Geniet van het buitenleven en houd insecten buiten

Bekijk alle foto's

√Čen product, vele mogelijkheden

  Nu stiller dan ooit!

  Nieuw ontwerp!

  Ontdek de innovatie in insectenwering met de nieuwe stille hordeur van Unilux! Na maanden van toewijding en ontwikkeling hebben onze ontwerpers een revolutionair model gecreëerd dat zowel functionaliteit als rust biedt. Tijdens de warme zomermaanden is het een zegen om uw huis te luchten zonder de overlast van muggen. Laat de frisse bries binnen terwijl de hordeur betrouwbaar insecten buiten houdt. Bezoek onze Kroezon showroom en ervaar zelf het fluisterstille gemak en de verfijnde esthetiek van onze nieuwste aanwinst. Een ongestoorde nachtrust wacht op u!

  Gebruiksvriendelijk

  Gemakkelijk te openen en te sluiten

  Dankzij het strakke design passen de hordeuren van Unilux bij elk huis. Daarnaast staat gemak hoog in het vaandel. Daarom zijn alle hordeuren gebruiksvriendelijk ingesteld en makkelijk in gebruik. Tijdens de zomermaanden worden de hordeuren dagelijks veel gebruikt. U wilt dan natuurlijk graag genieten van de zon in de tuin, zonder na te hoeven denken over de hordeur. 

  Hordeuren

  Heeft u de afgelopen tijd last van insecten in uw huis en bent u daar klaar mee? Dan is een hordeur de juiste oplossing. Hordeuren kunnen op maat gemaakt worden zodat ze in elke situatie werken tegen het buitenhouden van de insecten. De hordeuren van Kroezon zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten en kunnen exact op maat gemaakt worden zodat u nooit meer last heeft van het gezoem van de vliegen en muggen.

  Plissé Hordeuren

  Bij Kroezon vindt u verschillende types hordeuren. Bij de plissé hordeur wordt het gaas niet opgerold, zoals bij de traditionele hordeuren, maar als een harmonica in elkaar gevouwen. Het grote voordeel van dit type hordeur is dat u de deur op iedere gewenste stand neer kunt zetten, zonder het risico dat de hor naar binnen schiet. De hordeur is enkel verkrijgbaar, maar ook als dubbele combi, zo kunt u de deuren bestellen tot wel 3600 mm breed. Benieuwd naar de mogelijkheden die Kroezon u kan bieden, neem dan contact op! In onze showroom in Hoogeveen kunnen onze vakkundige medewerkers u helpen met al uw vragen omtrent het vinden van de geschikte hordeur.

  De verschillende horren van Unilux

  Unilux is al jarenlang de vaste leverancier van Kroezon op het gebied van hordeuren. Naast het leveren van de plissé hordeuren die uitermate geschikt zijn voor deuren, biedt Kroezon allerlei soorten horren aan. De meest gebruikelijke horren zijn:

  • Inzethor
  • Rolhorren
  • Voorzethor
  • Vaste hordeur
  • Plisséhor

  Alle horren van Unilux zijn op maat te bestellen, verkrijgbaar in iedere Ral-kleur en gemakkelijk te monteren. Kroezon biedt al tientallen jaren het volledige assortiment hordeuren van Unilux aan. Daarom kunnen wij met trots zeggen dat wij voor iedere situatie een passende horen aan kunnen bevelen, monteren en bij schade ook weten te repareren.

  De voordelen van hordeuren

  Hordeuren bieden vele grote voordelen, deze sommen wij graag voor u op. Het eerste voordeel is dat u voorkomt dat insecten bij u binnenkomen. U kunt uw deuren probleemloos openzetten waardoor u altijd uw gewenste frisse lucht heeft zonder de irritatie van muggen, bijen, vliegen en andere insecten. Verder is hordeur op maat te bestellen waardoor het toepasbaar is bijna iedere deur, u kunt hem zowel op een schuifpui, openslaande deur als op uw glaswand van uw terrasoverkapping plaatsen. Het derde voordeel van een hordeur is dat het een chique uitstraling heeft, het harmonicagaas is een stijlvolle maar ook praktische oplossing. Plissé hordeuren zijn te koppelen waardoor u de bijna alle deurmaten kunt overbruggen. Bent u geïnteresseerd in horren voor uw raam? Wij hebben naast onze hordeuren ook een ruim assortiment aan raamhor.

  Deurhorren op maat bestellen

  Bijna iedere deur is verschillend, zo is ook bijna iedere deurhor verschillend. Het mooie van de deurhorren van Kroezon is dat ze op maat te bestellen zijn. Wij komen bij u thuis op locatie om de situatie te bekijken, er is altijd een passende oplossing om het product goed te monteren. Kroezon biedt enkel producten van de hoogste kwaliteit, daaronder vallen ook de deurhorren van het merk Unilux. Naast het op maat bestellen van de deurhor is er altijd de mogelijkheid om uw hordeur bij schade te repareren. Unilux is de enige leverancier van horren die deze service aanbiedt, een groot voordeel voor de dieren bezitters onder ons. Wanneer u uw hordeur wenst te laten repareren, dan komen onze monteurs bij u langs. Wij demonteren het product, sturen hem terug naar de fabriek en enkele weken later heeft u een hordeur die weer zo goed als nieuw is.

  Deurhor laten plaatsen door Kroezon

  Kroezon plaatst al vele jaren hordeuren, omdat het een maatwerk product is weten we altijd een passende oplossing te vinden. Is uw gevel niet verticaal of steekt de gevel op verschillende punten uit? Dan zorgen wij door middel van aluminium profiel, dat we een passende manier vinden om te monteren. Deurhorren kunnen zowel aan de binnenzijde als aan de buitenzijde van de gevel geplaatst worden. De aluminium hordeuren zijn ervoor gemaakt om tegen alle weersomstandigheden goed te kunnen functioneren. Naast het plaatsen van hordeuren zijn wij gespecialiseerd in het plaatsen van verschillende types buitenzonwering, denk hierbij bijvoorbeeld aan screens en rolluiken. Beide producten zijn naast het weren van de zon en de warmte ook geschikt om insecten buiten te houden. De grote voordelen van hordeuren zijn dat u er zonder probleem doorheen kunt kijken en dat de frisse lucht er gemakkelijk doorheen gaat.

  Hordeur kopen bij Kroezon

  Wilt u een hordeur van hoge kwaliteit voor een betaalbare prijs? Bij Kroezon hebben we een ruim aanbod aan hordeuren, ook voor maatwerk kun u bij ons terecht. Heeft u ramen of deuren van verschillende afmetingen? Wanneer u ons de afmetingen doorgeeft, zorgen wij ervoor dat de hordeur op maat gemaakt wordt! Een hordeur kopen bij Kroezon is bovendien zeer voordelig, dus maak een afspraak en ontdek alle mogelijkheden!

  Offerte aanvragen

  U ontvangt zo snel als mogelijk een passende offerte!

  Naam
  E-mailadres
  Telefoonnummer
  Woonplaats
  Uw bericht