Geniet van het buitenleven en houd insecten buiten

Bekijk alle foto's

√Čen product, vele mogelijkheden

  Minder zorgen

  Koel binnen zonder insecten

  Met raamhorren kunt u onbezorgd uw raam open zetten. Zo kunt u genieten van ventilatie in uw huis, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over insecten die u om de oren vliegen. Zo houdt u het hoofd koel tijdens warme zomerdagen.

  Gebruiksvriendelijk

  Gemakkelijk te openen en te sluiten

  Er zijn verschillende soorten raamhorren. Door de ruime keuze aan verschillende horren, is er altijd een raamhor die bij u past. De raamhorren worden op maat gemaakt, zodat er geen kieren ontstaan waar alsnog insecten doorheen kunnen.

  Raamhorren

  Raamhorren zijn een populaire oplossing om op een efficiënte manier ramen te beschermen tegen insecten. Bij Kroezon hebben we een uitgebreid aanbod van verschillende soorten raamhorren, zoals inklemhorren, plissé raamhorren en oprol raamhorren. Bij interesse in een raamhor komen wij eerst bij u thuis om u te voorzien van advies over het juiste type, vervolgens komen onze vakkundige monteurs deze installeren. De raamhorren zijn gemakkelijk te bedienen en nemen weinig ruimte in beslag. Wij werken al jarenlang samen met onze vaste leverancier Unilux. De horren kunnen op maat gemaakt worden zodat ze in elke situatie werken tegen het buitenhouden van de insecten. De raamhorren zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten en kunnen exact op maat gemaakt worden zodat u nooit meer last heeft van het gezoem van de vliegen en muggen.

  Plissé raamhorren

  Bij Kroezon vindt u verschillende types raamhorren. Een veel verkocht model is de plissé raamhor, hierbij wordt het gaas niet opgerold, zoals bij de traditionele rolhorren, maar als een harmonica in elkaar gevouwen. De plissé raamhor wordt permanent gemonteerd en is verstelbaar, zo kunt u het harmonicagaas dat tussen de geleiders loopt van positie veranderen. Bent u benieuwd naar verschillende opties en mogelijkheden die Kroezon u te bieden heeft, neem dan contact op! In onze showroom in Hoogeveen hebben wij alle verschillende horren tentoongesteld, onze vakkundige medewerkers helpen u met al uw vragen omtrent het vinden van de geschikte raamhor.

  Wat is een inklem raamhor?

  De inklem raamhor is ontworpen om, zoals het woord al doet zeggen, het tussen een kozijn in te klemmen. Het is geen permanente hor zoals de plissé raamhor. De inklemhor is een hor waarbij egaal gaas in aluminium profiel vast zit, dat door middel van klemmetjes vastgeklemd is tussen de kozijnen.Het grote voordeel van een inklemhor is dat er geen montagesporen ontstaan, er wordt namelijk niet geboord of geschroefd in uw kozijnen. Zo kunt u gemakkelijk de inklemhor in het voorjaar gebruiken, wanneer de insecten opkomen, en verwijderen in het najaar, wanneer de insecten verdwijnen. De inklem raamhorren van Unilux zijn op maat te bestellen en verkrijgbaar in verschillende kleuren, zo kunnen wij altijd een passend product aanbieden bij uw situatie.

  Oprol raamhor kopen

  Het merk Unilux biedt twee verschillende types oprol raamhorren aan, wij monteren hiervan één type. De oprol raamhor die wij monteren heeft als kenmerk dat het oprolbare gaas met pezen in de geleiders zit. Hierdoor is de rolhor niet vatbaar voor wind, dat weer bijdraagt aan een langere levensduur van het product. Naast het feit dat de hor in de geleiders bevestigd zit, heeft het ook een oprol vertrager, dit zorgt ervoor dat het gaas in combinatie met de onderlijst niet de bak inschiet wanneer u deze naar boven laat gaan. Mocht u hier meer willen weten over dit type raamhor, kom dan gerust langs in onze showroom in Hoogeveen, hier kunnen wij u er alles over vertellen. Daarnaast kunnen wij een passende offerte opstellen aan de hand van uw meegebrachte afmetingen. Wanneer u liever een afspraak bij u aan de woning heeft, laat dan een bericht achter op: afspraak maken.

  De voordelen van een raamhor

  Een raamhor gebruikt u om het raam te openen zonder insecten binnen te laten. De voordelen hiervan zijn natuurlijk dat u minder last heeft van gezoem, insectenbeten en slapeloze nachten. Een bijkomend positief effect is dat u de luchtkwaliteit in uw huis verbetert, door de frisse lucht die binnenkomt. Alle raamhorren van Unilux zijn op maat te bestellen, verkrijgbaar in iedere RAL-kleur en gemakkelijk te monteren. Naast het op maat bestellen van de hor is er altijd de mogelijkheid om uw raamhor bij schade te repareren. Unilux is de enige leverancier van horren die deze service aanbiedt. Heeft uw raamhor reparatie nodig? Dan komen onze monteurs bij u langs! Wij demonteren het product, sturen het terug naar de leverancier en enkele weken later heeft u een raamhor die weer zo goed als nieuw is.

  Raamhor op maat bij Kroezon

  Raamhorren worden bij ons altijd op maat opgemeten, besteld en gemonteerd. Onze specialist komt bij u op locatie en meet de ramen tot op de millimeter nauwkeurig op om zeker te weten dat de monteurs niet tegen verrassingen aanlopen tijdens de montage. Een hor kan op verschillende manieren gemonteerd worden, bijvoorbeeld op de dag of in de dag. Iedere situatie is verschillend en we zijn in de afgelopen jaren al tegen vele obstakels aangelopen. Desalniettemin maakt het stukje vak- en maatwerk het altijd mogelijk om een hor te monteren. Wanneer het nodig is maken wij door middel van opvulprofiel en achtervulling de montage van een raamhor altijd passend. Naast ons ruime aanbod in raamhorren bieden wij ook hordeuren aan, geschikt voor iedere deur en op maat te bestellen. Verder zijn wij ook gespecialiseerd in het plaatsen van buitenzonwering en overkappingen. Onze vaste groep monteurs gaat al jaren op pad om van ieder project een geslaagd project te maken, met als gewenst doel een tevreden klant.

  Offerte aanvragen

  U ontvangt zo snel als mogelijk een passende offerte!

  Naam
  E-mailadres
  Telefoonnummer
  Woonplaats
  Uw bericht