Bekijk alle foto's

Éen product, vele mogelijkheden

  Gelijkmatige lichtinval

  Door zonlicht te reflecteren

  Met een gelijkmatige lichtinval in huis creëert u extra sfeer in uw vertrekken. Screens bestaan uit doeken die het felste zonlicht reflecteren maar uw woning niet verduisteren. Deze worden op- en uitgerold vanuit een waterdichte cassette.

  Solar motoren

  Voor energiebesparing

  De solarmotoren zorgen ervoor dat je de screens kunt bedienen met behulp van zonne-energie. Er zit een zonnepaneel op de omkasting van de screen die het zonlicht opvangt. Hierdoor is de batterij telkens gevoed met energie. Het grootste voordeel hiervan is dat de screens niet afhankelijk zijn van een stroompunt. 

  Solar screen

  Rol uw solar screen uit om het felste zonlicht in uw woonkamer te reflecteren. Het scherm laat alsnog zonlicht door, zodat de ruimte niet verduisterd is. De solar motor die aan het waterdichte omhulsel is bevestigd, zorgt ervoor dat het zonnescherm op duurzame energie draait. Hierdoor is uw scherm niet afhankelijk van een stroompunt. Het zonnescherm is als een zonnebril voor uw woning! Zo kunt u ook optimaal genieten van een zonnige dag, zonder dat het binnen aanvoelt als een warme kas. Ervaar de voordelen van ons solar screen zelf!

  Zonwering aangedreven door zonnepaneel

  Ontdek onze geavanceerde solar zonwering. Met solar screens combineren we stijlvolle bescherming tegen de zon met energieopwekking. Onze solar screens bieden privacy en verkoeling, terwijl ze zonne-energie benutten. 

  Roma solar screens

  Roma's solar zipscreen biedt een innovatieve en duurzame manier om de temperatuur en lichtinval in uw huis te regelen. Deze solar screen is voorzien van een zonnepaneel aan de voorzijde van de omkasting, waardoor de Somfy Solar IO accumotor wordt gevoed met zonne-energie. Kies voor Roma en kies voor kwaliteit.

  Het solar zipscreen van Roma overtreft met zijn uitstekende afwerking en geëxtrudeerde aluminium kast de verwachtingen. Het is geschikt voor raampartijen met een breedte tot 400 cm en een maximale hoogte van 350 cm, waardoor de meeste ramen van duurzame zonwering kunnen worden voorzien. Het zonnepaneel op de voorkant van de omkasting zorgt ervoor dat de accu van de Somfy Solar IO motor wordt opgeladen, maar voldoende daglicht is van essentieel belang.

  Eenvoudige installatie en geavanceerde functies

  Een van de grootste voordelen van een solar screen is dat het geen gaten voor stroomvoorziening vereist. Daarnaast is de motor van het solar screen voorzien van obstakel- en vorstdetectie, wat zorgt voor extra veiligheid en gebruiksgemak. Het screen kan worden aangepast in meer dan 209 systeemkleuren en wordt standaard geleverd met smalle geleiders, zodat het naadloos aansluit op het exterieur van uw woning.

  Plus- en minpunten van solar screens

  Solar screens bieden verschillende voordelen, zoals geschiktheid voor grote afmetingen, een volledig geëxtrudeerde compacte cassette en duurzaamheid dankzij het gebruik van zonne-energie. Bovendien is er geen behoefte aan gaten voor kabels, dankzij de accu. Echter, voldoende zonlicht is vereist voor opladen, en er kunnen hogere onderhoudskosten ontstaan, met name bij de vervanging van de accu.

  Soorten screen met zonnepaneel

  Bij Kroezon bieden we verschillende soorten zonneschermen aan, bijvoorbeeld onze solar screens. Deze draaien op zonne-energie en zijn daarom duurzaam. Daarnaast bieden we nog meer schermen aan, die voor de perfecte lichtinval zorgen op een zonnige dag! Bent u benieuwd hoe de zonneschermen eruit zien op andere huizen? Doe dan inspiratie op en lees over handige tips op onze website! Zo kunt u een beter beeld krijgen over de soorten zonneschermen, zoals onze solar, roma en verano screens, voor de perfecte lichtinval!

  Screen met zonnecel aanschaffen

  U denkt eraan om een solar screen aan te schaffen? Uitstekende keuze. Omdat deze volledig op zonne-energie werkt, is het niet alleen goedkoop in de energierekening, maar ook duurzaam! Bij Kroezon wordt zonwering helemaal afgestemd op uw persoonlijke wensen. Ook zorgen wij voor een professionele en nauwkeurige montage. U hebt 5 jaar garantie op al onze zonwering! Maak gerust een afspraak zodat wij u kunnen informeren en adviseren. Een screen met een zonnecel aanschaffen doet u bij Kroezon!

  Voordelen van een screens op zonne-energie

  U vraagt zich af, wat zijn de voordelen van een solar screen? De naam zegt het al, deze zonneschermen draaien op zonne-energie. Op de waterdicht cassette waar het scherm uitrolt, zitten solar motoren. Omdat het scherm hierdoor geen andere elektriciteit gebruikt, scheelt u dat elektriciteitskosten. De energie is namelijk gratis! Naast dat dit fijn voor uw portemonnee is, is het natuurlijk ook een duurzame oplossing. Uw solar screen is door de solar motoren daarbij niet afhankelijk van een stroompunt. Ontdek meer voordelen van een solar screen in onze blog!

  Solar screens op maat

  U kunt verschillende onderdelen naar wens laten samenstellen als u de screens op maat laat maken. De screens op maat worden strak gehouden doormiddel van zijgeleiding. Op welke manier u die vorm wilt geven is geheel aan u. Bij de standaardinstellingen is het doek gefixeerd aan de onderlijst, met een speling van plusminus 10 mm tussen doek en zijgeleiding.

  Screens met zonnepaneel monteren

  Vraagt u zich af hoe u een solar screen moet monteren? Laat dat maar aan ons over! Als u een zonnescherm bij ons bestelt, zullen onze deskundige monteurs deze vakkundig en zorgvuldig voor u monteren! Daarnaast hebt u 5 jaar garantie op uw buitenzonwering, waardoor u zorgeloos kunt genieten van het zonnetje in uw huis. Hoe hard de zon ook schijnt, de temperatuur in uw woning blijft aangenaam. Neem gerust contact op en laat uw solar screen door ons monteren!

  Solar screens garantie

  Wat de montage betreft kunt u de screen in of op de dag laten plaatsen. Op de dag wil zeggen dat u de screens over de kozijnen laat lopen in plaats van er tussen. Daarmee krijgt de wind minder vrijspel. Ook de vorm van de cassette kunt u zelf bepalen. Onze vierkante kasten zijn ook verkrijgbaar met een afgeschuinde kant. Op de productie en montage van uw screens op maat geven wij 5 jaar garantie

  Kroezon: Uw betrouwbare aanbieder van solar screens

  Kroezon is trots op het aanbieden van zonne-energie screens, een duurzame en efficiënte oplossing voor zonwering. Onze experts helpen u graag bij het kiezen van het juiste systeem dat aan uw behoeften voldoet. Ontdek meer over onze hoogwaardige zonweringsproducten op onze solar screens-pagina en geniet van de voordelen van solar zipscreens in uw huis.

  Offerte aanvragen

  U ontvangt zo snel als mogelijk een passende offerte!

  Naam
  E-mailadres
  Telefoonnummer
  Woonplaats
  Uw bericht