Genieten van de vrije tijd, ontspannen op het eigen terras of balkon, dat is levenskwaliteit voor ongestoord genot.

Bekijk alle foto's

Éen product, vele mogelijkheden

De unieke pergola van Brustor

De perfecte oplossing

De Brustor Pergola B128 is dé perfecte oplossing om het hele jaar door van uw terras te genieten. Met een elegant design en verschillende personalisatiemogelijkheden, creëert u een comfortabele en sfeervolle buitenruimte. Laat u verrassen door het comfort en de luxe van deze unieke pergola!

Overkapping met regenbestendig doek

Het hele jaar te gebruiken!

De zonwering op palen is voorzien van een geïntegreerde waterafvoer door de palen, wij sluiten deze altijd aan op uw hemelwaterafvoer van de woning. Het doek wordt altijd in de geleiders strak getrokken door het bekende zip-screen systeem, hierdoor is het doek bestendig tegen windkracht 6.

Ingebouwde volant

Net dat beetje extra

Mocht u last hebben van de zon die onder uw scherm doorschijnt, of misschien net dat beetje extra privacy wensen? Dat is mogelijk bij de Brustor B128, dit scherm kan voorzien worden van een oprolbare volant in de voorlijst.

Extra opties

Aan opties geen gebrek

De Brustor pergola is een multifunctionele buitenoplossing die het hele jaar door gebruikt kan worden. Deze pergola beschikt over verschillende opties die het comfort en de sfeer op uw terras aanzienlijk verbeteren. Allereerst beschikt de pergola zonwering over ledverlichting in de palen, wat zorgt voor een aangename sfeerverlichting op uw terras. Daarnaast is het ook mogelijk om ledverlichting in de zijgeleiders en de ondersteuningsbalk te integreren, waardoor uw terras een extra stijlvolle uitstraling krijgt. Om te zorgen dat het water goed afgevoerd wordt, is de pergola voorzien van een regelbare voet.

Pergola Brustor B128

De Brustor Pergola B128 is dé perfecte oplossing om het hele jaar door van uw terras te genieten. Met een elegant design en verschillende personalisatiemogelijkheden, creëert u een comfortabele en sfeervolle buitenruimte. Laat u verrassen door het comfort en de luxe van deze unieke pergola!

De opties van de Brustor B128 Pergola Zonwering

De Brustor pergola is een multifunctionele buitenoplossing die het hele jaar door gebruikt kan worden. Deze pergola beschikt over verschillende opties die het comfort en de sfeer op uw terras aanzienlijk verbeteren.

Allereerst beschikt de pergola zonwering over ledverlichting in de palen, wat zorgt voor een aangename sfeerverlichting op uw terras. Daarnaast is het ook mogelijk om ledverlichting in de zijgeleiders en de ondersteuningsbalk te integreren, waardoor uw terras een extra stijlvolle uitstraling krijgt. Om te zorgen dat het water goed afgevoerd wordt, is de pergola voorzien van een regelbare voet. Hierdoor kan de helling van de pergola aangepast worden aan de situatie ter plaatse, wat de afvoer van het water optimaliseert. Om ervoor te zorgen dat de pergola goed afgesloten is, is er een muuraansluitingsprofiel beschikbaar. Dit zorgt ervoor dat de pergola waterdicht afgesloten wordt tegen de muur van uw woning. Verder beschikt het pergola zonnescherm ook over een solar aangedreven motor in de voorlijst, waarmee de volant aangestuurd kan worden. Deze volant in de voorlijst is ideaal tegen de avond zon die onder uw scherm door kan schijnen. Deze kan tot wel een meter uit de voorlijst komen. Bekijk de foto’s voor de verschillende voorbeelden.

De zonwering op palen is voorzien van een geïntegreerde waterafvoer door de palen, wij sluiten deze altijd aan op uw hemelwaterafvoer van de woning. Het doek wordt altijd in de geleiders strak getrokken door het bekende zip-screen systeem, hierdoor is het doek bestendig tegen windkracht 6. Mocht u op zoek zijn naar een zonwering die ook tegen de zwaarste weersomstandigheden bestand is, kies dan voor ons vouwdaken. Wij bieden zowel vlakke als aflopende vouwdaken aan.

Het zonnescherm op palen biedt verschillende opties voor de bediening van uw zonwering op het terras. Zo kunt u kiezen tussen Somfy IO en Somfy RTS voor de aansturing van de pergola zonwering. De maximale afmeting van deze pergola zonder volant is 6m x 5m en met volant is dit 5m x 5m, wat ruim voldoende is om een groot terras van schaduw te voorzien. De Brustor Pergola B128 wordt standaard geleverd in RAL 7016 structuurlak en RAL 9016 structuurlak, maar het is ook mogelijk om te kiezen voor een andere kleur. Houd er rekening mee dat hiervoor een extra prijs betaald moet worden.

Wat is de prijs van een Brustor B128 (XL)?

De prijs van de Brustor B128 pergola is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de afmeting, de kleur en de gekozen opties. Om een idee te krijgen van de Brustor B128 prijs, kunt u het beste contact opnemen met een erkende dealer zoals Kroezon. Wij kunnen u een offerte op maat geven, waarbij rekening wordt gehouden met uw specifieke wensen en behoeften. In onze showroom in Hoogeveen hebben wij de pergola zonwering op palen tentoongesteld, hier kunnen wij u alles vertellen over het product en u voorzien van een offerte op maat. Ook zouden wij een prijsopgave op kunnen stellen aan de hand van een bezoek bij u thuis, zo kunnen we u voorzien van advies en aan de hand daarvan een passende offerte opmaken.

Montage van de Brustor B128 (XL)

Bij Kroezon Zonwering wordt u altijd ontzorgd op het gebied van montage, onze ervaren medewerkers helpen u in de showroom met het informeren naar het juiste product bij uw wensen, vervolgens komen onze mensen bij u thuis om alles exact op te meten. Wanneer alles klaar is om te monteren komen onze monteurs langs, de montage van de pergola op palen kan op verschillende manieren, wij doen het altijd als volgt:

  1. Wij monteren het cassette aan de gevel, deze bevestigen wij door het product op meerdere plaatsen vast te maken met verschillende bouten.
  2. Het bevestigen van de armen en de dwarsbalk zodat wij zeker weten dat het doek goed door de geleiders heen loopt. 
  3. Wij plaatsen de palen op het uiteinde van de geleiders om ervoor te zorgen dat het water dat via het doek opgevangen wordt inwendig afgevoerd kan worden via de palen. Onze palen worden op een schroeffundament geplaatst zodat wij zeker van kunnen zijn dat het product nooit meer wegzakt.
  4. Het goed inregelen van de bediening en het afwerken van de bekabeling.

De hellingshoek van het scherm kunnen wij in overleg met de klant bepalen, dit dient voortijd te gebeuren, eenmaal gemonteerd is het niet meer af te stellen.

Brustor B128 in de showroom

Bent u op zoek naar een betrouwbare leverancier van de Brustor B128 pergola? Dan bent u bij Kroezon in Hoogeveen aan het juiste adres. In onze showroom hebben wij deze multifunctionele pergola staan en onze medewerkers zijn volledig op de hoogte van alle mogelijkheden en opties. Onze deskundige medewerkers helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor uw specifieke situatie en wensen. Kroezon staat bekend om haar uitstekende service en klantgerichte aanpak. Wij bieden niet alleen kwalitatief hoogwaardige producten, maar ook deskundig advies en professionele installatie. Neem gerust contact met ons op of breng een bezoek aan onze showroom in Hoogeveen om de Brustor B128 pergola zelf te ervaren.

Brustor met Kroezon als erkende dealer

Bij Kroezon vindt u een uitgebreid assortiment pergola's en lamellendaken van het kwaliteitsmerk Brustor. Naast de standaard pergola's met aluminium lamellen bieden wij ook een unieke pergola met doekzonwering. Deze slimme oplossing beschermt u niet alleen tegen de zon, maar ook tegen regen. U kunt bij ons uw zonwering geheel naar wens samenstellen, met een ruime keuze aan kleuren en materialen.

Onze deskundige medewerkers staan altijd voor u klaar om u te adviseren over de mogelijkheden en opties van de Brustor pergola's, knikarmschermen, vouwdaken en lamellendaken. Wij bieden niet alleen hoogwaardige producten, maar ook professionele installatie en uitstekende service. Bezoek onze showroom in Hoogeveen of neem contact met ons op voor meer informatie over onze Brustor zonwering op maat. Bij Kroezon bent u verzekerd van kwaliteit en vakmanschap!

 

Offerte aanvragen

U ontvangt zo snel als mogelijk een passende offerte!

Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Woonplaats
Uw bericht