U houdt de temperatuur in huis en op het terras aangenaam met luxe Roma zonwering! De verschillende screens, buitenjaloezieën en terrasoverkappingen houden de warme zomerse zonnestralen uitstekend tegen.

  Roma zonwering

  U houdt de temperatuur in huis en op het terras aangenaam met luxe Roma zonwering! De verschillende screens, buitenjaloezieën en terrasoverkappingen houden de warme zomerse zonnestralen uitstekend tegen. U kunt de hoogwaardige Roma zonwering in vele maten en modellen bestellen. Is uw huis nog in aanbouw? Dan kunt u bij Kroezon kiezen voor inbouw-zonwering. Onze producten, zoals de Roma rolluiken, zijn daarnaast ook verkrijgbaar als opbouw-variant. Bekijk direct alle Roma zonwering producten en vind het juiste model voor uw woning!

  Roma dealers

  Bij Kroezon bent u aan het juiste adres als u op zoek bent naar ervaren dealers van Roma zonwering! Al jarenlang bieden wij dit vooraanstaande Duitse merk aan, en onze deskundigen hebben talloze klanten voorzien van hoogwaardige Roma zonwering. Niet alleen zijn we een toonaangevende dealer van Roma zonwering, maar we kunnen ook geavanceerde systemen zoals Somfy Switch leveren. Met deze moderne technologie hebt u via een app wereldwijd controle over uw zonwering. Heeft u vragen over de Somfy Switch of over de zonwering zelf? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Onze medewerkers staan klaar om u te assisteren.

  De prijs van Roma zonwering

  Bij Kroezon is het niet mogelijk om vooraf de prijs van Roma zonwering te specificeren. Deze prijs is volledig afhankelijk van uw keuzes, de afmetingen en het gewenste aantal luiken. Voor duidelijkheid over de kosten van Roma zonwering nodigen wij u uit om online een offerte aan te vragen. Op basis van uw specifieke voorkeuren kunnen onze deskundige medewerkers de prijs van Roma zonwering voor uw situatie berekenen. Zodra u de offerte-aanvraag heeft ingediend, ontvangt u van ons snel een scherp aanbod!

  Roma zonwering op zonne-energie

  Roma zonwering op zonne-energie biedt een duurzame en energiezuinige oplossing voor zonweringbehoeften. Deze innovatieve systemen maken gebruik van zonne-energie om soepel en efficiënt te functioneren, waardoor ze milieuvriendelijk en kostenbesparend zijn. De geïntegreerde zonnepanelen vangen zonlicht op en zetten het om in elektriciteit, waardoor de aandrijving van de zonwering wordt gevoed. Dit resulteert niet alleen in een lagere ecologische voetafdruk, maar ook in onafhankelijkheid van het elektriciteitsnet. Met Roma zonwering op zonne-energie kunt u genieten van comfortabele, geautomatiseerde schaduw, terwijl u bijdraagt aan een groenere en duurzamere leefomgeving. Lees meer over de voordelen in onze blog.

  Kroezon als vertrouwde dealer van Roma

  Als u nieuwsgierig bent naar de Roma zonwering van Kroezon en deze graag wilt bekijken, bent u van harte welkom in onze showroom. Onze medewerkers in Hoogeveen staan paraat om al uw vragen te beantwoorden en kunnen desgewenst een persoonlijk advies op maat verstrekken. Indien het niet mogelijk is om persoonlijk langs te komen, kunt u ook online informatie aanvragen over de Roma zonwering bij Kroezon. Wij verstrekken graag uitgebreide informatie, zodat u de ideale zonwering kunt kiezen. Dat is de service die u kunt verwachten van Kroezon!

  Roma buitenjaloeziëen

  U geeft uw woning een geweldige uitstraling met Roma buitenjaloezieën. Deze weren de warmte van buitenaf beter dan rolluiken en screens. Bovendien kunt u ze helemaal zelf instellen, waardoor u niet alleen de lichtinval bepaalt maar ook het doorzicht en uitzicht. Door de jaloezieën te sluiten heeft u volledige privacy.

  Roma rolluiken

  Roma vervaardigt rolluikkasten in ronde, afgeschuinde en vierkante vormen, standaard verkrijgbaar in 209 Ralkleuren. Dankzij een uitstekende asophanging produceren de rolluiken aanzienlijk minder geluid – tot wel 30% minder – tijdens bediening met een motor, band of slingerstang. Bovendien zijn de kasten van Roma's rolluiken in veel gevallen tot drie maten kleiner dan die van andere leveranciers.

  Roma screens

  Roma heeft met het Zipscreen een uniek ontwerp gecreëerd dat geen enkele concurrent op de markt evenaart. Het Zipscreen is een veelzijdige alleskunner. Wanneer het voor het raam is gemonteerd, reflecteert het aanzienlijk veel zonnestraling, biedt overdag bescherming tegen inkijk en laat toch voldoende natuurlijk licht binnen. Wat het Zipscreen onderscheidt van standaard screens is het ritssysteem waarmee de stof over de volledige hoogte in de geleiding wordt gevoerd. Dit maakt het Zipscreen windbestendig en maakt grote afmetingen geen enkel probleem.

  Roma Benelux staat voor kwaliteit

  Met Roma Benelux zonwering van Kroezon bent u altijd klaar voor de zon, ongeacht de invalshoek. Dit hoogwaardige Duitse merk legt de nadruk op sfeer, waarbij strak ontworpen screens de zonnewarmte buiten houden en uw ruimte in een gelijkmatig licht dompelen. De buitenjaloezieën creëren een speels effect, met stijlvolle afwisseling tussen licht en schaduw. Bij Kroezon wordt uw Roma zonwering op maat gemaakt, waardoor u moeiteloos de oplossing vindt die perfect aansluit op uw situatie en wensen.

  Roma Benelux zonwering van Kroezon biedt diverse mogelijkheden voor personalisatie, met een ruime keuze aan modellen en kleuren. De rolluiken, verkrijgbaar in verschillende varianten, bieden niet alleen praktische verduistering maar dragen ook bij aan een sfeervol uiterlijk. Montage binnen of op de raamomlijsting is mogelijk, en de cassette waarin de luiken worden opgerold is beschikbaar in rechthoekige en ronde modellen. Met Roma zonwering transformeert u uw woning of kantoor tot een stijlvolle en functionele ruimte.

  Bij Kroezon heeft u volledige vrijheid bij het aanvragen van een offerte voor Roma zonwering. Naast een persoonlijke vormgeving kunt u profiteren van geavanceerde technologie, zoals elektrische bediening via schakelaar, afstandsbediening of app, evenals zon- en windsensoren voor automatische aanpassingen.