Al onze zonwering en overkappingen maken wij op maat

en worden door onze vakkundige installateurs bij u thuis ingemeten en gemonteerd.

Zonwering afgestemd op uw persoonlijke wensen
Duurzame producten voorzien van CE/TÜV certificaat

Kroezon Zonwering Hoogeveen

Lindberghstraat 5

7903 BM Hoogeveen

(0528) 350652

Openingstijden vandaag: Op afspraak

Kroezon Zonwering

Openingstijden vandaag: 9.00u t/m 17.00u

info@kroezon.nl

Topmerken van Kroezon

Zonnelux

Zonnelux raamdecoratie speelt een belangrijke rol in de uitstraling van uw interieur. Niet alleen vanwege de verschillende stoffen, kleuren en stijlen raamdecoratie die het karakter van uw woning versterken, maar ook vanwege diverse mogelijkheden waarop er met licht gespeeld kan worden. En voelt u zich het prettigst in een ruimte waarin u zelf uw privacy in een handomdraai kunt regelen? Dan zijn jaloezieën wellicht een mooie oplossing. Kroezon heeft een ruim aanbod moderne en klassieke raamdecoratie, zodat er altijd een prachtige oplossing is die aansluit op uw wensen.

Zonnelux rolgordijnen

Bent u op zoek naar effectieve en decoratieve zonwering? Ontdek dan onze collectie Zonnelux rolgordijnen die zijn afgestemd op de hedendaagse trends op woongebied. Zonnelux biedt een ruim kleurenpalet dat u kunt afstemmen op uw interieur. De stoffen zijn bovendien verkrijgbaar in een transparante en verduisterende uitvoering. Bekijk de eindeloze mogelijkheden voor Zonnelux rolgordijnen online bij Kroezon!

Denkt u bij rolgordijnen aan een strak, effen en praktisch design? U kunt uw Zonnelux rolgordijn ook uitbreiden tot een unieke en sfeervolle raamdecoratie. Zo kunt bijvoorbeeld kiezen voor een decoratieve rand of voor bijzondere patronen die bijdragen aan een gezellige sfeer in huis.

Zonnelux raamdecoratie kopen

Zonnelux raamdecoratie kopen? Dat doet u natuurlijk bij Kroezon! Bij Kroezon heeft u een zeer ruime keuze aan diverse soorten raamdecoratie en laat u uw raamdecoratie perfect op maat maken. Hierdoor is slaphangende zonwering met kieren aan de zijkanten verleden tijd. Wilt u uw op maat gemaakte Zonnelux raamdecoratie ook door onze ervaren vakmannen laten ophangen voor een gegarandeerd strakke afwerking? Dat is geen probleem bij Kroezon. Neem voor meer informatie contact op via onderstaand formulier of laat u inspireren in één van onze showrooms!