Maak het uzelf aangenaam op uw terras met een knikarmscherm dat elektrisch werkt. Als direct zonlicht u te heet of te fel wordt kunt u eenvoudig uw knikarmscherm uitschuiven. Hiermee creëert u gemakkelijk het door u gewenste klimaat.

Knikarmscherm

Maak het uzelf aangenaam op uw terras met een knikarmscherm dat elektrisch werkt. Als direct zonlicht u te heet of te fel wordt kunt u eenvoudig uw knikarmscherm uitklappen. Hiermee creëert u gemakkelijk het door u gewenste klimaat. Bij Kroezon is een knikarmscherm in een heleboel verschillende kleuren verkrijgbaar. Wilt u lekker kunnen blijven zitten als u de hoeveelheid zonlicht die u opvangt wilt aanpassen? Bedien dan uw knikarmscherm elektrisch en profiteer van de hoge kwaliteit buitenzonwering van Kroezon!

Knikarmscherm elektrisch prijzen

Er zijn verschillende factoren waarvan de prijzen van een elektrisch knikarmscherm afhankelijk zijn. Allereerst is het merk zonnescherm van belang. Voor ieder merk is er een ander kostenplaatje. Ook de breedte en hoeveelheid van de zonneschermen speelt een rol. De zonneschermen worden namelijk voor u op maat gemaakt! Dit doen we om er zeker van te zijn dat de zonwering goed op uw woning aansluit. Wilt u een perfect inzicht in de prijzen van een elektrisch knikarmscherm bij Kroezon? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan. Wilt u het product eens aanschouwen? Maak dan een afspraak en kom langs in onze showroom, hier hebben wij naast knikarmschermen ook andere opties tentoongesteld zoals overkappingen en pergola's.

Knikarm zonnescherm elektrisch

’Het gemak dient de mens’ is een uitspraak die wel gebaseerd lijkt op een knikarm zonnescherm dat elektrisch te bedienen is. Met één druk op de knop kunt u namelijk de stand van uw scherm eenvoudig aanpassen. Dat betekent dat u niet telkens op hoeft te staan om uw scherm handmatig te bedienen. De ingebouwde Somfy buismotor maakt uw knikarm zonnescherm elektrisch. Deze motor is bovendien toe te passen op de meeste andere zonweringen uit het grote Kroezon assortiment, zoals de elektrische rolluiken.

Knikarmscherm elektrisch kopen

Bij Kroezon kunt u van de beste merken een knikarmscherm dat elektrisch werkt kopen. Wij bieden knikarmschermen aan van het merk Brustor. Kroezon is hét adres voor de meest hoogwaardige buiten- én binnenzonwering. Deze worden voor u geheel op maat aangeleverd en geïnstalleerd. Wilt u een knikarmscherm elektrisch kopen? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan. Bovendien bent u van harte welkom om onze showroom te Hoogeveen te bezoeken. Onze experts beantwoorden graag al uw vragen en u kunt bovendien onze gehele collectie bekijken. Graag tot ziens!

Offerte aanvragen

U ontvangt zo snel als mogelijk een passende offerte!

Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Woonplaats
Uw bericht