"Bij Kroezon geloven we in hard werken, teamwork en het leveren van kwaliteit. Als jij deze gedachten deelt en klaar bent voor een volgende stap, dan zijn wij op zoek naar jou."

Wij staan voor

Klaar voor een nieuwe uitdaging?

Kroezon Zonwering biedt jou de kans om deel uit te maken van ons gepassioneerde team als zonweringsmonteur bij een vooraanstaand bedrijf in de zonweringbranche. We hebben een diepgewortelde toewijding aan klanttevredenheid, op maat gemaakte oplossingen en vakmanschap, wat onze zoektocht naar topkwaliteit kenmerkt.

Vanuit onze showroom in Hoogeveen realiseren we de montage en bieden we service voor een breed scala aan producten. Lijkt het je leuk om een keer te komen kijken wat we monteren of om kennis te maken, loop dan gerust binnen.

Wat wij jou kunnen bieden

Altijd het beste

Bij Kroezon Zonwering krijg je niet alleen een geweldige baan, maar ook een kans op de lange termijn. Je kunt rekenen op een competitief salaris, inclusief 8% vakantiegeld, een pensioenregeling volgens de CAO en een reiskostenvergoeding. Het beste van alles is dat je als monteur bij Kroezon alleen met de beste materialen, merken en mensen werkt. Geen gepruts, maar topkwaliteit. Klinkt goed, toch? We waarderen jouw inzet en belonen die met aantrekkelijke voordelen. Laten we samen aan de slag gaan en kijken of je past bij Kroezon.

Wie zoeken wij

Kom ik een gezellig team

Bij Kroezon zijn we op zoek naar een ervaren onderhoudsmonteur die gepassioneerd is over zijn vak! Als jij bedreven bent in het installeren, repareren en onderhouden van zonweringen, dan ben jij degene die we zoeken. Je hebt een scherp oog voor detail, lost problemen op met een positieve instelling en doet graag dat beetje extra om klanten tevreden te stellen.

Bij ons wordt jouw vakbekwaamheid gewaardeerd en kun je genieten van een prettige werksfeer. We zijn erg geïnteresseerd in jouw ervaringen en willen graag met je kennismaken. Dus, als je toe bent aan een nieuwe uitdaging in de zonweringbranche, laten we dan snel afspreken. Laat je contactgegevens achter of kom langs in onze showroom; we kijken uit naar je komst.

Collega aan het woord

"Iedere dag brengt je wat anders!"

"Meer dan 20 jaar geleden startten mijn broer Richard en ik dit bedrijf. Vanaf het allereerste moment was onze missie glashelder: het leveren van topkwaliteit en uitstekende service. Vandaag de dag zijn we nog steeds gepassioneerd bezig met de meest prachtige projecten en de allerbeste producten. Elke dag streven we ernaar onze klanten volledig tevreden achter te laten. Als jij je aangesproken voelt en deel wilt uitmaken van ons team, horen we graag van je!"

Soliciteer hier

Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Woonplaats
Uw bericht

Onze merken