Elektrische rolluiken

Het toppunt van comfort in huis is de zonlichttemperatuur en de lichtinval in uw huis regelen op afstand. Hiervoor komen onze elektrische rolluiken goed van pas! Met deze handige vorm van zonwering kunt u met invallend zonlicht spelen en zo een aangename sfeer in huis creëren. Ook hoge temperaturen, veroorzaakt door de felle zomerzon, kunt u hiermee tegengaan. U stuurt de elektrische rolluiken eenvoudig aan door middel van een afstandsbediening!

Elektrische rolluiken met afstandsbediening

Het grote voordeel van deze geavanceerde zonwering is dat u alle elektrische rolluiken met afstandsbediening in uw woning met één en dezelfde afstandsbediening kunt besturen! Dit wordt mogelijk gemaakt door de Somfy buismotor die het rolluik in beweging zet. Als u echter zonwering zoekt die licht en warmte weren zonder uw uitzicht te verminderen kunnen we u van harte de Kroezon screens aanraden!

Elektrische rolluiken op maat

Bij Kroezon laten we niets aan het toeval over. Daarom worden door onze experts uw elektrische rolluiken voor u op maat gemaakt! Dit doen zij op basis van metingen aan uw gevel. Als alle lengtes, breedtes en verhoudingen goed kloppen gaan zij aan de slag. Onze vakmensen maken uw elektrische rolluiken op maat en maken een vervolgafspraak om deze bij u te komen installeren. Dát is de service van Kroezon!

Elektrische rolluiken kopen

Wilt u fel licht, hitte en inbrekers weren en tegelijk ook sfeer creëren? Dan is elektrische rolluiken kopen bij Kroezon een uitstekend idee! U kunt via de website vrijblijvend een offerte aanvragen. Bovendien bent u van harte welkom om een bezoek te brengen aan onze showroom! Hier kunt u met alle vragen die u heeft terecht bij onze experts voor u tot elektrische rolluiken kopen overgaat. Waar u ook voor kiest, de kwaliteit van Kroezon spreekt voor zichzelf!