Praktische en stijlvolle raambekleding

Bekijk alle foto's

Éen product, vele voordelen

  Passend bij elk interieur

  Plisségordijnen in verschillende stijlen

  Op maat gemaakte plisségordijnen voegen een stijlvolle touch toe aan jouw interieur. Deze veelzijdige, trendy en functionele raamdecoratie past perfect bij elke raamvorm. Een plisségordijn bestaat uit één laag gevouwen stof, die als een harmonica opvouwt bij het optrekken. Bij Zonnelux kun je kiezen uit plisségordijnen met plooibreedtes van 20 mm en 32 mm. Zo creëer je de ideale combinatie van esthetiek en functionaliteit voor jouw ramen.

  Top down/Bottom up

  Geniet van optimaal comfort

  Onze plisségordijnen worden volledig op maat gemaakt, en je kunt zelf bepalen hoe je ze wilt openen. Als je bovenaan het raam daglicht wilt binnenlaten terwijl je inkijk wilt vermijden, hang het plisségordijn dan aan de onderkant van het raam.

  Met de Top Down/Bottom Up-functie kun je het plisségordijn ook in het midden van het raam hangen en op elke gewenste positie vastzetten. Dit maakt het plisségordijn op maat buitengewoon praktisch in gebruik, omdat je maximale controle hebt over lichtinval en privacy. Geniet van de flexibiliteit en functionaliteit van ons op maat gemaakte plisségordijn.

  Zonnelux plissé

  Geef uw woonkamer, keuken of slaapkamer een stijlvolle touch met plissé rolgordijnen. U kunt kiezen uit één of twee lagen stof (dupli plissé). Door de vouwen in het materiaal wordt een aantrekkelijke harmonicastructuur gecreëerd. Vooral de ‘top down bottom up’ plissé rolgordijnen zijn erg populair. Het woord zegt het al: deze gordijnen kunt u niet alleen van boven of alleen van onderen openen, maar van beide kanten. Zo bepaalt u zelf de lichtinval en voorkomt u inkijk. Ze zijn vergelijkbaar met onze raamshutters, waarbij u bijvoorbeeld het onderste deel kunt sluiten en het bovenste deel openen.

  Plissé op maat

  Normaal hebben plissé rolgordijnen een standaard formaat dat past in de meeste ramen. Bij Kroezon is het ook mogelijk om een plissé op maat te laten maken door onze ervaren vakmensen. Zo wordt een rustgevende uitstraling gecreëerd in uw woning omdat de rolgordijnen naadloos overvloeien in de wanden. Maak het helemaal af met één van de stijlvolle kleuren voor uw plissé op maat. Zo sluiten de rolgordijnen perfect aan bij uw woninginrichting!

  Zonnelux plisségordijnen

  Bent u op zoek naar sfeervolle raamdecoratie? Kies dan voor de Zonnelux plisségordijnen van Kroezon! De raamdecoratie heeft een herkenbare harmonicastructuur wat een stijlvolle uitstraling geeft aan uw woonkamer of slaapkamer. Daarnaast is er ook een mogelijkheid om te kiezen voor plisségordijnen die vocht- en condensbestendig zijn. Hierdoor zijn de gordijnen ook uitermate geschikt voor vochtige ruimtes zoals uw keuken of badkamer! Het grote voordeel van deze raamdecoratie is dat het op maat gemaakt kan worden voor elke grootte en vorm van raam. Hierdoor zijn plisségordijnen voor bijvoorbeeld ronde of vijfhoekige ramen geen enkel probleem!

  Plissé elektrisch

  Geniet van het gemak van plissé gordijnen die elektrisch werken. De bediening is fluisterstil en kindvriendelijk. Als u de plissé rolgordijnen niet gebruikt, worden ze netjes opgeborgen in een kleine cassette. Bij Kroezon hebben we zelfs de plissé gordijnen die elektrisch werken met een zonnesensor. Zo gaan ze bijvoorbeeld automatisch dicht als de zon ondergaat. Daarnaast kunt u kiezen voor handmatige bediening met een optrekkoord en een automatische koordvergrendeling. Bestel gelijk deze kwaliteitsproducten van Zonnelux!

  Plissé gordijnen bij Kroezon

  Bespaar 25% op uw stookkosten met plissé gordijnen die u vindt bij Kroezon. De rolgordijnen hebben een metaallaag aan de buitenkant van het textiel en daardoor werken ze isolerend. Het doorzichtige doek geeft u uitzicht naar buiten terwijl het inkijk voorkomt. Daarbij maakt de combinatie van doorzichtig en normaal doek een stijlvol geheel. Bestel uw plissé gordijnen bij Kroezon. U vindt bij ons alles op het gebied van binnenzonwering en buitenzonwering!

  Zonnelux Plissé mogelijkheden

  Om het optimale rendement uit uw zonwering te halen bieden wij u diverse mogelijkheden bij de Zonnelux plissé. Zo kunt u onder andere kiezen voor een elektrische, koord- of kettingbediening. Daarnaast zijn de gordijnen verkrijgbaar in talloze patroon- én effenkleuren! Het koord bezit dezelfde kleur als het gordijn. Zo hebben wij voor iedere ruimte in uw huis een passend plisségordijn van Zonnelux. De kleuren zijn verkrijgbaar in de volgende vormen van transparantie:

  • Transparant
  • Semi-transparant
  • Semi-verduisterend
  • Verduisterend

  U heeft de keuze tussen een grote en kleine plooi. De grote plooi is 32 mm groot, de kleine plooi 20 mm. Daarnaast kunt u kiezen uit verschillende opties op het gebied van stof. Zo hebben wij warmtewerende, vochtafstotende of vlamvertragende stoffen. Bekijk online ons assortiment en maak eenvoudig en snel een vrijblijvende afspraak voor uw perfecte zonwering! Bekijk ook onze jaloezieën, shutters, lamellen, duettes, vouwgordijnen en rolgordijnen van Zonnelux. Naast Zonnelux voeren we ook het merk Kvadrat Verosol, dat gespecialiseerd is in het buitenhouden van warmte.

  Offerte aanvragen

  U ontvangt zo snel als mogelijk een passende offerte!

  Naam
  E-mailadres
  Telefoonnummer
  Woonplaats
  Uw bericht