Rolgordijnen zijn overal in het huis toepasbaar. Door de ruime keuze aan stoffen en designs is er voor ieder interieur een passend rolgordijn te vinden.

Rolgordijnen

Rolgordijnen zijn ideaal als u op een sfeervolle manier de lichtinval en privacy wilt regelen. Wanneer u op zoek bent naar raamdecoratie die privacy geven maar wel daglicht doorlaten kunt u bijvoorbeeld kiezen voor lichtdoorlatende rolgordijnen. Waar u ook naar op zoek bent, bij Kroezon helpen we u graag verder om passende rolgordijnen te vinden!

Verduisterende rolgordijnen

Bent u op zoek naar gordijnen voor uw slaapkamer die zorgen voor een donkere kamer? Dan passen onze verduisterende rolgordijnen het beste bij u! 's Nachts en 's ochtends heeft u geen last meer van straatlantaars, zon- en maanlicht dankzij de verduisterende rolgordijnen op maat. U kunt de verduisterende rolgordijnen volledig naar wens laten maken. Zo heeft u keuze uit verschillende stoffen of kunt u kiezen voor een schulprand, zeilringen of kristal accessoires.

Rolgordijnen elektrisch

Wilt u genieten van optimaal comfort? Dan zijn onze elektrische rolgordijnen iets voor u! U kunt de rolgordijnen openen of sluiten vanuit uw stoel met slechts één druk op de knop. Voor elektrische rolgordijnen zijn er verschillende opties, waaronder met of zonder afstandsbediening. Wij adviseren u graag welke elektrische rolgordijnen het beste bij uw wensen aansluiten,

Rolgordijnen op maat

Onze op maat gemaakte rolgordijnen kunnen wij helemaal naar uw wens aanpassen. Met de keuze uit verschillende kleuren en texturen stoffen is er een rolgordijn op maat te maken voor elke interieurstijl. Daarnaast past een op maat gemaakt rolgordijn op verschillende type ramen. Wij bieden onze rolgordijnen van het merk Zonnelux aan.