren dagelijks veel gebruikt. U wilt dan natuurlijk graag genieten van de zon in de tuin, zonder na te hoeven denken over de hordeur. 

  In één oogopslag

  Alle kenmerken van de hordeuren van Unilux

  Optionele accessoires

  Deurhorren op maat

  Allereerst zijn de horren allemaal op maat te maken, hierdoor weet u zeker dat de hor perfect in uw raam- of deurpost zal passen. Bij Unilux heeft u binnen het assortiment hordeuren keuze uit:

  • Vaste hordeur
  • Schuifhordeur 
  • Rolhordeur 
  • Plissé hordeur

  Voor de dierenliefhebbers onder ons, heeft u ook de mogelijkheid om in vaste of schuif hordeur een kattenluik te plaatsen. Bent u niet helemaal zeker over welke hordeur geschikt is voor uw deur? Neem gerust contact met ons op of kom langs in onze showroom. Onze experts helpen u graag verder! 

  Offerte aanvragen

  U ontvangt zo snel als mogelijk een passende offerte!

  Naam
  E-mailadres
  Telefoonnummer
  Woonplaats
  Uw bericht