Maak uw zonwering of terrasoverkapping compleet met onze accessoires.

Accessoires

Wanneer u op zoek bent naar accessoires voor uw zonwering en terrasoverkapping, bent u bij Kroezon aan het juiste adres! Met keuze uit allerlei heaters, verlichting en windschermen, maakt u het helemaal naar wens om en rond huis. U kunt er ook voor kiezen uw apparaten met onze Somfy Switch App-bediening te besturen. Zo kunt u alles gemakkelijk vanaf één plek bedienen en zelfs automatisch instellen. Maak uw zonwering en terrasoverkapping nog aangenamer met onze accessoires!

Heaters accessoires

Wanneer het buiten fris is en u toch buiten wilt vertoeven, zijn heaters de ideale accessoires voor uw terras. Deze verwarmen uw lichaam door de infrarood verwarming. Naast dat deze verwarming gemakkelijk op verschillende manieren gemonteerd kan worden, gaat er door infraroodlicht niet onnodig veel warmte verloren. De warmte komt namelijk pas vrij wanneer het licht uw lichaam bereikt. Bekijk ons aanbod aan heaters en andere accessoires!

Verlichting accessoires

Bent u op zoek naar verlichting accessoires voor aan uw terrasoverkapping? Met ons aanbod aan led-verlichting zit u goed! Of u liever voor een volledig weggewerkte led-strip gaat of u graag de lampjes stuk voor stuk ziet, voor beide opties kunt u bij Kroezon terecht. Bij de led-verlichting kunt u op ieder moment kiezen hoe fel u het licht zet. Zo matcht uw verlichting met de gewenste sfeer. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor de verlichting accessories? Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan.

App-bediening accessoires

Maak uw terras nóg comfortabeler met onze app-bediening. Met de TaHoma switch van Somfy, bedient u eenvoudig de verlichting, zonwering en poort van uw woning. U kunt er zelfs de muziek, verwarming en ramen mee aansturen! Zo hoeft u nooit meer speciaal op te staan om een knopje in te drukken. Door met de app-bediening uw accessoires te besturen, kunt u uw apparaten waar en wanneer u wilt aansturen, vanaf een centraal punt. Bekijk de mogelijkheden!

Windschermen accessoires

Maak uw terras helemaal af met onze windschermen als accessoires. Deze kunnen worden ingezet voor de horeca, maar ook als unieke tuinafscheiding. Wilt u liever een aluminium windscherm dat elektrisch aanstuurbaar is of een vast windscherm? We hebben ze beide voor u in verschillende opties, allemaal even stijlvol. Eenmaal geïnstalleerd, zijn de windschermen als accessoires op uw terras niet meer weg te denken.

Accessoires kopen

Voor uw zonwering en terrasoverkapping accessoires kopen, doet u uiteraard bij Kroezon. De accessoires die we verkopen zijn van de beste kwaliteit en laten u nog meer genieten van uw buiteninrichting. Wanneer u niet weet wat u precies wilt, kunt u ook bij ons terecht. Doe inspiratie op, op de inspiratiepagina of vraag onze specialisten gerust naar persoonlijk advies voor uw terras. Zo kunt u de beste accessoires kopen voor om en rond uw woning!