Multifunctioneel toepasbaar voor optimale bescherming

Bekijk alle foto's

Éen product, vele mogelijkheden

  Tegen zon en regen

  Perfect voor een echte buitengenieter

  Wilt u optimaal genieten van het buitenleven? Dan is de Pergola Tumber de perfecte oplossing. Dit prijswinnende ontwerp won in 2020 namelijk de Red Dot Award. De zonwering is voorzien van een gepatenteerd lockinmechanisme dat ervoor zorgt dat de voorlijst vergrendeld wordt. Dit systeem zorgt voor een soepele beweging van het doek. De zijgeleiders van de Tumber bieden daarnaast een superieur afwateringsmanagement waarbij het water door de palen ztroomt

  Multifuctioneel

  Een terrasoverkapping en zonnescherm

  De Tumba Pergola wordt aan de gevel gemonteerd. Aan de andere kant staat hij vast op staanders. Zo wordt een terrasoverkapping gecreeërd die tevens werkt als zonwering. De uitval loopt door tot maximaal 5 meter. Het doek zorgt hierdoor voor veel schaduw. Geniet van een heerlijke zomerdag, zonder de schadelijke straling van de zon.

  In één oogopslag

  Alle kenmerken van de Tumba pergola

  Maximale afmetingen

  500 x 500 cm

  Techniek

  Somfy Connexoon

  Systeemkleuren

  Alle mogelijke RAL-kleuren

  Zonneschermdoek

  keuze uit Retro Colors

  Montage

  gevelmontage

  Bijzonderheid
  • Afwatering via zijgeleiding
  • Zonwerend en waterafstotend doek
  • Windautomaat

  Optionele accessoires

  • motor met draadloze afstandsbediening
  • windautomaat / zonautomaat
  • zonnecel

  Verano Tumba

  Op warme en zonnige dagen zit u heerlijk comfortabel op uw terras met een pergola van Verano in Tumba uitvoering. Dit is een stijlvolle uitbouw om uw terras met een geïntegreerd zonnescherm dat u met behulp van een Somfy motor naar believen in en uit kunt schuiven. Het doek is behalve zonwerend ook wind- en waterbestendig, zodat het u comfort biedt in verschillende weersomstandigheden.

  Zonweringspecialist Kroezon maakt voor u de Tumba van Verano op maat. Wij maken gebruik van de stevige constructie met 2 ondersteunende palen. Daarnaast wordt de pergola Verano Tumba op maat geleverd met geïntegreerde waterafvoer. De bijgeleverde Somfy motor kan naar wens worden aangestuurd met een afstandsbediening of via een app op telefoon, tablet of laptop. 

  Offerte aanvragen

  U ontvangt zo snel als mogelijk een passende offerte!

  Naam
  E-mailadres
  Telefoonnummer
  Woonplaats
  Uw bericht