Bent u op zoek naar een hoogwaardig lamellendak? Bij Kroezon Zonwering bieden wij de allerbeste producten van het merk Brustor aan.

  Brustor Lamellendak

  Het ziet er niet alleen mooi uit, het Brustor lamellendak beschermt u ook nog eens tegen de weersomstandigheden. Zo kunt u heerlijk genieten van een goed boek en een lekker drankje op uw terras. De schuifwanden beschermen u tegen zon, wind en regen. Het lamellendak kunt u zelf aansturen met een afstandsbediening, schakelaar of app. In open stand creëert het Brustor lamellendak stijlvolle strepen zonlicht op uw terras. Sluit u de lamellen voor aangename schaduw en bescherming tegen wind en regen.

  Wat zijn Brustor lamellendak prijzen

  Omdat we bij Kroezon onze producten op maat maken zijn de Brustor lamellendak prijzen verschillend. Naast verschillende afmetingen kunt u kiezen voor bijvoorbeeld LED-verlichting, verwarmingselementen en speakers. Wij bieden u elke gewenste RAL-kleur voor het frame en de lamellen, zodat uw overkapping prachtig aansluit bij uw terras. Neem voor de specifieke Brustor lamellendak prijzen contact op met Kroezon. Een offerte aanvragen is geheel vrijblijvend!

  Brustor lamellendak montage

  U zit binnen de kortste keren gezellig buiten onder uw nieuwe Brustor lamellendak. De montage van dit product kan op allerlei manieren. Dit lamellendak kan worden bevestigd aan een gevel of worden ingebouwd tussen 2 muren. Wilt u een overdekt terras midden in de tuin? Dat kan, want dit lamellendak kan prima vrijstaand gemonteerd worden. De Brustor lamellendak montage wordt gedaan door onze experts, zodat u snel kunt genieten van uw nieuwe terras overkapping. Wij zijn trots op het feit dat we naast de overkappingen van lamellen ook de andere producten van het merk Brustor aan mogen bieden. De pergola's, knikarmschermen en vouwdaken zijn ook van het allerbeste niveau. Iedere situatie heeft een andere passende invulling nodig, onze collega's in de showroom of langs de weg helpen u graag met het maken van de juiste keuzes.

  Brustor lamellendak bij Kroezon

  U kiest voor een kwaliteitsproduct als u uw Brustor lamellendak bij Kroezon bestelt. De lamellen zijn standaard 16 cm breed en 160 graden draaibaar. In dichte stand wordt het regenwater optimaal afgevoerd, zodat uw terrasmeubilair droog blijft. Heeft u nog vragen over het lamellendak? Neem gerust contact op met onze klantenservice. We staan graag voor u klaar! Bestel uw Brustor lamellendak bij Kroezon.

  Brustor lamellendak accessoires

  Wilt u uw buitenbeleving nog comfortabeler maken? U kunt uw Brustor lamellendak met accessoires uitbreiden. Bij Kroezon heeft u een ruime keuze aan extra opties voor uw lamellendak. Zo kunt u kiezen uit:

  • Verwarmings beam met speakers
  • Glazen schuifwanden
  • Geïntegreerde LED-verlichting
  • Geïntegreerde windvaste screens
  • Stopcontacten in de palen
  • Oversteek
  • Indirecte ledverlichting op goot (up/down)
  • Dimbare ledstrips in lamellen
  • Dimbare ledspots in frame

  Wilt u alle Brustor lamellendak accessoires zien en meer weten over de mogelijkheden? Bel ons voor vragen en deskundig advies of kom langs in onze showroom! We hebben ieder type in onze showroom staan en we vertellen u er graag meer over.

  Brustor B200 lamellendak

  De B200 (XL) is de meest complete en veelzijdige overkapping en heeft talrijke personalisatiemogelijkheden. Dankzij het geautomatiseerd lamellendak kiest u zelf de positie van de lamellen en geniet u op elk moment van de gewenste lichtinval. De constructie is beschikbaar in grote afmetingen of diverse configuraties, helemaal op maat van uw terras.

  Brustor B250 lamellendak

  De strakke B250 (XL) overkapping heeft brede lamellen die perfect aansluiten op de goten en het dak spatwaterdicht maken. Met de optionele geïntegreerde screens en terrasverwarming is de overkapping ook windvrij en blijft de stralingswarmte optimaal behouden. De terrasoverkapping is eenvoudig te bedienen via afstandsbediening, smartphone of tablet.

  Brustor B720 combinatie van lamellen met glas

  De Brustor B720 is de ultieme flexibele terrasoverkapping. De combinatie van een vast dakgedeelte in glas of sandwichpanelen en een dakdeel met katelbare lamellen creëert tal van mogelijkheden. Een droge ruimte om uw meubels of buitenkeken onder te plaatsen, de overkapping van een stijlvolle bar of een tuinberging in combinatie met een aangenaam buitenterras. Alles kan, ook omdat de B720 koppelbaar is in de breedte.

  Offerte aanvragen

  U ontvangt zo snel als mogelijk een passende offerte!

  Naam
  E-mailadres
  Telefoonnummer
  Woonplaats
  Uw bericht