Optimaal comfort dankzij elektrische rolluiken

Bekijk alle foto's

Éen product, vele mogelijkheden

  Roma elektrisch rolluik

  Multifunctioneel

  De Roma rolluiken zijn geluidswerend en werken 100% verduisterend. De exacte maat van de vierkante kast is afhankelijk van de rolluikhoogte, maar zal altijd relatief klein zijn. Het merk Roma is de marktleider voor opbouwrolluiken in Duitsland. Kroezon levert de kasten van de rolluiken in elke gewenste RAL-kleur. Hierdoor vindt u bij ons altijd een passende kleur voor uw woning!

  Roma Solar rolluik

  Eén oplossing voor meerdere doeleinden

  De Roma rolluiken zijn geluidswerend en werken 100% verduisterend. De exacte maat van de vierkante kast is afhankelijk van de rolluikhoogte, maar zal altijd relatief klein zijn. Het merk Roma is de marktleider voor opbouwrolluiken in Duitsland. Kroezon levert de kasten van de rolluiken in elke gewenste RAL-kleur. Hierdoor vindt u bij ons altijd een passende kleur voor uw woning!

  In één oogopslag

  Alle kenmerken van de Roma rolluiken

  Maximale afmetingen

  Roma: 400 x 400 cm (hoogte x breedte)

  Bovenbakmodellen

  Roma: rond, vierkant, stucbaar, inbouw

  Lamellen

  Roma: Alumino protect, Alumino, kunststof

  Kleur

  Roma: meer dan 300 kleuren

  Elektrische bediening

  Roma: Somfy

  Optionele accessoires voor elektrische rolluiken

  • Afstandbediening
  • Windautomaat / zonautomaat
  • Bewegingsmelder

   

   

  Roma rolluik

  Welkom bij Kroezon, uw vertrouwde partner voor hoogwaardige Roma rolluiken in Hoogeveen. Ontdek de perfecte combinatie van functionaliteit en esthetiek met onze uitgebreide selectie Roma producten. Of u nu op zoek bent naar op maat gemaakte rolluiken, duurzame zonne-energieoplossingen, of rolluiken met geïntegreerde horren, wij hebben de ideale zonwering voor uw behoeften. Onze erkende dealerstatus en jarenlange ervaring staan garant voor kwaliteit en deskundig advies. Bezoek onze showroom om de diversiteit van Roma rolluiken te ervaren of vraag online een offerte aan. Bij Kroezon brengen we comfort, stijl en efficiëntie samen voor uw complete tevredenheid. 

  Wat is de prijs van een Roma rolluik?

  Bij Kroezon bieden we Roma rolluiken aan in diverse uitvoeringen, elk met unieke eigenschappen. De prijs van een Roma rolluik varieert en is afhankelijk van factoren zoals afmetingen, materialen en specifieke functies. Voor een nauwkeurige prijsopgave kunt u bij ons een offerte aanvragen, waarbij onze deskundige medewerkers uw wensen in overweging nemen en een op maat gemaakte prijsopgave verstrekken.

  Roma rolluiken met geïntegreerde hor

  Ontdek de veelzijdigheid van Roma rolluiken met het .XP-systeem, dat niet alleen als standaard rolluik fungeert, maar ook kan worden uitgerust met een geïntegreerd insectenhor of screen. Deze innovatieve optie biedt niet alleen zonwering, maar ook bescherming tegen ongewenste insecten.

  De rolluiken van Roma op zonne-energie

  Kies voor duurzaamheid en energie-efficiëntie met Roma rolluiken op zonne-energie. Deze milieuvriendelijke systemen maken gebruik van zonnepanelen om soepel en efficiënt te functioneren. Geniet van geautomatiseerde schaduw zonder afhankelijk te zijn van het elektriciteitsnet. Roma zonwering op zonne-energie biedt een groene oplossing voor uw zonweringbehoeften. Lees meer over de voordelen van zonwering op zonne-energie in onze blog. We bieden naast solar aangedreven rolluiken van Roma nog veel meer typen zonwering op zonne-energie.

  Op maat gemaakte Roma rolluiken

  Bij Kroezon begrijpen we dat elk raam uniek is. Daarom bieden wij op maat gemaakte Roma rolluiken aan die perfect passen bij uw specifieke eisen en afmetingen. Wij kunnen de rolluiken in verschillende cassettes plaatsen, namelijk:

  • Rondo
  • Pento
  • Quadro

  Onze deskundige medewerkers staan klaar om uw rolluiken nauwkeurig op maat te maken, zodat ze naadloos aansluiten op uw ramen en aan al uw wensen voldoen. Kom langs in onze showroom om onze producten te bekijken of vraag gemakkelijk een offerte op via ons offerteformulier. 

  In welke kleur kan een Roma rolluik uitgevoerd worden?

  Personaliseer uw ruimte met Roma rolluiken, verkrijgbaar in een uitgebreid kleurenpalet van meer dan 330 tinten. Of het nu gaat om een opvallende kleur die uw persoonlijkheid weerspiegelt of een subtiele tint die zich naadloos in uw omgeving voegt, er is altijd een kleur die bij uw stijl en voorkeuren past. Kies uit diverse kleuropties om uw Roma rolluik perfect aan te laten sluiten bij de esthetiek van uw woning.

  De schuine rolluiken van Roma

  Ontdek met de Trendo rolluiken van Roma de perfecte oplossing voor schuine raamvormen. Onze Trendo serie biedt niet alleen een praktische oplossing voor zonwering, beveiliging en verduistering bij exclusieve ontwerpen van architecten, maar biedt ook het extra voordeel van naadloze integratie met andere rolluiken. Deze schuine rolluiken worden geleverd met een aluminium-rolluikpantser en standaard voorzien van een comfortabele motoraandrijving. Exclusief beschikbaar in een geëxtrudeerde uitvoering, zowel in de .P als de .XP variant. Ontdek de veelzijdigheid en stijl van Trendo rolluiken bij Kroezon.

  De opbouw rolluiken van Roma

  Roma's opbouwrolluiken bieden niet alleen effectieve zonwering, maar dienen ook als een esthetisch element ter gevelvorming. Montage voor het venster voorkomt warmte- of geluidsbruggen en maakt snelle toegang tot het mechaniek mogelijk zonder schade aan inventaris. Kies uit verschillende kasttypes en twee uitvoeringen, terwijl u geniet van een ruime keuze uit meer dan 330 kleuren om het perfecte opbouwrolluik voor uw behoeften te creëren.

  Wat zijn de ervaringen van Roma rolluiken?

  Ontdek de ervaringen van tevreden klanten met Roma rolluiken. Onze rolluiken bieden niet alleen effectieve zonwering, maar ook duurzaamheid en geluidsarme prestaties. Lees de verschillende reviews die we door de loop der jaren verzameld hebben op ons Google account. Hier zul je naast onze rolluik reviews ook ervaringen zien van klanten voor onze andere buitenzonwering producten.

  Kroezon als erkende dealer van Roma rolluiken

  Kroezon is trots erkend dealer te zijn van hoogwaardige Roma rolluiken. Gevestigd in Hoogeveen, hebben we jarenlange ervaring in het aanbieden van Roma producten en rolluiken. Als deskundige leverancier staan we garant voor kwaliteit, maatwerk en uitstekende service. Ontdek de uitgebreide mogelijkheden van Roma rolluiken bij Kroezon en vertrouw op onze expertise voor de perfecte zonweringoplossing voor uw woning.

  Offerte aanvragen

  U ontvangt zo snel als mogelijk een passende offerte!

  Naam
  E-mailadres
  Telefoonnummer
  Woonplaats
  Uw bericht