Op zoek naar extra verkoeling binnen uw huis? Dan zijn screens ideaal!

  Zonwering screens

  Wilt u op zomerse dagen een aangenaam binnenklimaat creëren? Dan komen de zonwering screens van Kroezon als geroepen! Hiermee kunt u eenvoudig de invloed van de zon op het licht en de temperatuur in uw woning of kantoor beïnvloeden. Dankzij een reflecterend doek worden zowel het zonlicht als de warmte weerkaatst. Onze zonwering screens zijn daarmee de perfecte manier om voor verkoeling in uw huis of op uw werkplek te zorgen. Bekijk onze website voor meer praktische vormen van buitenzonwering!

  Zonwering screens buiten

  Beklemmende warmte en verblindend zonlicht houdt u met onze zonwering screens eenvoudig buiten. De schermen zorgen er onder andere voor dat direct zonlicht uw planten, boeken, schilderijen en andere kwetsbare eigendommen niet verkleurt of beschadigt. 98% van alle UV-straling die de screens opvang wordt erdoor gefilterd. Wilt u er ook als u niet thuis bent voor zorgen dat het in uw huiskamer aangenaam vertoeven is? Dan kunt u de zonwering screens ook vanaf buiten aansturen. Laat hiervoor een van afstand bestuurbare elektrische motor inbouwen!

  Zonwering screens prijzen

  Wilt u graag meer weten over onze zonwering screens prijzen? Dan kunt u bij Kroezon geheel vrijblijvend een offerte aanvragen! De prijzen die wij rekenen zijn onder andere afhankelijk van de materiaalkeuze van de zonwering. Ook de lengte van uw gevel is belangrijk, daar onze experts de screens voor u op maat maken. Zo weten we zeker dat uw zonwering perfect aansluit op uw woning. Ook eventuele extra’s, zoals een Somfy buismotor, zijn van invloed op onze zonwering screens prijzen. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op. U bent bovendien van harte welkom om onze showroom te Hoogeveen te komen bezoeken!

  Zonwering screens Noord-Nederland

  Als u op zoek bent naar nieuwe zonwering screens voor uw woning in Groningen, Frielsland of Overijssel dan bent u bij Kroezon aan het juiste adres! Wij zijn experts in het leveren en monteren van de beste buiten- en binnenzonwering. U vindt bij ons de beste oplossingen om zowel in huis als op uw terras, uw lichtsituatie en de temperatuur naar uw hand te zetten. Bijvoorbeeld met ons knikarmscherm elektrisch. Wilt u geheel onbekommerd de zomer doorbrengen? Dan bestelt u de beste zonwering screens voor uw huis in Noord-Nederland bij Kroezon!