Heerlijk buiten genieten met een prachtige pergola. Bekijk het aanbod hieronder.

  Pergola

  Wilt u beschut buiten kunnen zitten zonder dat u meteen de hoofdprijs voor een overkapping hoeft te betalen? Kies dan voor een pergola! Deze losstaande bouwconstructie hoeft niet per se aan uw woning bevestigd te worden, wat bij een terrasoverkapping wel het geval is. Bovendien heeft u bij Kroezon keuze uit verschillende soorten daken voor uw pergola. Bij ons heeft u de keuze uit de volgende daken:

  Stuk voor stuk zijn dit betrouwbare beschuttingen tegen de zon, wind en regen. Gaat u graag voor een stukje extra gemak? Kies dan voor een automatische app bediening voor uw pergola. Wat ook ideaal is aan een overkapping als deze, is dat u tussen de palen heel eenvoudig een hangmat of hangstoel kunt plaatsen. Bovendien is het leuk om wat klimplanten tegen de pergola op te laten groeien. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor het plaatsen van een pergola in uw tuin? Neem dan vooral contact met ons op, wij helpen u op professionele wijze en voorzien u graag van advies voor uw nieuwe terrasoverkapping!

  Vouwdak pergola

  Kies voor een modern en sfeervol design door een vouwdak op uw pergola te laten installeren. Daarbovenop is dit dak stevig en kan dus prima tegen een stootje wind en een flinke spat regen, ook het zonlicht weet dit vouwdak moeiteloos tegen te houden. Dat wordt veilig en zorgeloos genieten tijdens het buiten zitten. Dankzij de ranke constructie ziet de pergola met vouwdak er zeer elegant uit en voegt het echt iets toe aan uw tuin of terras. De afwerking is ook heel verfijnd, de waterafvoer is namelijk verborgen in de constructie en u kunt ervoor kiezen om led spotjes te laten inbouwen. Zo kunt u tot in de late uurtjes heerlijk van het buitenleven genieten.

  Pergola waterdicht

  Een pergola die waterdicht is, is mooi als extra toevoeging in uw tuin of op het terras. Zo kunt u ook tijdens een voorjaars- of zomerse regenbui buiten blijven zitten. Nog een voordeel van een waterdicht dak is de warmte ook niet naar boven toe kan ontsnappen. Uiteraard installeren de experts van Kroezon uw pergola zodat er geen water op het dak kan blijven staan. Bent u op zoek naar een pergola die waterdicht is? Informeer dan naar de mogelijkheden door contact met ons op te nemen of maak direct een afspraak. We hopen u van dienst te mogen zijn!

  Pergola op maat

  Een van onze sterke punten is dat we u pergola geheel op maat leveren en voor u installeren. Zo weet u zeker dat uw nieuwe overkapping perfect zal passen. Voordat u uw nieuwe overkapping door ons laat installeren wilt u natuurlijk wel weten hoe het er uit zal komen te zien, kom daarom langs in onze showroom! Hier kunnen we u laten zien welke materialen en kleuren er allemaal mogelijk zijn om uit te kiezen. Bovendien kunnen we u een tekening laten zien van hoe uw pergola op maat uiteindelijk zal worden.

  Pergola bij Kroezon kopen

  Voor een voordelige overkapping van hoge kwaliteit met een elegante uitstraling kunt u het beste een pergola bij Kroezon kopen. Ons ervaren team helpt u van a tot z bij het ontwerp en de installatie van uw ideale pergola overkapping. Dankzij de verschillende soorten daken kunt u zelf kiezen of u de pergola eenvoudig houdt of dat u juist voor een geavanceerder model kiest door bijvoorbeeld extra accessoires toe te voegen. Wij kunnen u ook deskundig adviseren als het om de keuze voor een losstaande pergola gaat of dat u beter voor een terrasoverkapping kunt kiezen die aan uw huis wordt gemonteerd. U kunt bijvoorbeeld ook extra woonoppervlakte creëren door een terrasoverkapping met glazen dak of voor een complete tuinkamer te kiezen. Mogen wij u alvast van harte welkom heten in onze showroom in Hoogeveen?

  Offerte aanvragen

  U ontvangt zo snel als mogelijk een passende offerte!

  Naam
  E-mailadres
  Telefoonnummer
  Woonplaats
  Uw bericht