Duurzame manier van bediening

Bekijk alle foto's

Éen product, vele mogelijkheden

  Gelijkmatige lichtinval

  Door zonlicht te reflecteren

  Met een gelijkmatige lichtinval in huis creëert u extra sfeer in uw vertrekken. Screens bestaan uit doeken die het felste zonlicht reflecteren maar uw woning niet verduisteren. Deze worden op- en uitgerold vanuit een waterdichte cassette.

  Solar motoren

  Voor energiebesparing

  De solarmotoren zorgen ervoor dat je de screens kunt bedienen met behulp van zonne-energie. Er zit een zonnepaneel op de omkasting van de screen die het zonlicht opvangt. Hierdoor is de batterij telkens gevoed met energie. Het grootste voordeel hiervan is dat de screens niet afhankelijk zijn van een stroompunt. 

  In één oogopslag

  Alle kenmerken van de handbediende screens

  Maximale afmetingen

  280 x 320 cm (hoogte x breedte)

  Geraamte

  Aluminium

  Cassette
  • Waterdicht
  • Van aluminium
  • Vierkant of met afgeschuinde rand
  Doek

  Dubbelgeweven glasvezeldoek met polycarbonaat

  Gewicht

  525 gram per vierkante meter

  Bediening
  • Bandbediening
  • Draaistang

  Optionele accessoires

  Screen handbediend

  U kunt verschillende onderdelen naar wens laten samenstellen als u de screens op maat laat maken. De screens op maat worden strak gehouden doormiddel van zijgeleiding. Op welke manier u die vorm wilt geven is geheel aan u. Bij de standaardinstellingen is het doek gefixeerd aan de onderlijst, met een speling van plusminus 10 mm tussen doek en zijgeleiding.

  Wat de montage betreft kunt u de screen in of op de dag laten plaatsen. Op de dag wil zeggen dat u de screens over de kozijnen laat lopen in plaats van er tussen. Daarmee krijgt de wind minder vrijspel. Ook de vorm van de cassette kunt u zelf bepalen. Onze vierkante kasten zijn ook verkrijgbaar met een afgeschuinde kant. Op de productie en montage van uw screens op maat geven wij 5 jaar garantie. 

  Solar screen

  Rol uw solar screen uit om het felste zonlicht in uw woonkamer te reflecteren. Het scherm laat alsnog zonlicht door, zodat de ruimte niet verduisterd is. De solar motor die aan het waterdichte omhulsel is bevestigd, zorgt ervoor dat het zonnescherm op duurzame energie draait. Hierdoor is uw scherm niet afhankelijk van een stroompunt. Het zonnescherm is als een zonnebril voor uw woning! Zo kunt u ook optimaal genieten van een zonnige dag, zonder dat het binnen aanvoelt als een warme kas. Ervaar de voordelen van ons solar screen zelf!

  Soorten solar screens

  Bij Kroezon bieden we verschillende soorten zonneschermen aan, bijvoorbeeld onze solar screens. Deze draaien op zonne-energie en zijn daarom duurzaam. Daarnaast bieden we nog meer schermen aan, die voor de perfecte lichtinval zorgen op een zonnige dag! Bent u benieuwd hoe de zonneschermen eruit zien op andere huizen? Doe dan inspiratie op en lees over handige tips op onze website! Zo kunt u een beter beeld krijgen over de soorten zonneschermen, zoals onze solar, roma en verano screens, voor de perfecte lichtinval!

  Voordelen van een solar screen

  U vraagt zich af, wat zijn de voordelen van een solar screen? De naam zegt het al, deze zonneschermen draaien op zonne-energie. Op de waterdicht cassette waar het scherm uitrolt, zitten solar motoren. Omdat het scherm hierdoor geen andere elektriciteit gebruikt, scheelt u dat elektriciteitskosten. De energie is namelijk gratis! Naast dat dit fijn voor uw portemonnee is, is het natuurlijk ook een duurzame oplossing. Uw solar screen is door de solar motoren daarbij niet afhankelijk van een stroompunt. Ontdek zelf de voordelen van een solar screen!

  Solar screen aanschaffen

  U denkt eraan om een solar screen aan te schaffen? Uitstekende keuze. Omdat deze volledig op zonne-energie werkt, is het niet alleen goedkoop in de energierekening, maar ook duurzaam! Bij Kroezon wordt zonwering helemaal afgestemd op uw persoonlijke wensen. Ook zorgen wij voor een professionele en nauwkeurige montage. U hebt 5 jaar garantie op al onze zonwering! Maak gerust een afspraak zodat wij u kunnen informeren en adviseren. Een solar screen aanschaffen doet u bij Kroezon!

  Solar screen monteren

  Vraagt u zich af hoe u een solar screen moet monteren? Laat dat maar aan ons over! Als u een zonnescherm bij ons bestelt, zullen onze deskundige monteurs deze vakkundig en zorgvuldig voor u monteren! Daarnaast hebt u 5 jaar garantie op uw buitenzonwering, waardoor u zorgeloos kunt genieten van het zonnetje in uw huis. Hoe hard de zon ook schijnt, de temperatuur in uw woning blijft aangenaam. Neem gerust contact op en laat uw solar screen door ons monteren!

  Offerte aanvragen

  U ontvangt zo snel als mogelijk een passende offerte!

  Naam
  E-mailadres
  Telefoonnummer
  Woonplaats
  Uw bericht