Binnenzonwering

Al onze zonwering en overkappingen maken wij op maat

en worden door onze vakkundige installateurs bij u thuis ingemeten en gemonteerd.

Zonwering afgestemd op uw persoonlijke wensen
Duurzame producten voorzien van CE/TÜV certificaat

Kroezon Zonwering Hoogeveen

Lindberghstraat 5

7903 BM Hoogeveen

(0528) 350652

Openingstijden vandaag: Op afspraak (10:00 - 17:00)

Kroezon Zonwering

Openingstijden vandaag: 9.00u t/m 17.00u

info@kroezon.nl

Topmerken van Kroezon

Binnenzonwering

U voelt zich écht thuis in een woning die geheel naar uw voorkeuren is ingericht. Binnenzonwering speelt hierin een grote rol! Licht is een bepalende sfeermaker en door middel van zonwering kunt u daglicht naar uw hand zetten. Zo creëert u een sfeer die geheel aansluit bij uw wensen. Met behulp van jaloezieën kunt u een prachtig lijnenspel van zonlicht aan uw wanden creëren. Daarnaast kunt u met rolgordijnen ook uw privacy waarborgen. Bij Kroezon zijn de mogelijkheden op het gebied van binnenzonwering eindeloos!

Binnenzonwering op maat

Kroezon vertaalt uw wensen naar een gewenst eindproduct door uw binnenzonwering geheel op maat te maken. Wij bieden een groot scala aan mogelijkheden. Zo kunnen wij rolgordijnen in maar liefst 250 kleuren uitvoeren. Behalve dat u keuze heeft uit veel kleuren, kunt u uw rolgordijn ook personaliseren aan de hand van 500 verschillende stoffen. Heeft u ‘s nachts last van straatlantaarns? Bekijk dan ook eens ons elektrische rolluiken aanbod. Deze werken 100% verduisterend. Kroezon maakt uw buiten- en binnenzonwering op maat zodat het naadloos past bij uw interieur!

Binnenzonwering elektrisch

Naast de verschillende kleuren en stoffen heeft u ook keuze uit verschillende bedieningsmogelijkheden. Wij bieden elektrische of handbediende zonwering. Zo vindt u bijvoorbeeld Verosol plissé rolgordijnen en aluminium jaloezieën die zijn uitgerust met elektrische besturing. Door te kiezen voor elektrisch uitgevoerde binnenzonwering heeft u nooit meer last van in de knoop zittende optrekkoordjes. Daarnaast zorgt het ook voor een verhoogde mate van kindveiligheid.

Verosol binnenzonwering

Al meer dan 50 jaar brengt Verosol innovatieve en duurzame binnenzonwering op de markt. Met behulp van goede raamdecoratie zorgt u niet alleen voor een lichtwerend effect. U kunt ook effectief de warmte reguleren. Daarnaast behoudt u met de binnenzonwering van Verosol het zicht naar buiten. Dit wordt bewerkstelligd door de toepassing van een unieke techniek waarbij hoogwaardig textiel wordt gemetalliseerd. De isolerende en reflecterende werking komt hierdoor volkomen tot zijn recht.

Binnenzonwering bij Kroezon

Op de website van Kroezon vindt u binnenzonwering in de meest uiteenlopende stijlen. Voor elk interieur bieden wij geschikte Jasno raamshutters. Ook voor het weren van vervelende insecten kunt u bij ons Unilux horren op maat laten maken. De mogelijkheden zijn onbeperkt! Heeft u nog vragen over het laten maken van binnenzonwering bij Kroezon? Dan adviseren wij u om contact op te nemen met onze deskundige klantenservice. Daarnaast bent u ook van harte welkom in één van onze showrooms te Assen of Hoogeveen. Ons vakkundige personeel staat u graag bij!