Een wand in de overkapping biedt niet alleen bescherming tegen weerselementen, maar voegt ook privacy en een gezellige sfeer toe aan jouw buitenruimte.

  Glaswand schuifbaar

  Altijd voldoende schaduw

  De ERHARDT volledig glazen schuifwand vormt een lichtdoorlatende bescherming tegen weer en wind, die is bedoeld voor terrasoverkappingen, veranda’s, balkons of als ruimteverdeler. De afzonderlijke glaselementen van de schuifwand worden hierbij parallel aan elkaar verschoven in één of twee richtingen. Ingebouwde meenemers in het systeem ondersteunen automatisch de beweging van de glaselementen bij het open- en dichtschuiven van de wand.

  Lamellenwand schuifbaar

  Voor optimale lichtinval

  Zoekt u koelte in huis tijdens de zomer maar wilt u toch van natuurlijk licht profiteren? Dan komen de buitenjaloezieën van Kroezon geweldig van pas! Zelfs in de warmste perioden van het jaar kunt u genieten van een koel binnenklimaat. Met deze zonwering kunt u de lichtinval bovendien zo regelen dat lichtweerkaatsing op uw tablet of laptop geen kans maakt.

  Aluminiumwand vast

  Onderhoudsarm

  Pallazzo Pareda is een aluminium wand waarmee één of meerdere zijkant(en) van een terrasoverkapping functioneel en esthetisch afgesloten kunnen worden. Pareda ziet er niet alleen mooi uit, maar zorgt voor beschutting tegen verschillende weersomstandigheden en biedt meer privacy. Zo geniet je 365 dagen van uw terrasoverkapping.

  Glaswand vast

  Nostalgie en romantisch

  Heeft u een nieuwbouwwoning of gaat uw huis al enkele jaren mee? Met de markiezen zonwering van Kroezon geeft u uw onderkomen hoe dan ook een nostalgische uitstraling! Uw gevel versieren is echter niet het enige dat deze schermen kunnen. Ze houden de felste zonnestralen tegen voor ze uw vensters bereiken, zodat uw zicht naar buiten toe niet wordt beperkt. De hoogste kwaliteit zonwering met een vleugje romantiek vindt u dan ook in onze markiezen zonwering!

  Windschermen

  Een schaduwrijk terras met extra comfort

  Windschermen zijn essentiële toevoegingen aan elke buitenruimte, waaronder tuinen, terrassen en balkons. Ze bieden bescherming tegen de vaak onvoorspelbare weersomstandigheden, zoals wind en tocht, waardoor je het hele jaar door van buiten kunt genieten. Dankzij hun veelzijdigheid zijn windschermen ideaal om een comfortabele, windvrije zone te creëren, waardoor je buiten kunt ontspannen, dineren of werken zonder hinder van de wind. Bovendien voegen windschermen een esthetisch element toe aan je buitenomgeving en bieden ze een gevoel van privacy.