Unilux Hordeuren

Laat frisse lucht binnen en houd insecten en ander ongewenst buitenleven daar waar ze horen met een Unilux hordeur van Kroezon! Met een hordeur geniet u van de lente en zomer, al bij de eerste zonnestralen. Unilux is een Nederlands bedrijf dat zich specialiseert in horren van hoge kwaliteit en in zonweringsoplossingen voor uniek gevormde ramen en deuren. Behalve dat een Unilux hordeur vooral functioneel moet zijn, heeft Unilux ook oog voor de esthetiek. Zo kunt u kiezen uit rolhorren en plissé horren, die mooi worden weggewerkt wanneer er geen gebruik van wordt gemaakt.

Daarnaast treft u bij ons ook de traditionele hordeur die middels een inzet wordt bevestigd. Deze deur kan naar binnen of naar buiten worden geopend, net wat het beste past bij uw situatie. Bij horren is het belangrijk dat deze naadloos passen om zelfs de kleinste insecten buiten de deur te houden. Daarom bestelt u bij ons uw hordeur op maat zodat deze naadloos aansluit op de kozijnen. Wij komen bij u thuis de maten opnemen en vervolgens komt een monteur de Unilux hordeur bij u thuis bevestigen.

 

Unilux hordeur plissé

Wanneer u uw ruimte vaak wilt doorluchten en dus veel gebruik maakt van een hor, is de keuze voor een Unilux hordeur plissé al snel gemaakt! Behalve dat de hor zeer functioneel moet zijn, is het ook prettig dat deze de uitstraling van uw interieur niet ondermijnt. De plissé hordeur behoeft bijvoorbeeld geen opvallende cassette of profielen, waardoor de strakke vormgeving van de kozijnen behouden blijft. Daarnaast zorgt de plissé voor een geplooide hor, wat een sfeervol effect geeft. Ook kan de Unilux hordeur plissé blijven staan in elke gewenste positie en klapt daardoor niet dicht. De hordeuren zijn verkrijgbaar in diverse RAL-kleuren en het gaas is verkrijgbaar in zwart of grijs. Bij Kroezon vindt u behalve hordeuren ook Unilux horren voor uw raam zodat uw kamers altijd goed kunt luchten zonder dat insecten uw huis binnendringen.

Op zowel Unilux hordeur plissé als de raamhorren krijgt u 5 jaar fabrieksgarantie op de constructie en 1 jaar op het gaas bij normaal gebruik. Daar bovenop geven wij u 10 jaar garantie op de montage zodat u verzekerd bent van een duurzaam product waarvan u lang plezier zult beleven! Een andere vorm van insectenwering vindt u in onze zipscreens. Dit is vlakhangende zonwering dat aan alle kanten bevestigd is aan het kozijn zodat er geen insecten binnen vliegen. Wilt u meer weten over al onze oplossingen voor insectenwering? U bent van harte welkom in een van onze showrooms!