Zonnelux Duette®

 
Merk:
Zonnelux
Collectie:
Duettes
Materiaal:
Stof

Productomschrijving Zonnelux Duette®

Met een Zonnelux Duette® kiest u voor een stijlvolle combinatie tussen een jaloezie en gordijn. Dit gordijn beschikt over een dubbele stoflaag met honingraatstructuur waardoor het een isolerende werking heeft. Zo houdt u de warmte binnen tijdens koude dagen, terwijl uw huis koel blijft tijdens hete zomerdagen. Deze eigenschap is perfect voor uw slaap- of woonkamer! Een Zonnelux Duette® is geschikt voor vrijwel ieder raam. Maak snel een afspraak en kom langs om alle opties te bespreken en geniet snel van uw perfecte zonwering!

Zonnelux Duette® mogelijkheden

Bij Kroezon bieden wij u voor een Zonnelux Duette® uiteenlopende mogelijkheden. Hierdoor geniet u van de perfecte duettes. Zo heeft u keuze uit verschillende bedieningsmogelijkheden zoals elektrische, ketting- of koordbediening. Met diverse effen- én patroonkleuren is er voor iedere ruimte een perfecte duette mogelijk. Daarnaast zijn er verschillende soorten van transparantie:

  • Transparant
  • Semi-transparant
  • Semi-verduisterend
  • Verduisterend

De koorden zijn weggewerkt tussen de twee stoflagen, waardoor luchtinval door mogelijke gaatjes beperkt blijft. U heeft keuze uit een plooibreedte van 25, 32 en 64 mm. Daarnaast kunt u kiezen voor vochtafstotend, vlamvertragend of warmtewerend stof.


Brochure Zonnelux Duette® vrijhangend Brochure Zonnelux Duette® ingespannen Brochure Zonnelux Duette® dakraam Brochure Zonnelux Duette® plafondraam


Specificaties Zonnelux Duette®

Fabrikant:
Zonnelux
Collectie:
Duettes
Materiaal:
Stof
Voordeel:
Op maat gemaakt
Voordeel:
Isolerende werking
Voordeel:
Verkrijgbaar in diverse kleuren
Voordeel:
Eenvoudig te bedienen

Vragen en antwoorden

Er zijn nog geen vragen gesteld. Stel uw vraag hieronder!

We hebben uw vraag ontvangen.

* verplicht

Bel of mail ons voor een afspraak:

(0528) 350652

info@kroezon.nl

Vestiging Hoogeveen

Lindberghstraat 5

7903 BM Hoogeveen

Openingstijden vandaag: Op afspraak (10:00 - 17:00)

Vestiging

Openingstijden vandaag: 9.00u t/m 17.00u

Zonnelux

Zonnelux is een organisatie die in het binnen- en buitenland actief is als producent van zonwerende en raamdecoratie producten van hoogwaardige kwaliteit. Het merk is één van de grotere aanbieders van op maat gemaakte raamdecoratie producten in de Benelux. Daarnaast is Zonnelux een jong en dynamisch bedrijf, de lijnen zijn kort, waardoor de directie dicht bij haar medewerkers staat. Als je op zoek bent naar producten die bekend staan om haar uitstraling en diversiteit van het topsegment, met een vriendelijk prijsniveau, dan zit je bij Zonnelux goed!