Zipscreens

Met de topkwaliteit zipscreens van Kroezon weert u niet alleen ongewenst zonlicht uit uw huis. Ook insecten krijgen geen kans om uw woning binnen te dringen! De schermen worden namelijk met een rits aan een geleider bevestigd. De ritsen kunnen niet uit deze geleiders waaien, waardoor het doek stevig en windvast zit! Ook licht zal hierdoor niet via de zijkanten van de zipscreens naar binnen vallen.

Roma zipscreens

Bij Kroezon vindt u zonwering van de grootste merken, waaronder Roma. Zipscreens van deze gerenommeerde fabrikant staan bekend om hun hoge kwaliteit! Warmte en fel licht worden dankzij de diverse Roma screens buiten de deur gehouden. Qua uiterlijk heeft u met deze zonwering een ruime keuze omdat de screens van Roma in wel 333 verschillende kleuren worden aangeboden!

 

Wilt u tijdens de zomer goed zijn beschermd tegen de zon, insecten en andere storende elementen? Kies dan voor onze Roma zipscreens!

Heroal VS-ZIPscreens

Tegen een felle zon, een zwerm insecten en een sterke wind kunt u zich in de zomer eenvoudig beschermen met de Heraol screens van Kroezon! Ook Heroal VS-zipscreens, die van de zijkanten helemaal dicht zijn, kunt u bij ons bestellen. Hierdoor heeft de wind er geen vat op en wapperen de schermen niet als het hard waait. Ook van insecten zult u dankzij de afgesloten screens geen last meer hebben. Bestel daarom uw topkwaliteit Heroal VS-ZIPscreens bij Kroezon!