Met jaloezieën maakt u uw interieur compleet op een stijlvolle manier. Voor ieder interieur zijn er jaloezieën op maat te maken!

Bekijk alle foto's

Prachtige mogelijkheden

  Houten jaloezieën

  Warme, sfeervolle uitstraling

  Houten jaloezieën geven een natuurlijke sfeer aan uw interieur. Door de natuurlijke materialen staan houten jaloezieën knus in elk huis! Met houten jaloezieën kunt u ook eenvoudig een shutterlook creëren. De lamellen van 65 mm geven de uitstraling van een shutter, maar met de voordelen van een jaloezie. Bent u op zoek naar optimaal comfort? Onze houten jaloezieën zijn verkrijgbaar met handbediening, maar ook met elektrische bediening!

  Aluminium jaloezieën

  Raambekleding geschikt voor iedere raamvorm

  De aluminium jaloezieën worden eenvoudig op maat gemaakt. Ieder product is volledig naar eigen wens samen te stellen. Zo vindt u voor elke raamvorm een geschikte raamdecoratie. Bovendien zijn aluminium jaloezieën gemakkelijk in onderhoud. Geniet van extra comfort met elektrische bediening van uw aluminium jaloezieën!

  Jaloezieën

  Bent u op zoek naar nieuwe raamdecoratie op maat? Dan zijn de op maat gemaakte jaloezieën van Zonnelux  een hele mooie optie voor uw woning. Jaloezieën hebben een prachtige eigenschap, je kunt met deze binnenzonwering namelijk heel goed spelen met het lichtinval. U kunt daarmee zelf bepalen hoeveel licht u in uw woning wilt laten schijnen. Wat ook een hele goede eigenschap van jaloezieën is, je kunt ze zo verstellen dat het mogelijk is voor u om naar buiten te kijken, maar naar binnen kijken wordt een stuk lastiger. Zo behoudt u uw privacy en kunt u tegelijkertijd genieten van uw uitzicht en van de zonnestralen. Bent u benieuwd wat de zonwering experts van Kroezon voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op of vraag direct online uw op maat gemaakte offerte aan!

  Houten jaloezieën

  Jaloezieën zijn verkrijgbaar in verschillende soorten materialen, zo zijn er houten jaloezieën, maar ook aluminium jaloezieën. Voor een natuurlijke en robuuste sfeer kiest u voor houten jaloezieën, aluminium jaloezieën zijn een goede keus wanneer u een iets minder zware en moderne look in huis wilt creëren. Ook de kleur speelt een grote rol bij deze keuze. Kiest u voor zwart? Houd er dan rekening mee dat een ruimte hierdoor kleiner zal ogen en het donkerder wordt in huis. Minder geschikt voor de woonkamer, maar wellicht voor de slaapkamer wel weer fijn. Deze keuzes vragen om een expert die met u meekijkt wat de mogelijkheden zijn voor uw woning en welke raamdecoratie het beste bij uw wensen aansluit. Of dat nu houten jaloezieën of toch liever rolgordijnen zijn, bij Kroezon helpen we u met het uitzoeken en monteren van de mooiste zonwering!

  Aluminium jaloezieën

  Het mooie van aluminium jaloezieën is dat ze warmtewerende eigenschappen hebben en daarbovenop beschikken ze ook over een isolerende werking. Nog een eigenschap waarop de aluminium jaloezie de houten jaloezie verslaat, is dat ze vochtbestendig zijn, u kunt ze daarom ook in de badkamer laten installeren. De enige punten waarop u de voorkeur zou kunnen geven aan houten jaloezieën is dat aluminium jaloezieën relatief veel stof vangen en een wat killere uitstraling zouden hebben dan hout.Dat laatste kan overigens meevallen, door voor een warme kleur te kiezen zoals bijvoorbeeld goud.

  Dit kan juist een heel mooi effect geven in combinatie met het zonlicht. Bent u benieuwd wat Kroezon voor u kan betekenen? Maak dan een afspraak!

  Elektrische jaloezieën

  Kiest u voor gemak? Dan kiest u voor de elektrische jaloezieën van Kroezon! Het bepalen van de lichtinval van uw zonwering is razendeenvoudig met de Somfy app-bediening. U hoeft niet meer van de bank af, wat best vervelend kan zijn wanneer u net lekker zit of ligt. En nog meer goed nieuws: de trekkoordjes komen nooit meer in de knoop te zitten, ideaal dus! Mocht u toch liever voor de klassieke handmatige bediening kiezen, dan kan dat uiteraard ook gewoon. Voor meer informatie over elektrische jaloezieën, kunt u gerust contact met ons opnemen. De deskundigen van Kroezon helpen u graag!

  Jaloezieën op maat

  Voor eersteklas kwaliteit jaloezieën op maat bent u bij Kroezon aan het juiste adres! Wij denken graag met u mee om de best mogelijke keuze voor de nieuwe raamdecoratie van uw woning te maken. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat we samen de conclusie trekken dat rolgordijnen of onze smartfit binnenzonwering toch net iets beter aansluit bij uw wensen of mogelijkheden. Naast dat we jaloezieën op maat leveren en installeren, doen we dit ook met onze andere zonweringen. Bent u ook toe aan nieuwe buitenzonwering? Ook dat kunt u bij ons op maat laten maken en uiteraard installeren wij alles op vakkundige wijze!

  Jaloezieën kopen

  Bij Kroezon weten we uit ervaring dat jaloezieën kopen voor in uw woning een uitstekend idee is. Wij maken zelden of nooit mee dat jaloezieën achteraf tegenvallen. En dat komt omdat ze multi-inzetbaar zijn, u kunt ze namelijk helemaal omhoog doen, half open of helemaal dicht. Maar ook kunt u met de mate van lichtinval spelen. Jaloezieën zijn bovendien in bijna elke kleur verkrijgbaar en in verschillende materialen. Zo vindt u altijd de perfecte jaloezieën die u voor uw huis wilt kopen bij Kroezon! Ook voor horren en terrasoverkappingen bent u bij ons op de juiste plek! Mogen wij u helpen met de zoektocht en installatie van uw nieuwe jaloezieën of andere zonwering?

  Offerte aanvragen

  U ontvangt zo snel als mogelijk een passende offerte!

  Naam
  E-mailadres
  Telefoonnummer
  Woonplaats
  Uw bericht