Sfeervolle raamdecoratie met plisségordijnen

Bekijk alle foto's

Functionele raamdecoratie met talloze mogelijkheden

  Tegen inkijk én lichtinval

  Te openen naar wens met Top down Bottum up

  De plisségordijnen zijn helemaal naar eigen wens te openen. Wil je de inkijk naar binnen verminderen, maar wel voldoende daglicht naar binnen laten komen? Dan hang je de plisségordijnen aan de onderzijde van het raam. Met de Top down Bottum up kun je er ook voor kiezen om juist het daglicht te verminderen, zonder de volledige lichtinval te blokkeren. Hang de plisségordijnen eenvoudig aan de bovenkant van het raam en geniet van gematigde lichtinval. Wil je het beste van beide combineren? De plisségordijnen kunnen ook in het midden van het raam hangen!

  Verhoog je wooncomfort

  Elektrische plisségordijnen

  Elektrische plisségordijnen zijn perfect om uw wooncomfort te verhogen. Met een oplaadbare accumotor of bekabelde motor kunnen de gordijnen op maat worden aangestuurd. Plisségordijnen met een bekabelde motor kunnen worden bediend met een afstandsbediening of wandschakelaar. Wanneer je geen elektra hebt liggen dan is de oplaadbare accumotor de oplossing voor elektrische plisségordijnen. Deze bedien je met een afstandsbediening. Afhankelijk van hoe vaak je de plisségordijnen op en neer beweegt, moet de accu worden opgeladen. Gemiddeld hoeft dit slechts enkele keren per jaar. Het opladen gaat eenvoudig en is te vergelijken met het opladen van een smartphone.

  In één oogopslag

  Alle kenmerken van plisségordijnen

  Maximale afmetingen

  295 cm breed

  260 cm hoog

  Plooibreedtes

  20 mm - 32 mm

  Raamtypes
  • Standaard ramen
  • Trapezium ramen
  • (half)ronde ramen
  • Vijf- of zeshoek ramen
  • Dakramen
  • Draai-kiepramen
  Aantal kleuren

  182 verschillende kleuren

  Stoffen
  • Transparant
  • Semi-transparant
  • Semi-verduisterend
  • Verduisterend
  Bijzonderheid
  • Mogelijk om transparante en verduisterende stof in één product te plaatsen
  • Koorden zijn niet zichtbaar
  • Stoffen variërend in structuur en dessin

  Optionele accessoires

  • Elektrisch aanstuurbaar
  • Vochtbestendige stoffen voor bijvoorbeeld de badkamer
  • Vuilafstotende stoffen voor bijvoorbeeld de keuken
  • Warmtewerende stoffen
  • Vlamvertragende stoffen

  Plisségordijnen

  Een veelzijdig, trendy en decoratief raamdecoratie product zijn plissé gordijnen. Ze hebben een herkenbare harmonicastructuur die een stijlvolle uitstraling geeft aan uw woonkamer, slaapkamer, badkamer of keuken. Het grote voordeel van een plissé gordijn van Kroezon, is dat ze op maat te maken zijn en zo helemaal naar wens kunnen worden ingesteld. Plissé gordijnen van Zonnelux zijn geschikt voor elke grootte en vorm raam.

  De plissé gordijnen zijn in verschillende uitvoeringen beschikbaar. Zo is er voor ieder interieur een geschikte stijl te vinden. U heeft de keuze uit verschillende kleuren, stoffen, mate van transparantie en vorm. Daarnaast kunt u kiezen of u plisségordijnen met een grote of kleine plooi wilt. Om het uzelf extra makkelijk te maken kunt u de gordijnen elektrisch aansturen. Zo kunt u eenvoudig vanaf de bank de plissé gordijnen verstellen van hoogte. Ideaal als u televisie aan het kijken bent en de zon schijnt op het scherm!

  Plissé gordijnen op maat

  Een slimme oplossing voor afwijkende ramen en kozijnen zijn plissé gordijnen op maat. Hoewel over het algemeen bij het aanbrengen van kozijnen in veel gevallen gebruik wordt gemaakt van standaardmaten, kan het zijn dat dit in uw geval afwijkt.

  Uw raam of kozijn is dan kleiner of groter waardoor standaardmaten niet mogelijk zijn om te plaatsen. Met onze plissé gordijnen op maat heeft u in dat geval altijd een passende optie. Dat geldt overigens ook voor het kiezen van de juiste kleur, want een op maat gemaakt plissé gordijn is verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en stoffen!

  Plissé gordijnen kopen

  Wilt u voordelige en duurzame plissé gordijnen kopen? Bij ons vindt u gegarandeerd wat u zoekt. Wij hebben een uitgebreid assortiment met deze gordijnen, maar ook voor andere producten voor binnenzonwering helpen we u graag verder. Bijvoorbeeld met aluminium jaloezieën of rolgordijnen of smartfit raamdecoratie. Wanneer u plissé gordijnen wilt kopen en niet precies weet hoe het zit met de maatvoering, kunt u gerust contact opnemen met onze klantenservice: wij helpen u namelijk graag verder!

  Offerte aanvragen

  U ontvangt zo snel als mogelijk een passende offerte!

  Naam
  E-mailadres
  Telefoonnummer
  Woonplaats
  Uw bericht