U kunt met binnenzonwering meer controle krijgen over de hoeveelheid licht in uw huis.

  Jaloezieën

  Binnenzonwering

  Met deze raamdecoratie bepaald u eenvoudig zelf de hoeveelheid lichtinval en privacy. De jaloezieën zijn eenvoudig (elektrisch) open of dicht te draaien. Daarnaast geven jaloezieën meer sfeer aan de ruimte. Dankzij de vele keuze opties kunt u ze helemaal naar eigen wens op maat laten maken. Kiest u voor houten of liever voor aluminium jaloezieën?

  Plissé gordijnen

  Binnenzonwering

  Geef uw woonkamer, keuken of slaapkamer een stijlvolle touch met plissé rolgordijnen. U kunt kiezen uit één of twee lagen stof (dupli plissé). Door de vouwen in het materiaal wordt een aantrekkelijke harmonicastructuur gecreëerd. Vooral de ‘top down bottom up’ plissé rolgordijnen zijn erg populair dankzij de vele mogelijkheden die deze raamdecoratie biedt.

  Rolgordijnen

  Binnenzonwering

  Rolgordijnen geven sfeer en zijn daarnaast erg functioneel. Dankzij de vele verschillende opties zijn rolgordijnen volledig op maat te maken. Hierdoor kunt u de rolgordijnen mooi laten aansluiten bij uw interieur. Ook zijn er opties om de rolgordijnen een extra luxe uitstraling te geven. Daarnaast kun je ervoor kiezen om de rolgordijnen elektrisch aanstuurbaar te laten maken.

  Smartfit

  Binnenzonwering

  Smartfit is op maat gemaakte raamdecoratie. De gordijnen passen precies op het raam. Een groot voordeel is dat er niet geboord of geschroeft hoeft te worden in het kozijn. De Smartfit is daarom ook ideaal voor kunststof of aluminium kozijnen. De raamdecoratie is makkelijk te monteren en demonteren in de meegeleverde frames. 

  Binnenzonwering

  Met de binnenzonwering van Kroezon kunt u pas écht genieten van het zonnetje. Tijdens de warme dagen wilt u natuurlijk ook wel eens naar binnen voor verkoeling. Hoe ideaal is het dat uw binnenzonwering zowel praktisch als stijlvol is? U kunt zelf bepalen hoeveel licht u binnenlaat in uw woning, om de sfeer naar wens te creëren. Daarnaast weerhoudt het de ogen van nieuwsgierige voorbijgangers. Handmatige bediening of automatische bediening, u vindt het allemaal bij ons. Bekijk onze inspiratiepagina en laat u inspireren!

  Binnenzonwering jaloezieën

  Voor de binnenzonwering van uw woning zijn jaloezieën, ook wel lamellen, ideaal. Of u nu liever houten of aluminium jaloezieën wilt, beide hebben we. Deze installeren we helemaal naar uw wensen. U kunt namelijk kiezen of u gaat voor authenticiteit of comfort, met onze opties voor handmatige en automatische bediening. Vervolgens bepaalt u zelf hoeveel licht u in de ruimte binnenlaat. Uw binnenzonwering straalt luxe uit met uw nieuwe jaloezieën en geeft karakter aan uw interieur. Bent u benieuwd naar hoe het er in de werkelijkheid uitziet? Kom langs in onze showroom!

  Binnenzonwering plisségordijnen

  Op zoek naar stijlvolle binnenzonwering? Ga voor onze veelzijdige plisségordijnen! Deze kunnen helemaal naar wens en maat worden gemaakt. Zo heeft u niet alleen ruime keuze uit bijna 200 kleuren en diverse stoffen, maar kunt u ook de vorm en mate van transparantie bepalen. Als u voor binnenzonwering plisségordijnen kiest, heeft u de keuze uit vochtbestendige en vuilafstotende stoffen. Naast deze praktische eigenschappen zijn de gordijnen ook nog eens elektrisch aanstuurbaar.

  Binnenzonwering rolgordijnen

  Als u voor binnenzonwering rolgordijnen kiest, heeft u de regie over het binnenvallende zonlicht zelf in handen. Voor een perfecte aansluiting aan uw dakraam, zijn de Velux Rolgordijnen dé uitkomst. Hierbij kunt u zelf bepalen of u volledig verduisterende stof wilt of dat de stof nog licht doorlaat. Ook bij het Verano Rolgordijn kunt u zelf de mate van transparantie bepalen. Daarbij heeft u keuze uit maar liefst honderden kleuren. Hierdoor is dit rolgordijn een match met nagenoeg elk interieur. Met binnenzonwering rolgordijnen kunt u de plank niet misslaan!

  Binnenzonwering Smartfit

  Heeft u bij het kiezen van binnenzonwering al eens Smartfit overwogen? Dit systeem is toepaspaar op plisségordijnen, aluminium jaloezieën en duette gordijnen, en sluit naadloos aan op uw ramen. Er is keuze uit verschillende frames: click, tape en magneet. Dat maakt het gemakkelijk om overal te monteren. Mocht u behoefte hebben aan meer informatie of persoonlijk advies, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Zij helpen u graag met uw vragen over binnenzonwering, Smartfit en over onze andere expertises.

  Binnenzonwering op maat

  Voor binnenzonwering op maat bent u bij Kroezon aan het juiste adres. Zo heeft u bij ons niet alleen keuze uit een scala aan kleuren, maar kunt u uw binnenzonwering nog verder personaliseren naar uw voorkeuren. Daarbij kunt u denken aan het formaat, het materiaal en de transparantie ervan. Wilt u uw zonwering of maat nog comfortabeler? Ga dan voor app-bediening, waarbij u uw zonwering kunt verstellen zonder dat u hier speciaal voor op moet staan!

  Binnenzonwering elektrisch

  Nog meer genieten van uw binnenzonwering doet u door deze elektrisch aanstuurbaar te maken. Zo kunt u eenvoudig uw zonwering besturen zonder dat u hier de hele woning voor hoeft te doorlopen en allerlei handelingen voor moet verrichten. Daardoor kunt u lekker blijven zitten en uw ding blijven doen. Ook heeft u hierdoor geen last meer van trekkoordjes die in de knoop zitten. Naast dat u bij uw binnenzonwering voor elektrische aansturing kunt kiezen, is het uiteraard ook mogelijk om voor de klassieke handmatige aansturing te gaan!

  Binnenzonwering Kroezon

  Voor binnenzonwering gaat u uiteraard naar Kroezon. Grote kans dat u hiervoor slaagt bij ons, door ons ruime aanbod aan verschillende soorten zonwering. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor buitenzonwering horren, terrasoverkappingen en handige accessoires. Onze deskundige specialisten staan voor u klaar voor advies. Met een team aan professionele monteurs, is uw binnenzonwering van Kroezon zo geïnstalleerd. U kunt er vanuit gaan dat dit zorgvuldig en nauwkeurig gebeurt, waardoor u nog beter en langer van uw zonwering kunt genieten!

  Binnenzonwering kopen

  Bij ons heeft u genoeg keuze om geschikte binnenzonwering te kopen die naadloos bij uw interieur en wensen aansluit. Met al onze mogelijkheden zitten er geheid passende opties voor u tussen. We willen uiteraard dat u zo veel en lang mogelijk van uw binnenzonwering kunt genieten. Daarom voorzien we u graag van persoonlijk advies, zodat u de binnenzonwering kunt kopen die het beste past bij uw voorkeuren.