Al onze zonwering en overkappingen maken wij op maat

en worden door onze vakkundige installateurs bij u thuis ingemeten en gemonteerd.

Zonwering afgestemd op uw persoonlijke wensen
Duurzame producten voorzien van CE/TÜV certificaat

Kroezon Zonwering Hoogeveen

Lindberghstraat 5

7903 BM Hoogeveen

(0528) 350652

Openingstijden vandaag: Op afspraak (10:00 - 17:00)

Kroezon Zonwering

Openingstijden vandaag: 9.00u t/m 17.00u

info@kroezon.nl

Topmerken van Kroezon

Buitenjaloezieën

Zoekt u koelte in huis tijdens de zomer maar wilt u toch van natuurlijk licht profiteren? Dan komen de buitenjaloezieën van Kroezon geweldig van pas! Zelfs in de warmste perioden van het jaar kunt u genieten van een koel binnenklimaat. Met deze zonwering kunt u de lichtinval bovendien zo regelen dat lichtweerkaatsing op uw tablet of laptop geen kans maken. Bovendien zijn de buitenjaloezieën een geweldige manier om de gewenste sfeer in huis te creëren! Kijk voor meer inspiratie bij onze andere vormen van buitenzonwering.

Buitenjaloezieën prijzen

Elke woning is weer anders. Dat geldt tevens voor onze buitenjaloezieën prijzen. Uw zonwering wordt door onze experts namelijk op maat gemaakt. De gebruikte materialen en het merk van de jaloezieën spelen eveneens een rol in het geheel. Andere specifieke wensen, zoals de inbouw van een Somfy buismotor, zijn ook van belang voor het totale kostenplaatje. Wilt u meer weten over de buitenjaloezieën prijzen van kroezon? Vraag dan geheel vrijblijvend en gratis uw offerte aan!

 

 

Buitenjaloezieën aluminium

Als u een groot voorstander bent van duurzaamheid, dan zijn onze buitenjaloezieën van aluminium zeer geschikt voor uw woning. Aluminium is een corrosiebestendig materiaal dat het gehele jaar buiten kan hangen. De jaloezieën kunt u met de hand bedienen of met een afstandsbediening als u ervoor kiest om er een motor in te laten bouwen. Zoekt u naar hoge kwaliteit zonwering die tegen een stootje kan? Dan kunt u niet om onze buitenjaloezieën van aluminium heen!

Buitenjaloezieën online

Om een goede indruk te krijgen van ons aanbod kunt u onze buitenjaloezieën online bekijken. Het ruime Kroezon assortiment is rijk aan vele verschillende oplossingen om de ruimte in en om uw huis van het perfecte klimaat te voorzien. Vindt u buitenjaloezieën online bekijken niet genoeg? Dan heten we u van harte welkom in één van onze showrooms te Assen of Hoogeveen! Hier kunt u bovendien met al uw vragen terecht bij onze experts. En u kunt natuurlijk ons gehele aanbod in alle rust bekijken. Neem bijvoorbeeld onze stijlvolle markiezen zonwering