Zonnelux Shutters

 
Merk:
Zonnelux
Collectie:
Shutters
Materiaal:
Hout

Productomschrijving Zonnelux Shutters

Creëer een prachtige lichtinval in uw huis met Zonnelux shutters van Kroezon. Met deze luiken bezorgt u de nodige privacy gecombineerd met een sfeervolle lichtinval. Deze populaire vorm van raamdecoratie hebben houten luiken met lamellen die u naar voorkeur kunt verstellen. De houten shutters van Zonnelux hebben verschillende collecties:

  • Eco-line - lamellen met een ovale vorm vervaardigd uit tulpenhout
  • Topline - lamellen met een ovale vorm vervaardigd uit lindenhout
  • Rivièra - lamellen met een vlakke boven- en onderkant en ovale uiteinden. Vervaardigd uit eikenhout.

De shutters uit deze collecties hebben een lamelbreedte van 60 of 90 mm. De smalle lamel brengt minder lichtinval met zich mee. De brede lamel straalt daarentegen de meeste rust uit. De luiken worden op maat gemaakt, waardoor u ook de mogelijkheid heeft om ronde of schuine ramen te voorzien van een schutter!

Zonnelux Shutters mogelijkheden

Bij Kroezon heeft u keuze uit diverse Zonnelux shutters. De mogelijkheden lopen uiteen op het gebied van kleur, bediening, materialen en formaat. De bedieningslat is een standaard manier om shutters te bedienen. U kunt ook kiezen voor een Clear View bediening, waarbij de bediening verborgen is. Daarnaast kunt u kiezen uit 18 verschillende gelakte kleuren en 6 UV bestendige lak. Wanneer een andere kleur beter past bij uw kamer kunt u ook kiezen voor andere kleuren.


Zonnelux brochure shutters Algemene brochure Zonnelux


Specificaties Zonnelux Shutters

Fabrikant:
Zonnelux
Collectie:
Shutters
Materiaal:
Hout
Voordeel:
Verkrijgbaar in diverse soorten
Voordeel:
Op maat gemaakt
Voordeel:
Vervaardigd uit hoogwaardig hout
Voordeel:
Verschillende opties en mogelijkheden

Vragen en antwoorden

Er zijn nog geen vragen gesteld. Stel uw vraag hieronder!

We hebben uw vraag ontvangen.

* verplicht

Bel of mail ons voor een afspraak:

(0528) 350652

info@kroezon.nl

Vestiging Hoogeveen

Lindberghstraat 5

7903 BM Hoogeveen

Openingstijden vandaag: Gesloten

Vestiging

Openingstijden vandaag: 9.00u t/m 17.00u

Zonnelux

Zonnelux is een organisatie die in het binnen- en buitenland actief is als producent van zonwerende en raamdecoratie producten van hoogwaardige kwaliteit. Het merk is één van de grotere aanbieders van op maat gemaakte raamdecoratie producten in de Benelux. Daarnaast is Zonnelux een jong en dynamisch bedrijf, de lijnen zijn kort, waardoor de directie dicht bij haar medewerkers staat. Als je op zoek bent naar producten die bekend staan om haar uitstraling en diversiteit van het topsegment, met een vriendelijk prijsniveau, dan zit je bij Zonnelux goed!