Op zoek naar extra verkoeling binnen uw huis? Dan zijn screens ideaal!

  Zonwering screens

  Wilt u op zomerse dagen een aangenaam binnenklimaat creëren? Dan komen de zonwering screens van Kroezon als geroepen! Hiermee kunt u eenvoudig de invloed van de zon op het licht en de temperatuur in uw woning of kantoor beïnvloeden. Dankzij een reflecterend doek worden zowel het zonlicht als de warmte weerkaatst. Onze zonwering screens zijn daarmee de perfecte manier om voor verkoeling in uw huis of op uw werkplek te zorgen. Bekijk onze website voor meer praktische vormen van buitenzonwering!

  Ontdek de voordelen van zonwering screens

  Benieuwd naar de voordelen van screens? Of je ze nu ritsscreens, sunscreens, zipscreens, zonnescreens, zip screens, of screens voor buiten noemt, deze moderne zonwering biedt veel. Naast bescherming tegen de zon en nieuwsgierige blikken, voegen ze elegantie toe aan je woning en vereisen ze minimaal onderhoud. Met hun vermogen om hitte en schadelijke UV-stralen tegen te houden, bieden ze een comfortabele en duurzame oplossing voor elk huis.

  Verschillende merken screens

  Ontdek de diversiteit van topmerken zonwering screens bij Kroezon. Of je nu de voorkeur geeft aan ritsscreens, zipscreens of sunscreens, wij bieden hoogwaardige opties die passen bij jouw stijl en behoeften. Van geavanceerde technologieën tot stijlvolle designs, we hebben merken die voldoen aan diverse voorkeuren en eisen. Wij bieden de merken Roma en Heroal aan, hiermee bieden wij altijd een passende oplossing aan voor de geïntereseerde. 

  Zonwering screens buiten

  Beklemmende warmte en verblindend zonlicht houdt u met onze zonwering screens eenvoudig buiten. De schermen zorgen er onder andere voor dat direct zonlicht uw planten, boeken, schilderijen en andere kwetsbare eigendommen niet verkleurt of beschadigt. 98% van alle UV-straling die de screens opvang wordt erdoor gefilterd. Wilt u er ook als u niet thuis bent voor zorgen dat het in uw huiskamer aangenaam vertoeven is? Dan kunt u de zonwering screens ook vanaf buiten aansturen. Laat hiervoor een van afstand bestuurbare elektrische motor inbouwen!

  Screens bedienen met de telefoon via een app

  Moderne technologie maakt het mogelijk om jouw screens eenvoudig met je telefoon te bedienen. Met handige apps heb je de controle over jouw zonwering, waar je ook bent. Ontdek het gemak van draadloze bediening en pas de stand van je zipscreens aan op afstand. Of je nu ritsscreens of andere varianten hebt, bedieningsgemak staat voorop. Onze screens zijn te bedienen door middel van de Somfy Switch, dit is een handig apparaat dat een koppeling maakt tussen de screens en de ontvanger in de afstandsbediening. U kunt zo overal waar u verbinding heeft met uw telefoon de screens bedienen.

  Screens op zonne-energie

  Maak kennis met onze geavanceerde solar zonwering, waar stijlvolle bescherming tegen de zon hand in hand gaat met energieopwekking. Het grote voordeel van de screens op solar aandrijving is dat u geen stroom verbruikt, daarnaast hoeven we met de montage geen gebruik te maken van kabelgootjes in of langs de woning. Ontdek de talloze voordelen in onze informatieve blog! Leer meer over hoe onze zonwering uw huis kan verbeteren.

  Zonwering screens prijzen

  Wilt u graag meer weten over onze zonwering screens prijzen? Dan kunt u bij Kroezon geheel vrijblijvend een offerte aanvragen! De prijzen die wij rekenen zijn onder andere afhankelijk van de materiaalkeuze van de zonwering. Ook de lengte van uw gevel is belangrijk, daar onze experts de screens voor u op maat maken. Zo weten we zeker dat uw zonwering perfect aansluit op uw woning. Ook eventuele extra’s, zoals een Somfy buismotor, zijn van invloed op onze zonwering screens prijzen. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op. U bent bovendien van harte welkom om onze showroom te Hoogeveen te komen bezoeken!

  Stormvaste screens

  Onze stormvaste screens bieden zekerheid bij alle weersomstandigheden. Ze blijven stevig op hun plaats, zelfs bij wind en regen. Kies voor duurzaamheid en bescherming met stormvaste zonwering, zodat je altijd kunt genieten van je buitenruimte, ongeacht het weer. Onze Roma screens hebben een extra zware onderlijst waardoor het doek mooi strak getrokken wordt, daarnaast zit het in de geleiders dus kan het geen kant op.

  Kun je door screens heen kijken?

  Privacy is belangrijk, en onze zonwering screens bieden het perfecte evenwicht tussen bescherming en uitzicht. Kun je door screens heen kijken? We leggen het u graag uit. U kunt altijd door een doek heenkijken als het aan de andere kant van het doek lichter is dan aan uw kant, overdag kunt u naar buiten kijken en in de avond zal dit andersom zijn. Wanneer u overdag naar buiten kijkt is de buitenwereld 'overal verlicht', in de avond ziet u alleen lichtpunten in de woning. Hierdoor bieden screens de ideale zonwering aan met bijpassende privacy. Verder bieden de verschillende dichtheden van de doeken een mate van doorkijk aan. Wilt u meer doorkijk, dan zult u beter kunnen kiezen voor een doek met 10% doorkijk dan voor een doek met 1% doorkijk.

  Zonwering screens Noord-Nederland

  Als u op zoek bent naar nieuwe zonwering screens voor uw woning in Groningen, Frielsland of Overijssel dan bent u bij Kroezon aan het juiste adres! Wij zijn experts in het leveren en monteren van de beste buiten- en binnenzonwering. U vindt bij ons de beste oplossingen om zowel in huis als op uw terras, uw lichtsituatie en de temperatuur naar uw hand te zetten. Bijvoorbeeld met ons knikarmscherm elektrisch. Wilt u geheel onbekommerd de zomer doorbrengen? Dan bestelt u de beste zonwering screens voor uw huis in Noord-Nederland bij Kroezon! In onze showroom in Hoogeveen vertellen onze deskundige adviseurs u graag meer over de voordelen van onze producten, maak een afspraak of stel uw vraag via het formulier op onze contactpagina.