Gebruik een serrezonwering voor extra privacy en een aangenaam klimaat.

  Serrezonwering

  Wanneer u uw tuinkamer ten volle wilt benutten, is het gebruik van serrezonwering van Kroezon een uitkomst. Met onze serrezonwering kunt u op warme dagen eenvoudig de temperatuur regelen. In onze collectie vindt u serrezonwering voor aan de buiten- en binnenzijde van het dak en screens voor tegen de glazen zijwanden. Met deze zonwering creëert u niet alleen een aangenaam klimaat, het biedt ook meer privacy. Bij gesloten screens kan er niet naar binnen gekeken worden, maar van binnenuit heeft u uitstekend zicht naar buiten. Met de serrezonwering van Kroezon kunt u volop genieten van uw tuinkamer!

  Serrezonwering binnen

  In ons assortiment vindt u onder andere serrezonwering TM18 van Erhardt. Dit type zonwering wordt aan de binnenzijde van het dak bevestigd en is in gesloten toestand helemaal verdwenen. De bediening hiervan is volledig elektrisch, dit zorgt voor optimaal comfort. Bent u op zoek naar onderlangse zonwering met geintegreerde LED- verlichting? Dan is onze serrezonwering HS21 wellicht iets voor u!

  Deze is voorzien van een zonnesensor die uw serrezonwering doet sluiten wanneer de zon schijnt. Zo komt u altijd thuis in een serre met een aangename temperatuur. Daarnaast kunt u de ramen of glazen zijdelen voorzien van onze serrezonwering binnen, zoals jaloezieën en rolgordijnen. Hiermee geeft u uw serre bovendien een gezellige uitstraling!

  Serrezonwering screens

  Wilt u de zonnestralen weren voordat deze het glas van uw serre bereiken? Dan is de serrezonwering screens een uitkomst. Dit zijn vlakhangende doeken die uv-stralen voor 98% reflecteren en waarmee eenvoudig de temperatuur geregeld kan worden in de serre. De doeken zijn verkrijgbaar in vele kleuren zodat u eenvoudig screens kunt uitkiezen die naadloos aansluiten op het karakter van uw woning. Bij Kroezon maken wij uw serrezonwering screens en andere serrezonwering op maat. Wij komen bij u thuis opmeten en installeren zodat u verzekerd bent van juist gemonteerde zonwering. Maak online een afspraak of bel: 0528 – 35 06 52 Voor vrijblijvend advies!