Bekijk alle foto's

Éen product, vele mogelijkheden

  Uitvalscherm

  De klassieke zonwering

  Ontdek de functionaliteit en tijdloze charme van uitvalschermen als klassieke vorm van zonwering. Bescherm uw buitenruimte tegen de felle zonnestralen en creëer een aangename schaduwrijke plek. Onze uitvalschermen bieden de perfecte balans tussen schaduw en licht, waardoor u comfortabel kunt genieten van uw buitenomgeving.

  Uitvalschermen verkoelen uw huis

  Eén oplossing voor meerdere doeleinden

  Bent u op zoek naar verkoeling tijdens de warme zomerdagen? Dan hebben wij goed nieuws voor u! Met onze Heroal uitvalscherm zonwering wordt u op uw wenken bediend. Onze zonwering houdt zowel de warmte als het zonlicht buiten uw woning of werkplek. Dankzij ons uitgebreide assortiment aan uitvalschermen creëren wij een heerlijk koel klimaat in huis, zelfs wanneer de zon fel schijnt. Zodra u onze uitvalscherm zonwering uitklapt, kunt u rustig verdergaan met waar u mee bezig was. Onze uitvalschermen kunnen zeer laag worden uitgerold, waardoor zelfs de lage avondzon geen kans meer krijgt om naar binnen te schijnen.

  Heroal uitvalscherm

  Ervaar een verhoogd comfort tijdens de zomermaanden met het gebruiksvriendelijke elektrisch bedienbare uitvalscherm van Kroezon. Dit geavanceerde systeem elimineert de noodzaak om handmatig de positie van uw scherm aan te passen, waardoor u telkens opstaan bespaard blijft. Op het moment dat de zon haar felste licht uitstraalt en de hitte haar hoogtepunt bereikt, kunt u ongestoord binnen blijven werken zonder enige hinder te ondervinden. Met het elektrisch bedienbare uitvalscherm van Kroezon kunt u moeiteloos een aangenaam binnenklimaat creëren en volop genieten van een comfortabele omgeving.

  De voordelen van een uitvalscherm

  Ontdek de mogelijkheden en voordelen van een uitvalscherm voor een aangename zomerervaring:

  1. Bescherming tegen fel zonlicht: Een uitvalscherm is ontworpen om effectief te beschermen tegen de intense stralen van de zon. Het weerkaatst het zonlicht en houdt de hitte buiten, waardoor de binnentemperatuur aangenaam blijft.

  2. Flexibele positionering: Met een uitvalscherm kunt u de positie eenvoudig aanpassen aan uw behoeften. Dankzij de soepele bediening kunt u het scherm gemakkelijk uitrollen of intrekken, waardoor u de gewenste mate van schaduw en privacy kunt creëren.

  3. Verhoogd comfort binnenshuis: Door het gebruik van een uitvalscherm kunt u de hinder van felle zonnestralen en warmte verminderen, waardoor u binnen kunt blijven werken of ontspannen zonder ongemak. Het creëert een aangename en koele omgeving waarin u zich comfortabel kunt voelen.

  4. Energiebesparing: Een uitvalscherm helpt de temperatuur binnen te reguleren en voorkomt dat de warmte van de zon naar binnen dringt. Dit resulteert in een verminderde behoefte aan airconditioning of ventilatie, wat kan leiden tot energiebesparing en lagere energiekosten.

  5. Duurzaamheid en kwaliteit: Uitvalschermen van hoogwaardige materialen zijn bestand tegen verschillende weersomstandigheden, waardoor ze lang meegaan. Ze zijn ontworpen om te voldoen aan hoge kwaliteitsnormen en bieden betrouwbare bescherming op lange termijn.

  6. Stijlvolle toevoeging aan uw exterieur: Naast de functionele voordelen voegt een uitvalscherm ook een esthetisch element toe aan uw woning. Met verschillende ontwerpen, kleuren en stijlen kunt u het uitvalscherm aanpassen aan uw persoonlijke smaak en de uitstraling van uw huis verfraaien.

  Kies voor een uitvalscherm en geniet van de veelzijdigheid, bescherming en comfort die het biedt. Bij Kroezon vindt u een ruim assortiment aan uitvalschermen van hoge kwaliteit, perfect afgestemd op uw wensen en behoeften. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de mogelijkheden van een uitvalscherm voor uw woning.

  Bediening van een Heroal uitvalscherm

  Ontdek de diverse bedieningsmogelijkheden en hoogwaardige materialen van uitvalschermen:

  1. Handmatige bediening: Uitvalschermen kunnen eenvoudig met de hand worden bediend. Met behulp van een slingerstang kunt u het scherm gemakkelijk uitrollen of intrekken naar de gewenste positie. Deze traditionele bedieningsmethode biedt een betrouwbare en kosteneffectieve optie.

  2. Elektrische bediening: Voor ultiem gemak kunt u kiezen voor een uitvalscherm met elektrische bediening. Met een druk op de knop kunt u het scherm moeiteloos en precies positioneren, zonder dat u daarvoor fysieke inspanning hoeft te leveren. Dit is ideaal als u het scherm regelmatig wilt aanpassen of als u graag een automatische bediening wilt hebben. Al onze elektrische uitvalschermen worden aangedreven door een Somfy buismotor, deze kunt u bedienen met de afstandsbediening om met de Tahoma Switch. Somfy is marktleider op het gebied van zonwering motoren en loopt altijd voorop wanneer het gaat om innovatie.

  3. Zon- en windautomaten: Voor nog meer gemak en bescherming zijn er uitvalschermen verkrijgbaar met zon- en windautomaten. Deze geavanceerde systemen reageren op veranderingen in de weersomstandigheden en passen automatisch de positie van het scherm aan. Bij fel zonlicht wordt het scherm uitgerold en bij sterke wind wordt het scherm ingetrokken om schade te voorkomen.

  Uitvalscherm met windvaste arm

  Bij Kroezon laten we graag onze hoogwaardige windvaste arm uitvalschermen zien in onze showroom in Hoogeveen. Hier kunt u de verschillende opties bekijken en persoonlijk advies krijgen van onze experts. Bovendien bieden wij een complete service, waarbij onze deskundige monteurs uw uitvalscherm professioneel inmeten en plaatsen. Zo bent u verzekerd van een perfect passend en optimaal functionerend uitvalscherm. Bezoek onze showroom en laat ons team u begeleiden bij het vinden van het ideale windvaste arm uitvalscherm voor uw wensen en behoeften. Maak een afspraak of neem contact op voor de mogelijkheden. Kroezon is uw leverancier voor binnen- en buitenzonwering.

  Offerte aanvragen

  U ontvangt zo snel als mogelijk een passende offerte!

  Naam
  E-mailadres
  Telefoonnummer
  Woonplaats
  Uw bericht